Leuker langer werken
Image default
Marketing

Laat zien wie je bent met een bedrijfsfilm

Laat zien wie je bent met een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is de ideale manier om jouw doelgroep op een creatieve en authentieke manier meer te vertellen over jouw organisatie. Te laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. En op die manier jouw bedrijfswaarden over te brengen op de kijker. Het is ook een mooie tool om alle neuzen binnen jouw bedrijf dezelfde kant op te krijgen en één uniform verhaal te creëren waarmee je naar buiten treedt.

De verschillende smaken van een bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms komen in alle soorten en maten. Van kleine bioscoopfilms tot laagdrempelige vlog-achtige bedrijfsfilms, van korte bombastische beelden tot kleine sfeervolle beelden… er is van alles mogelijk. Hier hangt echter wel een grote ‘maar’ aan. Zorg ervoor dat de stijl die je voor jouw bedrijfsfilm kiest aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit. Is jouw bedrijfscultuur ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’? Dan kun je die over de top bioscoopfilm bedrijfsfilm beter links laten liggen. Mensen prikken er namelijk zo doorheen als jouw video niet oprecht is. Zorg daarom dat je een goed beeld hebt van wat je met de bedrijfsfilm wilt bereiken, welke boodschap je wilt vertellen en hoe je dat kunt doen op een manier die bij je past.

Zelf een bedrijfsfilm maken of uitbesteden?

Wanneer je een smartphone hebt beschik je in principe over een filmcamera en zou je jouw bedrijfsfilm zelf kunnen gaan filmen. Wil je je als bedrijf krachtig neerzetten en serieus worden genomen, dan is dit echter niet aan te raden. De kwaliteit van de video zegt namelijk erg veel over jou, in de ogen van de kijker, wat betekent dat beeld, geluid en licht volledig in orde moeten zijn wil je een professioneel resultaat krijgen. Een bedrijfsfilm laten maken bij een professioneel bedrijf is daarom slim. Een interessante partij is videomarketingbureau ZoomWorks. Hun team van online marketeers en audiovisuele specialisten is dagelijks bezig met het maken van bedrijfsfilms en andere videoproducties. Daarnaast maken ze ook allerlei soorten animaties, zowel 2D als 3D. Doordat ze veel ervaring hebben met het ontwikkelen van bedrijfsfilms weten ze wat werkt én wat niet werkt. Hierdoor kunnen ze jou goed begeleiden tijdens het proces van een bedrijfsfilm laten maken en zorgen ze ervoor dat jouw bedrijfsfilm zijn doel behaald.

Meer weten over ZoomWorks?

Nieuwsgierig geworden naar videomarketingbureau ZoomWorks? Of misschien wil je wel meer informatie over wat er mogelijk is voor jouw eigen bedrijfsfilm? Het kan allemaal. Neem een kijkje op hun website of neem gerust meteen contact met ze op. Ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden, inspireren je met voorbeelden en beantwoorden al jouw vragen. Geheel vrijblijvend.

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/