Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl is de online shop voor verlichting winkel, horeca verlichting en ledlampen voor thuis

Heb jij de extra kamer thuis ingericht als werkplek? En ben je nog op zoek naar professionele verlichting? Ledonline.nl verkoopt lampen in allerlei soorten en maten.

Het rechthoekig led-paneel van 123 bij 30 cm zorgt voor een goede lichtspreiding in een gradenbundel van 120. Afhankelijk van de hoeveelheid daglicht is de lamp te dimmen. De 30W lichtbron is er in twee varianten: 4000K oftewel natuurlijk licht; 3000K en dit staat gelijk aan warm wit licht. Het witte armatuur is 34 cm dik en oogt strak en zakelijk. Dit led-paneel gaat 50.000 branduren mee. Je krijgt er 5 jaar garantie op.

Voor extra sfeer zorgt de Cubo Nero Up Down. De wandlamp creëert een speciaal accent op de muur, want hij geeft zowel naar boven als beneden licht af. Met een lamp als deze ben je verzekerd van uitstekend licht als je ’s avonds moet doorwerken. Tijdens donkere, winterse dagen zul je er ook veel plezier van hebben. Ledonline.nl heeft zwarte en witte Cubo’s op voorraad en kan ze direct verzenden.

Werk je met je handen en heb je gericht licht nodig? We raden led-spots aan. In het assortiment van Ledonline.nl zitten enkele en dubbele spots met de naam Trimless Garda. De spots zijn draai- en kantelbaar. Ze zijn eenvoudig in het plafond te installeren. De spotlampen worden inclusief stucframe, maar exclusief GU10 ledlamp geleverd. Voor de Trimless Garda geldt een garantieperiode van 3 jaar.

Ben jij iemand die zich graag goed informeert voordat je tot aankoop overgaat? Heel verstandig. Zeker als het om ledlampen gaat. Er zijn namelijk eindeloos veel soorten, maten en modellen verkrijgbaar. De basisprincipes en -kenmerken van led worden in de verschillende blogartikelen op ledonline.nl duidelijk beschreven. We willen de commentaren dan ook van harte aanbevelen! Heb je na het lezen nog vragen, neem dan contact op met de klantenservice van Ledonline.nl. De medewerkers zijn op werkdagen, tussen 09.00 en 19.00 uur, bereikbaar op 076-2003133 en info@ledonline.nl.

Gerelateerde artikelen

De online stylist voor jou!

Groeien met een goed plan

Wat is kunststof spuitgieten?