Leuker langer werken
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek geeft u een acnebehandeling op maat

Acne is een huidaandoening die veel voorkomt. Veel jongeren die in de pubertijd zijn krijgen te maken met acne, maar ook ver buiten deze leeftijd zien we regelmatig mensen die te kampen hebben met acne. Deze huidaandoening komt zowel voor bij vrouwen als mannen en wordt meestal in het gelaat, de hals, de armen, de schouders en de rug gezien. De mate van acne kan bepaald worden door gebruik van tabletten, erfelijke aanleg, stress en hormonale schommelingen. Met een goede acne behandeling kunnen we deze huidaandoening doeltreffend aanpakken.

Cosmetische kliniek waar zekerheid en veiligheid voorop staat

Onze cosmetische kliniek Van Lennep Kliniek, met vestigingen in Den Haag en Oegstgeest, richt zich al meer dan 10 jaar op medische behandelingen, professionele huidverzorging en injectables. Ons team is gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering. Bij ons staat voorop om onze cliënten zekerheid en veiligheid te bieden. Daarom hebben alle medewerkers van het Van Lennep team de juiste certificaties, zoals KNMG, NVCG en BIG, en daarbij een goede en flinke dosis aan ervaring.

Verschillende soorten acne behandelingen mogelijk

Wij bieden in onze kliniek verschillende soorten acne behandelingen op maat aan. Ook bieden wij de beste producten aan waarmee u thuis uw acne kunt behandelen. Welke behandeling voor u de beste is hangt af van het soort acne, de locatie waar de acne zicht bevindt en in welke hevigheid de acne voorkomt. U kunt altijd even bij ons binnenstappen om het beste advies over uw huid te krijgen. Tevens kunt u een afspraak maken voor een gratis huidanalyse. Wanneer u dit wenst kunnen wij vervolgens voor en met u een behandelplan opstellen. Natuurlijk vertellen wij u alles over onze verschillende acne behandelingen en bespreken we welke behandeling voor u het beste resultaat zal opleveren en waarom. Daarnaast kunnen wij u informatie geven over goede verzorgingsproducten voor thuis en welke mogelijkheden er zijn om de acne te camoufleren.

Een aantal hoogwaardige verzorgingsproducten waar wij mee werken zijn van de merken Obagi, SkinCeuticals, ZO Skin Health en Environ. Voor het camoufleren van acne werken wij met de huidverzorgende make-up producten van Jane Iredale.  

Kom langs in een van onze vestigingen en we zullen samen met u uw huid weer laten stralen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/