Particuliere dienstverlening

De voordelen van online scheiden

Het is voor niemand leuk om te gaan scheiden, toch kan online scheiden enige voordelen bieden. Kiest u voor een online scheiding bij de Echtscheidingswinkel, dan kunt u ervan uitgaan dat de specialisten van dit bedrijf u professioneel begeleiden op de manier die u wenst. Bespaar uzelf veel tijd, energie en kosten door online te scheiden.

Echtscheiding eenvoudig aanvragen

De aanvraag voor uw echtscheiding kunt u samen met uw partner eenvoudig online maken. Vraag het info-pakket op de website van de Echtscheidingswinkel aan en binnen enkele minuten zal u het pakket in uw mailbox vinden. In het info-pakket vindt u het aanvraagformulier voor online scheiden. Wanneer u deze gezamenlijk invult en met de post of per email naar de Echtscheidingswinkel stuurt, dan wordt uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Snelle procedure

Het proces van de scheiding duurt meestal tussen de 4 en 10 weken, afhankelijk van uw situatie. Wanneer er spoed in het spel is en u geen advocaat nodig heeft, kan de procedure soms wel verkort worden tot twee weken. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden.

Verschillende contactmogelijkheden

Vooral in deze tijden, wanneer het lastig is om persoonlijk op gesprek voorbij te komen, kan online scheiden een uitkomst bieden. U staat volledig vrij in de keuze waarop u contact heeft met de Echtscheidingswinkel. U kunt ervoor kiezen om per Whatsapp groep, videocall, telefoon of per post contact te hebben. Afspreken op kantoor is mogelijk, maar hoeft niet. Online scheiden is dus ook een voordeel als u in het buitenland woont, omdat u niet persoonlijk langs hoeft te komen.

Lage kosten

U hoeft zelf geen contact te hebben met andere partijen, zoals rechters, advocaten of bemiddelaars. Hierdoor kunnen de kosten voor het online scheiden voor u ook laag gehouden worden. De kosten zullen per situatie verschillend uitvallen. Meer informatie over de kosten van het scheiden kunt u terug vinden in het info-pakket. Ook kunt u met één van de experts bellen voor een gratis oriënteringsgesprek van maximaal 1,5 uur. 

https://www.echtscheidingswinkel.nl/
Particuliere dienstverlening

Maak uw tuin af met een tuinhuis met overkapping

Heeft u een mooie grote tuin en droomt u er van om deze prachtig in te richten? Wat dacht u dan van een tuinhuis met overkapping? Wanneer u echt van het buitenleven houdt, kan een dergelijk tuinhuis met overkapping een echte uitkomst bieden. U bent daarmee namelijk niet meer afhankelijk van het weer en kunt ook bij koudere temperaturen of bij regenval lekker in de tuin zitten. Wanneer het regent, gaat u gewoon onder de overkapping zitten en wanneer het koud is verplaatst u naar binnen. Ideaal toch? Maar waar kunt u terecht om een dergelijk tuinhuis met overkapping te kopen? Of wie kan u helpen bij het ontwerp van het tuinhuis? Lees verder voor de antwoorden op deze vragen.

Laat een tuinhuis op maat maken

Kiezen voor een tuinhuis op maat is vaak het beste idee. Elke tuin is namelijk anders en heeft daarmee ook andere afmetingen. Bovendien wilt u natuurlijk wel dat uw tuinhuis mooi oogt bij de rest van uw tuin. Het beste kunt u uw tuinhuis daarom op maat laten maken door specialisten. U schakelt hier bijvoorbeeld een partij als Van der Heijden Buitenleven voor in. Dit bedrijf maakt uw houten tuinhuis prefab in hun eigen werkplaats. Bovendien komen ze graag bij u langs om het tuinhuis in uw tuin te plaatsen. Ze hanteren een efficiënte werkwijze waardoor u zoveel mogelijk ontzorgd wordt en de klus snel geklaard is.

Liever een veranda? Ook dat is mogelijk

Natuurlijk kunt u Van der Heijden Buitenleven ook voor een hele hoop andere klussen inschakelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een veranda aan huis? Door een veranda aan huis te laten plaatsen, vergroot u uw woonruimte en creëert u een plek waar u de voordelen van buiten en binnen combineert. U heeft hier geen last van vervelende weersomstandigheden, maar u heeft wel het gevoel dat u lekker buiten zit. Laat ook uw veranda op maat maken, zodat deze perfect aan uw huis bevestigd kan worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van Van der Heijden buitenleven, bekijkt u hun website of neemt u contact met hen op.

Particuliere dienstverlening

Begeleid wonen voor een zelfstandige toekomst voor volwassenen

Wilt u graag meer zelfstandig wonen? Heeft u extra hulp nodig bij uw dagelijkse bezigheden? Bij begeleid wonen, wonen volwassenen zelfstandig en tegelijkertijd samen. U woont namelijk samen met andere volwassenen die ook extra hulp wensen. Leviaan heeft verschillende locaties in West-Friesland, Zaanstreek en Waterland. Vaak start een nieuwe bewoner in een groepswoning. Samen met medebewoners zorgt u voor het huishouden en kookt u enkele keren per week samen. Voordat u een woning betrekt, bespreekt een zorgbemiddelaar uw wensen en (zorg)behoeften. Wordt u cliënt bij Leviaan? Dan zal er altijd naar een vaste contactpersoon gevraagd worden.

De belangrijke functie van een contactpersoon

De contactpersoon heeft een belangrijke functie in het traject van begeleid wonen voor volwassenen. Deze is vaak aanwezig bij het intakegesprek en is soms betrokken bij het opstellen van een signalerings- en begeleidingsplan. De contactpersoon kan ook op de hoogte gesteld worden van alle veranderingen, indien u hiermee akkoord gaat.

Op welk gebied kunt u ondersteuning en coaching verwachten?

Zowel in een groepswoning als in een eenpersoonsappartement ontvangt u ondersteuning en intensieve coaching van Leviaan. Op basis van uw wensen en (zorg)behoeften stelt Leviaan met u een begeleidingstraject op. Wilt u bijvoorbeeld extra hulp bij het doen van de boodschappen, het op orde krijgen van uw financiën of om uw dag in te delen? Wilt u contact met vrienden en/of familie opbouwen of wilt u graag een zinvolle invulling van uw dag realiseren? Tijdens het begeleid wonen worden volwassenen hierin ondersteund en begeleid. De focus ligt altijd op het behoud van de zelfstandigheid van de cliënt.

Verschillende locaties voor specifieke doelgroepen

Leviaan beschikt over verschillende locaties voor begeleid wonen voor volwassenen in Zaanstreek Waterland en West-Friesland. Enkele locaties zijn gericht op specifieke doelgroepen. Zo is er een locatie die is ingericht voor mensen met het syndroom van Korsakov. Andere locaties zijn weer ingericht voor mensen met psychische kwetsbaarheden die ook persoonlijke zorg nodig hebben. Wenst u graag meer te weten over begeleid wonen voor volwassenen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Leviaan voor meer informatie.

https://leviaan.nl/