Leuker langer werken
Image default
Banen en opleidingen

Ontwikkel jezelf met een outplacementtraject of loopbaancoach

Je kunt om verschillende redenen om zoek zijn naar een nieuwe baan. Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf weg te gaan bij je werkgever en een nieuwe functie te zoeken, maar het is ook mogelijk dat je vanwege outplacement overbodig bent geworden op je huidige werk. Het is logisch dat je hierna met veel vragen zit. Wat wil je nu precies, en hoe pak je dat aan? Gelukkig zijn er organisaties die jou kunnen helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Een voorbeeld van een dergelijke organisatie is Focus. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingen aan professionals. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Weer aan de bak met behulp van een outplacementtraject

Als je baas heeft aangegeven dat jouw functie overbodig is geworden, helpen de coaches van Focus je door middel van een outplacementtraject. Een outplacementtraject start altijd met een intakegesprek waarin bepaald wordt welke persoonlijke begeleiding voor jou nodig is. Hier wordt een goede balans gevonden in emotionele verwerking van het verlies van je baan en de oriëntatie op nieuwe kansen. Je krijgt vervolgens begeleiding van een persoonlijk adviseur en iemand die op zoek gaat naar banen, zodat je vacatures en netwerkcontacten opdoet. Bovendien maak je in het speciaal ontworpen loopbaanportaal opdrachten en testen over de arbeidsmarkt.

Ontdek jouw professionele ik met behulp van een loopbaancoach

Sta je vast in de ontwikkeling van je carrière en weet je even niet hoe je verder moet? Dan is een loopbaancoach van Focus iets voor jou. Een loopbaancoach beantwoordt, samen met jou, allerlei vragen over je loopbaan. Hoe krijg je weer meer energie in je huidige loopbaan? Wat heb je nodig om door te ontwikkelen? Door assessments te maken en gesprekken te voeren met de loopbaancoach, wordt al snel een hoop duidelijk voor je.

Zet stappen in je carrière

Ben jij klaar om jezelf op professioneel vlak te ontwikkelen? Wacht dan niet langer en schakel een loopbaancoach van Focus in of schrijf je in voor een outplacementtraject van deze organisatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag.