Onderwijs

Workshops en trainingen waar je echt wat aan hebt

Alhoewel er één persoon en zijn / haar relaties centraal staan tijdens systemisch werk is deze cursus van De eerste verdieping leerzaam voor iedere deelnemer. Er zijn altijd herkenbare patronen, overeenkomstige fricties en gedeeld verdriet. Lijkt een en ander je interessant, maar tegelijkertijd ook net iets te confronterend? Kom gerust naar de training, geef het aan en je kunt vervolgens op de achtergrond blijven. Zo steek je er wat van op zonder jezelf bloot te geven.

De ervaring leert dat de cursussen van De eerste verdieping snel volstromen. Wil jij meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op. Dat kan online door enkele gegevens in te vullen. Op de website staan alle trainingen overzichtelijk vermeld samen met aankomende data waarop ze gegeven worden. Je kunt je deelname ook telefonisch of per mail bevestigen. Vind je het leuk om langs te komen? Je bent meer dan welkom!

Hierbij de adresgegevens op een rij:

Achterom 78 2611 PS Delft telefoon: 015-2125125 info@1e-verdieping.nl

Workshop NLP in 1 dag

Heb je niet genoeg tijd voor een complete opleiding, dan is de NLP workshop misschien iets voor jou. NLP in 1 dag is bijzonder leerzaam en effectief. Als je het leuk vind van alles te weten te komen over drijfveren van mensen -ook van jezelf- dan is deze workshop echt een aanrader. Je leert hoe je op eenvoudige wijze meer plezier haalt uit alledaagse dingen. Je zult leuke, onbekende kanten van jezelf ontdekken.

In feite gaat het om interesse in jezelf en de mensen om je heen én om de wil dingen op een positieve manier te bekijken. De workshop kost €65 en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Tussen de middag is er tijd voor een heerlijke lunch. Na afloop krijg je een reader mee naar huis. Wel zo handig als naslagwerk! Heb je de smaak te pakken, dan kun je je na de workshop opgeven voor een gratis coach-sessie. Dit is een persoonlijke gesprek met een opleider van De eerste verdieping. Met als doel: nog meer zelfontplooiing en nog meer plezier in het leven!

 

https://www.1e-verdieping.nl
Onderwijs

Wat verdient een secretaresse?

Ben je reeds aan het werk in een administratieve functie of wil je graag specifiek als secretaresse gaan werken? Dan is het zeker zinvol hier eerst een goede opleiding voor te volgen. Uiteraard wil je graag weten wat je gaat verdienen en daarom is het salaris secretaresse ook van belang om te weten.

Geld is ook belangrijk

Geld is voor de meeste mensen niet het belangrijkste als het om werk gaat. De meeste mensen zullen het liefst een baan hebben waarin ze het naar hun zin hebben en die ze met plezier doen. De verdiensten voor een functie zijn echter wel van praktisch belang want je zult er ook van dienen te leven.

Waarvan zijn de verdiensten afhankelijk?

Als secretaresse met een opleiding op MBO-niveau op zak bedraagt het salaris ruim 2000 euro bruto per maand als je fulltime werkt. Dit kan verschillen per werkgever maar is zeker ook afhankelijk van wat je allemaal doet, wat voor opleiding je genoten hebt, hoeveel werkervaring je hebt en hoe oud je bent. Als je nog maar net begonnen bent als secretaresse zul je minder verdienen dan iemand die al langer op de arbeidsmarkt actief is maar dit kan wel oplopen in de loop der jaren.

Wat doet een secretaresse zoal?

De meeste secretaresses hebben een uitgebreid takenpakket binnen hun functie. Deze zijn veelal onder te verdelen in verschillende categorieën: inkomende en uitgaande communicatie afhandelen; agendabeheer; inplannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen; ontvangen van gasten; bijeenkomsten organiseren; administratieve werkzaamheden en archiveren. Lijken deze werkzaamheden je wel wat maar ben je er nog niet in gespecialiseerd? Dan is het zeker zinvol eerst een opleiding op dit gebied te volgen. Zo doe je kennis op en maak je ook meer kans op een leuke baan als secretaresse die bij jou past.

Onderwijs

Meubilair uitzoeken voor het primair onderwijs

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van het meubilair voor het primair onderwijs? Ga je binnenkort meubilair voor het primair onderwijs uitzoeken? Dan is het handig om op enkele punten te letten. Je koopt de meubelen tenslotte om ze jarenlang te gebruiken, dus dan wil je ook in één keer de juiste meubelen halen. Het belangrijkste is dat het meubilair voor het primair onderwijs ergonomisch is. Hoe jonger kinderen leren om een goede houding aan te nemen tijdens het zitten, hoe makkelijker zij het vinden om vanzelf een goede houding aan te nemen. De kans dat zij voorover gaan hangen of juist achterover leunen wordt zo veel kleiner. Daarnaast moet het meubilair voor het primair onderwijs tegen een stootje kunnen. Kinderen willen nog wel eens wilt spelen of kleuren op de tafel. Het meubilair moet dan ook krasvrij zijn en makkelijk te reinigen. Zo blijft het meubilair jarenlang mooi en dan is het de investering ook waard. Daarnaast dient het meubilair voor het primair onderwijs bij de sfeer van de school te passen. Vooral kleine kinderen zijn erg gevoelig voor sfeer, voor vormen en voor kleuren. Met het juiste meubilair voelen zij zich op hun plek en dat zal hun leervaardigheid flink verbeteren.

Wie levert het meubilair voor het primair onderwijs?

