Vakantie

Samen met uw hond op vakantie in de omgeving van Noordwijk

Zoekt u een bungalowpark in Noordwijk of omgeving waar u uw hond mee naartoe mag nemen? Dan kunt u terecht bij bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout. Noordwijkerhout grenst direct aan Noordwijk. In ons bungalowpark staan mooie bungalows voor vier en zes personen waarin uw hond zeer welkom is.

U kunt uw ochtend beginnen met een heerlijke wandeling samen met uw hond om het Oosterduinse meer. Dit grote meer ligt direct naast het bungalowpark, u hoeft dus niet eerst de auto in om een lekker ruime wandeling te kunnen maken. Uw hond kan lekker rennen en zich vermaken in het water.

Het Oosterduinse meer is niet het enige wandelgebied dat de omgeving rondom het park te bieden heeft. Vanuit uw vakantiewoning in Noordwijkerhout wandelt u binnen no-time de duinen in. Een groot deel van het jaar mogen honden in dit duingebied , Het Hollands Duin, loslopen. Tijdens het broedseizoen zijn honden wel welkom, mits aangelijnd. Struin lekker door de duinen en beland vanuit daar op het strand Langevelderslag. Een groot deel van het jaar mogen honden op dit strand loslopen (tussen 1 september en 1 juni). Van juni tot september mogen honden wel op dit strand komen maar moeten dan wel aangelijnd zijn. Op een stuk strand in Noordwijk mogen honden het hele jaar door loslopen. Vanaf dit strand kunt u tot aan Katwijk lopen en weer terug, genietend van uw rennende en spelende hond op het strand en in de zee. Bij het hondenstrand ligt een strandtent waar u iets kunt nuttigen na uw wandeling. Uw hond is hier zeer welkom, er staan zelfs al drinkbakken klaar voor alle viervoeters. Het personeel verwent uw hond graag met een lekker koekje.

Mooie en compleet ingerichte bungalows met eigen tuin

De vier- en zespersoons bungalows in ons ruim opgezette bungalowpark zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Naast elke bungalow staat een schuurtje waarin fietsen en strandbenodigdheden in geplaatst kunnen worden. Alle bungalows zijn omringd door groen en bieden daardoor een hoge mate van privacy.

De vier-persoons bungalows zijn vrijstaand. De bungalows hebben een tuin en een compleet ingerichte woonkamer en keuken. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zespersoons bungalows zijn geschakeld en hebben ook een eigen tuin, compleet ingerichte woonkamer, keuken en badkamer. De zespersoons bungalows zijn voorzien van 3 slaapkamers.  

 

https://www.sollasi.nl/
Vakantie

3 dingen die je niet moet vergeten als je een auto huurt op Curacao

Hoewel Curacao een relatief klein eiland is, wordt het huren van een auto op het eiland wel aangeraden. Misschien ben je een ervaren huurauto gebruiker of wordt dit je eerste keer dat je een auto huurt. Lees verder en ontdek drie belangrijke tips die je niet mag vergeten als je een auto huurt op Curacao.

1. Boek je auto voor hele dagen

Wil je je auto om 19:00 op het vliegveld ophalen en een week later om 20:00 inleveren? Wees je er van bewust dat het ene uurtje extra je een extra huurdag kost. Je kan dan beter even wachten na aankomst of iets eerder naar de luchthaven vertrekken. Zo huur je je auto precies zeven hele dagen en betaal je geen onnodige extra huurdag.

2. Kies een auto die groot genoeg is

Bedenk van te voren goed wat je allemaal moet meenemen in je huurauto op Curacao. Ben je bijvoorbeeld met vijf personen en heeft ieder een eigen koffer bij zich? Het is dan van belang dat je een auto huurt die groot genoeg is om al je bagage mee te nemen. Als bij het ophalen van je huurauto op Curacao wil upgraden naar een grotere auto, ben je vaak veel extra geld kwijt wat niet nodig is.

3. Zorg voor een all-inclusive contract

Er is niks vervelender dan een auto reserveren voor een bepaald bedrag en dat je bij het ophalen nog veel geld kwijt bent aan extra kosten waar je niet op gerekend had. Let van te voren goed op of je huurauto op Curacao is voorzien van een goede verzekering. Zo heb je geen extra kosten als je huurauto schade oploopt. Daarnaast is het van belang dat je huurauto is voorzien van een diefstalverzekering en dat je een onbeperkte hoeveelheid kilometers mag rijden tijdens je verblijf. Als je een contract hebt met bijvoorbeeld 350 inclusieve kilometers, en je rijdt er 400, ben je vaak veel extra geld kwijt voor elke extra gereden kilometer.

https://www.autoverhuurwillemstad.com/huurauto-curacao