Relatie

Trakteer jezelf op een avond om nooit te vergeten!

Ben jij toe aan een feestje? Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen? Wij raden je speeddaten Utrecht aan. De events worden georganiseerd door Search4love en vinden op doordeweekse avonden plaats. Voor actuele data verwijzen we je naar Search4love.nl. Je hoeft niet perse in de stad Utrecht te wonen om mee te kunnen doen. Het is wel handig als je een beetje in de buurt woont. Vrijgezellen uit Hilversum, Woudenberg, Woerden, Mijdrecht, Wijk bij Duurstede en Montfoort bijvoorbeeld zijn dus van harte welkom. Je wordt om 19.30 uur verwacht en rond 22.30 uur worden de matches bekend gemaakt. Dit gebeurt persoonlijk. Alleen jij krijgt jouw matches te horen. Misschien kun je er wel een leuk dagje Utrecht van maken? Je zou de Domtoren kunnen beklimmen. Het is heerlijk shoppen in Utrecht, zowel binnen in Hoog Catharijne als buiten. Om een hapje en drankje zit je nooit verlegen; er zijn eindeloos veel restaurants en cafés. Museumliefhebbers komen zeker aan hun trekken in Utrecht. We tippen er drie: Museum Speelklok, het Spoorwegmuseum en het Nederlands Volksbuurtmuseum.

Natuurlijk ook wat ‘toeristische’ tips voor degenen die zich opgeven voor speeddaten Eindhoven. Ook hier vind je veel musea. Het preHistorisch Dorp, het Van AbbeMuseum en het Philips Gloeilampenfabriekje anno 1891 trekken jaar in jaar uit veel mensen. Wil je voor het speeddaten uit eten en houd je van sushi? Overweeg dan Oriental Greenhouse, Kyoto Sushi of Arigato Asian Fusion Cuisine. Is pizza meer jouw smaak dan zou je kunnen kiezen voor La Vita e’ Bella, Italiaans Restaurant Sicilia Eindhoven, Vapiano of La Fontana. Tijdens de speeddating avonden van Search4love ontstaan veel matches. Zowel tijdens de events voor jongeren (vanaf 20 jaar) als voor ouderen (50 tot 65 jaar). We hopen dat jij al speeddatend de liefde van je leven ontmoet. Als dat zo is en jullie willen samen nog een drankje doen, hier alvast wat opties:

-Little One Bar;

-De Bierprofessor;

-Café The Jack;

-Bobby’s Bar.

 

https://www.search4love.nl
Relatie

Krijg een betere relatie met relatietherapie

 

Relaties maken je leven vaak zinvol, zeker een liefdesrelaties. Maar het is ook een van de moeilijkste relaties. Je kan er gelukkig van worden, maar soms wordt je er ook heel ongelukkig van. Dat kan het zijn dat je het al langer niet goed loopt, dat er vaker ruzie is en dat je soms niks goed meer kunt doen in de ogen van de ander. Er is geen communicatie of weinig. Maar toch wil je het nog niet opgeven. Dan is het slim om  relatietherapie in Apeldoorn te volgen.

Waarom zou je hulp zoeken?

Het zoeken van hulp is vaak een lastige stap. Veel stellen vinden het lastig om hulp te accepteren en relatietherapie in Apeldoorn te volgen. Het klinkt eng, want ze communiceren met elkaar bijna niet meer en erover praten met nog een andere persoon erbij is nog veel moeilijker. Veel stellen die last hebben van probleem wachten dan ook lang met het accepteren van een onafhankelijke gesprekspartner. Dat is zonde, want soms kan de relatietherapie in Apeldoorn met een paar gesprekken al zorgen voor begrip en meer medeleven of inzicht in de problemen. Hoe sneller je hulp accepteren hoe groter de kans is dat de relatie succesvol in stand gehouden kan worden en kan verbeteren.

Hoe werkt relatietherapie in Apeldoorn?

Kies je ervoor om hulp te zoeken en relatietherapie in Apeldoorn te volgen? Dat  is al een goede stap. Samen met de therapeut ga je dan in een intake kijken naar de oorzaken, problemen en gevolgen die jullie in de relatie ervaren. In de volgende gesprekken bij de relatietherapie in Apeldoorn zijn de gesprekken individueel, zowel jij als je partner gaan los van elkaar op gesprek bij de relatietherapie  Apeldoorn. Ervaring heeft bewezen dat er dan vaak meer wordt verteld en iemand echt zichzelf kan zijn. Hij of zij hoeft even niet aan de verwachtingen van de ander te voldoen. Door de individuele gesprekkentijdens de relatietherapie in Apeldoorn kan de relatietherapeut een helder beeld krijgen van de problemen die er spelen. Hierna kom je weer samen naar de relatietherapie in Apeldoorn en wordt een stappenplan met opdrachten gemaakt om et werken aan de probleem die er zijn. Ook worden er handvatten aangereikt hoe je in de toekomst beter met elkaar kunt communiceren of hoe je problemen kunt vermijden. Op die manier kun je werken aan een gelukkigere relatie.