Industrie

Ingenieursbureau Maters en De Koning

Een ingenieursbureau zoals Maters en De Koning werkt aan de civiele techniek, bouw en industrie van Nederland en soms ook daarbuiten. Ze hebben al veel projecten achter hen liggen en alle projecten zijn met succes geslaagd. Het bedrijf maakt tekeningen en berekeningen voor bijvoorbeeld de civiele techniek voor een nieuwe brug of een constructie voor een nieuw gebouw. Ze geven ook adviezen in deze bouwconstructies wanneer hier naar gevraagd wordt. 

Markten

Het ingenieursbureau Maters en De Koning werkt adviseert en ontwerpt met een technische oog in de bouw, industrie en civiele techniek in Nederland. Ze houden zich vooral bezig met het verbeteren en van de mobiliteit en bereikbaarheid van de wegen, het water en de inrichting van de buitenruimte en levert constructies voor verblijfs- en werkruimtes. 

Projecten

Maters en De Koning heeft twee vestigingen, de een is in Rotterdam en de ander is in Roosendaal. De projecten lopen echter verder dan alleen deze steden. Projecten waar zij aan mee hebben gedaan, gaan door heel Nederland en zelfs buiten Nederland hebben ze al verschillende projecten gedaan. De projecten gaan meestal over het herstellen of ontwerpen van kademuren, het ontwerpen van stalen constructies voor koel- en vries hallen, het ontwerpen van bruggen in stedelijke omgevingen en houden de nautische voorzieningen in de gaten van havens en vaarwegen. 

Diensten

Maters en De Koning maakt schetsen voor nieuwe constructies of tekeningen en berekeningen op constructief gebied. Ze begeleiden en ondersteunen hun klanten en niet alleen aan de zijde van de klant maar ook voor opdrachtgevers en toeleveranciers. Dit doet ze vooral op basis van technische deskundigheid en contractuele adviezen. 

Het is voor Maters en De Koning geen probleem om een project te starten, ze vinden het belangrijk dat elk project in goed banen wordt geleid en er een mooi eindresultaat ontstaat waarin iedereen tevreden is.

 

Industrie

Dieselmotoremissie laten verwijderen

Werkt u veel met dieselmotoren? Dan is het van essentieel belang dat u de dieselmotoremissie tijdig laat verwijderen. In de uitlaatgassen van dieselmotoren zitten namelijk diverse gassen, dampen en vaste deeltjes die slecht zijn voor uw gezondheid. Deeltjes als roet, zware metalen, PAK’s, PCB’s, enkelvoudige aromaten, aldehyde en ketonen kunnen toxisch en kankerverwekkend zijn. Het is daarom vanzelfsprekend dat dieselmotoremissie verwijderd moet worden. Maar wie schakelt u in voor het professioneel verwijderen van dieselmotoremissie? U kunt het best een partij inschakelen die expert is op het gebied van specialistische reiniging. Denk bijvoorbeeld aan GOM Specialistische Reiniging. Zij verwijderen uw dieselmotoremissie op alle oppervlakken conform alle vereisten. U weet dus zeker dat de verwijdering van de toxische uitlaatgassen bij hen in goede handen is.

Maakt u ook gebruik van chroom-6 op de werkvloer?

Ook wanneer u werkt met het middel chroom-6 is het belangrijk om alle oppervlakten goed te reinigen en het chroom-6 te saneren. Net als dieselmotoremissie is chroom-6 namelijk een gevaarlijke stof. Hoge blootstelling hieraan kan namelijk toxische effecten veroorzaken, zowel acuut als chronisch. Denk hierbij aan schade aan weefsel en cellen, maar ook aan het ontwikkelen van allergieën. Wanneer u chroom-6 gebruikt om bijvoorbeeld metaal of hout te beschermen en te conserveren, is het belangrijk dat u dit goed laat saneren door een specialistisch bedrijf. Op deze manier beschermt u zowel uw werknemers als de eindgebruikers van het product.

Hét schoonmaakbedrijf voor elke branche

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, u kunt te allen tijde rekenen op de hulp van Gom Specialistische Reiniging. Hun expertise en capaciteit is namelijk verdeeld over maar liefst zes verschillende business units, namelijk: zorg, hospitality, onderwijs, offices, food & industry en specialistische reiniging. Het saneren van chroom-6 en het verwijderen van dieselmotoremissie behoren tot deze laatste categorie. Dag in dag uit zijn ze bij dit bedrijf bezig om de reinigingsmethodes van elke industrie zo efficiënt mogelijk te maken. Bent u benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op.

 

Industrie

Betonplaten aanschaffen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Gaat u binnenkort een nieuw bedrijfspand neerzetten of een productiehal uitbreiden? Dan bent u wellicht op zoek naar kwalitatieve betonplaten die u kunt gebruiken als vloer! Natuurlijk wilt u een goede prijs-kwaliteitverhouding als u betonplaten nodig heeft. Misschien heeft u ook wel behoefte aan een deskundig advies of professionele vloerenleggers. Dit alles vindt u bij dé specialist op het gebied van betonplaten: Van Ooijen Betonplaten in Elst.

Betonplaten die geschikt zijn als vloer

Betonplaten zijn uitstekend als vloer. Deze ondergrond is erg stevig en eventueel te voorzien van verschillende coatings, zodat het een veilige werkomgeving biedt wanneer er bijvoorbeeld wordt gewerkt met bijtende stoffen. Zeker in de industriële sector is een stevige betonvloer met een goede coating een verplichting. Daarnaast is de sterkte van deze vloer een groot pluspunt, zodat ook zwaar materieel zonder betonscheuren zich kan verplaatsen over de betonplaten.

Het is mogelijk om betonplaten op maat te bestellen

Bij Van Ooijen Betonplaten kunt u terecht voor betonplaten van alle maten en diktes – waar u ook naar op zoek bent, deze specialist heeft het. Het kan natuurlijk zo zijn dat u op zoek bent naar afwijkende maten die niet in het standaardassortiment zitten. Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers bij Van Ooijen Betonplaten, zodat u kunt bespreken wat de opties zijn. Het is namelijk mogelijk om betonplaten op maat te bestellen, zodat ze zeker bij uw project passen.

Bekijk de actuele voorraad of bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Van Ooijen Betonplaten heeft op het gebied van industrie- en betonplaten? Bekijk dan de actuele voorraad op de website of neem contact op als u op zoek bent naar afwijkende afmetingen. Dan weet u direct wat er mogelijk is voor uw project! Op de website vindt u de contactgegevens.