Leuker langer werken
Image default
Banen en opleidingen

Schilder onderhoud

Schilder onderhoud

Beschrijving van de baan

Vaste baan van een echt ervaren onderhoudsschilder in Rotterdam en omgeving Als vakkundig en ervaren onderhoudsschilder heb je minimaal 2 jaar ervaring in een verfbedrijf en hoop je 37,5 uur per week te werken tegen een hoog salaris.

Dit wordt op prijs gesteld als je een professioneel diploma van niveau 2 hebt, maar ervaring als onderhoudsschilder vinden wij even belangrijk. Aangezien dit werk in de regio Rotterdam wordt uitgevoerd, stellen wij het op prijs als u ook in de buurt woont.

Flextra biedt: je salaris als onderhoudsschilder is in ieder geval het collectieve salaris dat je krijgt uit de cao van de schilder op basis van de functie van schilder 1 of schilder 2, maar je hebt veel aantoonbare ervaring. Als je volledig zelfstandig kunt werken, zullen we natuurlijk Betaal meer. U kunt ervoor kiezen om wekelijks of om de vier weken te betalen. Daarnaast kunnen wij ook uw reiskosten vergoeden, een van de 150 bedrijfswagens ter beschikking stellen of zelfs de scooter van het bedrijf overzetten.

De Flextra Group staat al meer dan 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, uitstekende en stipte betaling, goede randvoorwaarden en vele (fl) extra functies voor echte professionele schilders. Daarnaast komen wij uit de schilderindustrie, spreken wij uw schildertaal en danken u voor uw schildervaardigheid.

Als ervaren onderhoudsschilder kunt u: U kunt snel en stevig branden, föhnen, schuren, sealen, vullen en snijden. Bij onderhoud moet je werken met mensen die wonen of werken, dus we hopen dat je goede communicatieve vaardigheden hebt als onderhoudsschilder. U en uw collega’s leveren geheel zelfstandig hoogwaardige verf volgens de juiste verwerkingsmethode en binnen het door de klant gestelde tijdsbestek. Voor de vacature van deze onderhoudsschilder is een geldig VCA-diploma vereist. Als uw VCA is verlopen, kunt u deze gratis krijgen via Flextra. Flextra garantie: wij garanderen u snel

Flextra biedt goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-de-bouw.html