Leuker langer werken
Image default
Banen en opleidingen

traineeship overheid

Direct werken bij de overheid na het afronden van een studie? Dat kan dankzij een overheid traineeship van NewPublic. Jonge afgestudeerden van het WO of HBO kunnen direct na de studie aan de slag bij een overheidsinstelling. Lees gauw verder om te zien of ook u in aanmerking komt voor dit tweejarig traject.

 

Vele functies

De overheid is altijd op zoek naar nieuw talent. Binnen de overheid zijn er bijzonder veel verschillende functies. NewPublic biedt daarom ook veel diverse traineeships aan. Heeft u een opleiding Communicatie, Economie, Planologie of bijvoorbeeld Politicologie gevolgd? Dan zijn er altijd overheidsinstellingen die uw hulp en kennis kunnen gebruiken. Voor het complete aanbod aan functies kunt u een kijkje nemen op newpublic.nl. Ook kunt u middels het contactformulier navraag doen of ook uw opleiding voldoet aan de eisen voor een traineeship overheid.

 

Kort termijn

Een traineeship overheid van NewPublic duurt slechts twee jaar. In dit termijn bent u werkzaam bij een overheidsinstelling naar keuze. U werkt overdag en heeft daarnaast nog theoretische ondersteuning. Zo wordt u in deze twee jaar compleet klaargestoomd om te werken bij de overheid. Dat is ook niet voor niets, want na deze twee jaar kunt u direct voltijd aan de slag bij de overheid.

 

Wilt u na uw studie niet eindeloos moeten wachten op een goede aanstelling? Neem dan het heft in eigen hand en volg een traineeship overheid van NewPublic. U kunt meteen aan de slag en maakt direct een goede start voor uw CV.