Tweewielers

Goedkoop online Sym scooterbanden kopen

De Sanyang Motor Company bestaat al sinds 1954, dit bedrijf werkt ondermeer voor Hyundai en maakt onder de merknaam Sym ook kwalitatief goede middenklasse scooters zoals de Sym Allo, de Sym Fiddle en de Sym Orbit. Als je op zoek bent naar informatie over scooterbanden voor Sym scooters kun je op deze pagina meer informatie vinden. De meeste uitvoeringen hebben 12 inch banden, online kun je goedkoop nieuwe banden vinden voor jouw Sym scooter.

 

Kijk online naar alle scooterbanden die je kunt kopen voor Sym scooters, de prijzen zijn goedkoper dan je denkt!

 

Sym Allo

De Sym Allo 50 heeft zowel als voorband en achterband een 12 inch velg. Toch zijn de banden net iets anders, voor ligt een 110/70-12 band, en achter heb je een 120/70-12 type nodig. Let dus goed op bij bestellen dat je de juiste maat kiest.

 

Sym Fiddle

We zijn ondertussen alweer toe aan de Sym Fiddle III, ook deze scooter heeft twee 12 inch scooterbanden, en ook hier wijkt de voorband af van de achterband. Bestel een 110/70-12 band aan de voorzijde en een 120/70-12 scooterband aan de achterzijde.

 

Sym Orbit

De sportieve rijders kiezen graag voor een Sym Orbit 50, ook op deze scooter tref je twee 12 inch scooterbanden aan met afwijkende maten. Voor moet je een 120/70-12 band leggen, en achter plaats je een 130/70-12 scooterband. Houd daar rekening mee tijdens het bestellen.

 

Als je goedkoop Sym scooterbanden wilt bestellen kun je het beste online de banden kopen. Let altijd goed op de juiste maat, en vraag het eventueel na aan de leverancier.

https://www.scooterkopenonline.nl/scooter-blog/