Telefonie

Met 3CX Webmeeting van NuCall wordt communicatie op afstand veel gemakkelijker

3CX van NuCall is een erg handig concept dat ervoor zorgt dat de communicatie binnen en buiten elk bedrijf perfect geregeld is. 3CX is vooral gefocust op telefonie en internet, met als doel een grote bereikbaarheid. Maar sinds de pandemie zijn steeds meer mensen thuis gaan werken. Ook hier kan 3CX van NuCall oplossingen voor bieden. NuCall heeft namelijk 3CX Webmeeting opgezet. Dit is een concept dat werkt zoals Skype, Zoom en Teams, maar dan nog handiger. Bij 3CX Webmeeting is het namelijk niet alleen mogelijk om te videobellen, maar wordt dit op het hoogste niveau gedaan. De kwaliteit van de video is perfect en in Full-HD. Zo kan er net zo goed vergaderd worden als in het echt. Tevens kunnen er bestanden worden gedeeld via de online omgeving van 3CX webmeeting, waardoor alle werknemers tegelijkertijd bezig kunnen met een project. Ook kan het scherm van elke computer gemakkelijk gedeeld worden en kunnen de deelnemers aan het gesprek perfect meekijken met de activiteit op het beeld van de presentator. Zo wordt er vanuit huis toch nog erg efficiënt vergaderd en gewerkt. Met 3CX Webmeeting van NuCall wordt werken vanuit huis dus perfect geregeld. 

3CX Webmeeting als samenwerking met 3CX van NuCall

Wanneer er een 3CX abonnement van NuCall gekocht wordt, dan zit hier standaard de 3CX Webmeeting van NuCall bij in. Hierdoor is het mogelijk om veel effectiever te werken en is elke medewerker van het bedrijf goed bereikbaar. Er zijn geen gebreken meer door een slechte verbinding, want bij NuCall wordt alles op het gebied van communicatie perfect geregeld. En doordat veel mensen nu thuiswerken, wordt er veel gebeld en zullen er abonnementen aangepast moeten worden. Maar bij NuCall werkt het niet zo. De abonnementen zijn namelijk flexibel en worden gedeeld door het hele bedrijf. Zo zullen er niet ineens meer kosten gemaakt worden door het bedrijf op het gebied van telefonie, maar blijft de bereikbaarheid nog net zo goed als eerst. Voor videovergadering, bereikbare medewerkers en heldere telefonie is 3CX Webmeeting van NuCall dus de perfecte oplossing, vooral in deze tijden. 

Telefonie

Wil jij een perfect werkende iPhone gebruiken? Lease een iPhone bij Swapphone

Swapphone wint snel aan populariteit en dat is niet verwonderlijk. De pluspunten van iPhone 12 leasing zijn talloos.

-Je betaalt een laag, vast bedrag per maand.

-Zodra er iets mis is met je IPhone, fixt Swapphone het voor je.

-Is het probleem niet oplosbaar? Je mag een andere telefoon uitzoeken.

-Ben je toe aan een toestel uit een nieuwere of andere serie? Dan is het swapp-tijd: je levert de oude in voor een nieuwe, geheel kosteloos.

Het aanbod iPhone telefoons is groot en afwisselend. Onder meer de volgende modellen zitten er tussen: iPhone 12, 8, 7, 6s, SE en 11 Pro. Sommige toestellen zijn gloednieuw, andere zo-goed-als-nieuw. De refurbished telefoons zijn van binnen en buiten helemaal gecontroleerd. Ze werken prima en zien er goed uit. Dus; een iPhone 12 huren is super eenvoudig!

Samsung smartphones huren

Sinds kort kun je bij Swapphone ook terecht voor Samsung smartphones. Op dit moment worden bijvoorbeeld de S20+, S10, S9, S8 veel verhuurd. De bedragen om zo’n smartphone te huren verschillen. Voor de laatste Samsung toestellen betaal je net iets meer dan voor een iets minder recente. Het complete aanbod staat op de site van Swapphone. Zit jouw favoriet er tussen? Klik er op en je krijgt alle relevante informatie te zien: de jaar- of maandprijs, de kleur, de geheugencapaciteit, eventuele korting en bijbehorende accessoires. Betalen doe je de eerste keer via iDEAL. Daarna gebeurt het automatisch via een incasso. Handig, dan heb je daar geen omkijken meer naar.

Lees de reviews

Ben jij nieuw bij Swapphone? We raden je aan een paar reviews te lezen, zodat je beter weet waar je aan toe bent. We kunnen alvast verklappen dat vrijwel iedere klant zeer positief is. Zomaar een paar quotes:

-“Super ervaring, prachtige telefoon binnen gekregen. Zeker aan te bevelen!”

-“Snelle afhandeling en snelle levering. Netjes en een goed werkend product.”

-“Zeker een aanrader, ook de klantenservice is supergoed en zeer snel met reageren.”

https://swapphone.nl/
Telefonie

Online samenwerken met NuCall

Bij NuCall telecombedrijf bieden wij diverse diensten aan waardoor u vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar kunt zijn. Wij geloven dat bereikbaarheid een prioriteit moet zijn binnen iedere onderneming. Daarom maken wij het voor u mogelijk om uw bereikbaarheid te vergroten en monitoren wij graag uw bedrijfstelecommunicatie. Bij ons bent u er tevens van verzekerd dat de online omgeving altijd up-to-date is en blijft. Wij vinden het belangrijk om alle ontwikkelingen en trends binnen de telecommunicatie bij te houden. Alleen op deze manier kunt u eenvoudig, altijd en overal, online samen (blijven) werken.

NuVoIP van NuCall

NuVoIP van NuCall is een vaste telefooncentrale in een cloud waarmee u via internet gesprekken opbouwt. Wij bieden drie verschillende NuVoIP pakketten aan voor diverse ondernemingen. Ons eerste pakket is namelijk de NuVoIP complete. Dit pakket is voor de wat kleinere ondernemingen tot 25 werknemers. U krijgt een volledig ingerichte en vaste telefooncentrale. Wij zorgen ervoor dat deze centrale volledig wordt beheerd én beveiligd. U krijgt hierbij ook diverse functies zoals bijvoorbeeld een integratie met Outlook. Het tweede pakket is de NuVoIP professional. Dit pakket is voornamelijk bedoeld voor de middelgrote bedrijven (tot 250 werknemers). Ook kunt u bij dit pakket meerdere locaties koppelen aan één centrale of omgeving. Het laatste pakket is de NuVoIP corporate. Dit pakket is speciaal voor de grotere markten tot wel meer dan 2500 werknemers. Wij koppelen de centrale aan alle internetverbindingen zodat u altijd en overal bereikbaar bent.

Overstappen zonder zorgen met NuSIP trunk

Als u graag wel gebruik wilt maken van onze VoIP dienst maar graag uw eigen centrale en toestellen wilt behouden dan kunt u kiezen voor de NuSIP trunk. Hierbij worden uw gesprekken opgebouwd via een internetlijn in plaats van een telefoonlijn. Het bespaart een hoop kosten en het is een makkelijke manier om over te stappen of NuVoIP of eventueel Nu3CX. De NuSIP trunk is in principe geschikt voor iedere telefooncentrale en u behoud alle huidige nummers. U krijgt ook meteen nieuwe functionaliteiten zoals een keuzemenu voor uw klanten en diverse andere faciliteiten die behoren tot een centrale.