Als je op zoek bent naar het meubilair voor het primair onderwijs, dan heb je keuze uit meerdere leveranciers. Je kan kiezen voor een leverancier die enkel kant-en-klare meubels levert, maar je kan ook kiezen voor een bedrijf dat schoolmeubels op maat levert. Welke leverancier jij kiest hangt af van je eigen voorkeuren. Als je op zoek bent naar simpele meubels en het maakt je niet heel veel uit hoe ze eruit zien en wat de kenmerken zijn, dan kun je zeker mooie en praktische meubels vinden bij de standaard aanbieders.

 Onderwijs

Alle voordelen van onderwijsmeubilair op maat

De voordelen van het onderwijsmeubilair op maat. Ben je op zoek naar onderwijsmeubilair? Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat het lastig is om precies datgene te vinden dat jij zoekt. In dat geval kun je beter kiezen voor het onderwijsmeubilair op maat. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van schoolmeubels op maat. Dit heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de meubels precies passen bij de school. Je kan bijvoorbeeld de afmetingen bepalen of je kan aangeven dat je een hele wand van kasten wil laten voorzien. Wij zorgen er dan voor dat de kasten de gehele wand bedekken waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Ook kunnen wij de vormgeving van het onderwijsmeubilair volledig aanpassen. Wil je geen saaie rechthoekige bureaus maar wil je juist een creatieve vorm zoals een driehoek of een vijfhoek? Doordat wij de meubels helemaal zalf maken kunnen wij vrijwel alle ideeën realiseren. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en je wensen met ons te bespreken. Dankzij het onderwijsmeubilair hoef je niet meer op zoek te gaan naar de perfecte meubels. Je kan gewoon zelf aangeven wat je wil hebben en dan gaan wij voor je aan de slag.

Onderwijsmeubilair op maat om nekklachten te voorkomen

Als het bureau te laag is kun je last krijgen van je nek en als het bureau te hoog is kun je last krijgen van je armen. Kortom, slecht onderwijsmeubilair zorgt voor een verkeerde houding waardoor je last van pijn kunt krijgen. Hoe meer tijd je op het slechte onderwijsmeubilair doorbrengt, hoe erger de klachten worden en hoe langer ze aanhouden. Als je goed onderwijsmeubilair koopt, dan nemen de leerlingen automatisch de juiste houding aan. Dankzij de onderwijsmeubilair zullen de leerlingen een aangename en comfortabele werkplek hebben en ze krijgen geen last van hun nek, rug of armen.

https://schoolmeubelopmaat.nl/onderwijsmeubilair/
Onderwijs

Cursusadministratie software, maak het uzelf wat gemakkelijker en vraag er hulp bij!

Een eigen bedrijf hebben is niet altijd even makkelijk. Tuurlijk zijn er heel veel leuke kanten en is het fijn dat u alles zelf een beetje voor het zeggen heeft. Het is uitdagend en waarschijnlijk gaat u elke dag met veel plezier naar uw werk toe maar toch zijn er altijd klusjes die wat lastiger zijn en die u liever zou uitbesteden of hier hulp bij zou willen hebben. Gelukkig kan dat, bijvoorbeeld met een cursusadministratie software. U maakt het met een cursusadministratie software uzelf net wat makkelijker en u zult hier zeker heel veel plezier en profijt van hebben. Het is daarom belangrijk dat u zich een beetje gaat inlezen over cursus software zodat u erachter komt dat dit perfect is voor uw bedrijf. 

 

Waar kunt u terecht voor cursusadministratie software?

Als u graag cursusadministratie software wilt dan kunt u het beste kijken op het internet, een goed bedrijf biedt dit namelijk heel voordelig aan. Daarnaast werkt de website heel overzichtelijk, u weet meteen waar u aan toe bent en ook kunt u nog eens heel eenvoudig contact opnemen met het bedrijf, dat is natuurlijk wel zo fijn.

https://www.planaday.nl/
Onderwijs

Online cursussen Pools

Online cursussen Pools – waar en wanneer u maar wilt!

Bent u een Nederlands bedrijf met Poolse werknemers in dienst, en wilt u zeker weten dat al uw werknemers de Nederlandse taal goed spreken? Wilt u zelf juist Pools leren om beter met uw weeknemers te kunnen communiceren? Of wilt u uw activiteiten uitspreiden richting de Poolse markt, en wilt u daarom graag de basis van die taal beheersen? In beide gevallen zijn we u bij Poolsonline graag van dienst! Wij bieden een cursus aan voor zowel Cursus Pools Online als Nederlands.

Eén van de grote voordelen die we u bieden, is onze flexibiliteit. Zo geven we bijvoorbeeld zowel les aan groepen als aan individuele cursisten. We passen ons daarbij aan uw niveau aan: onze lessen zijn nuttig voor beginners én gevorderden. Ook de locatie kan geheel op basis van uw wensen bepaald worden. We komen met plezier bij u langs, maar ook lessen via Skype zijn een mogelijkheid. Daarnaast gebruiken wij in onze cursussen apps, websites en Facebookklassen, zodat u overal aan de slag kunt.

Hebt u andere taallessen of tolken nodig? Ook dan zijn we u graag van dienst. Zelfs zijn wij gespecialiseerd in Pools en Duits, maar het taaltrainersnetwerk waar we deel van uitmaken maakt nog veel meer mogelijk.

Overweegt u gebruik te maken van onze jarenlange ervaring met onze methode? Neem dan via info@poolsonline.nl contact met ons op om vrijblijvend een gratis proefles te plannen. Op onze website vindt u ook reacties van cursisten die u voor zijn gegaan. Aan de hand daarvan kunt u een idee krijgen of onze cursussen ook iets voor u zijn!

https://www.poolsonline.nl/