Horeca

Smoothies voor jouw feest of evenement

Smoothies zijn helemaal hip. En dat is niet gek. Ze zijn namelijk niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! Bij Smoothiebar.nl kun je terecht voor de beste smoothies voor jouw feest of evenement. Waarom? Dat lees je hier!

Smoothies voor jouw feest, lekker en gezond

het idee dat gezond niet leuk kan zijn, is nu wel passé. De eetcultuur is veranderd. Er wordt een hoop geëxperimenteerd met nieuwe smaken. Ook onze bartenders proberen graag nieuwe dingen. Bij Bar Company zijn we constant op zoek naar de beste smaakcombinaties. Daarvoor gebruiken wij alleen de lekkerste verse producten.

Smoothies zijn fun

Wij leveren schitterende smoothiebars. Deze zijn mobiel, waardoor je ze overal kan neerzetten. Je kunt ze bovendien aanpassen aan jouw smaak of voorzien van de branding van jouw bedrijf. Super flexibel dus! Ook hebben wij een prachtige bakfiets uit 1940 omgebouwd tot smoothie bakfiets. Een echte blikvanger! Onze barren komen met enthousiaste bartenders. Zij brengen graag plezier naar jouw feest of evenement. Maken jouw gasten liever zelf hun smoothies? Dan hebben wij iets leuks voor je: de shakefiets! Want zelf maken is natuurlijk nog het allerleukst.

Duurzaam

Bij Bar Company gebruiken we de beste duurzame producten om onze smoothies extra lekker te maken. Zo gaat er in onze smoothies uitsluitend biologisch en fairtrade fruit. Bovendien wordt overgebleven fruit nooit weggegooid. Dat gebruiken we de volgende dag gewoon voor de smoothies. Daarnaast gebruiken we bio-afbreekbare bekers en rietjes. Zo beperken wij onze waste tot een minimum! Klinkt goed toch? Zo smaakt het ook! Vraag nu de offerte aan of check ook eens onze heerlijke juices!

https://www.barcompany.nl/
Horeca

Wilt u een koffiemachine huren?

Organiseert u een evenement, misschien een feestje? Dan is het huren van een koffiemachine een goed idee! Het is namelijk zo dat Nederlanders tot de grootste koffieleuten ter wereld horen. Elke Nederlander drinkt gemiddeld per jaar ongeveer 150 liter koffie! En bij elkaar drinken wij zo’n 6,5 miljoen koffie per jaar. Met goede koffie maakt u dus bijna iedereen wel blij. Maar wat is nou goede koffie?

Een koffiemachine huren, waar moet je op letten?

Bij het huren van een koffiemachine moet je letten op een aantal factoren. De basis van een goed kopje koffie zijn de bonen. Hier begint het ook allemaal mee. Belangrijk bij goede koffiebonen is dat deze op een duurzame manier geteeld en verwerkt worden. Dit zorgt voor een natuurlijke smaak. De machine moet ook aan bepaalde dingen voldoen. De druk van het water moet rond de 9 bar zijn. Het water zelf moet ongeveer 93 graden zijn en de maling moet aangepast zijn zodat de doorlooptijd van het water rond de 25 seconden zit. Wanneer je deze factoren bij elkaar brengt krijg je het perfecte bakje koffie.

Waar kunt u het beste een koffiezetapparaat huren?

Als u een koffiemachine wilt huren kunt u bij veel bedrijven terecht. Bar Company is een bedrijf dat verschillende bar concepten verhuurt op locatie waaronder dus een koffiebar. Bar Company heeft dus zeker verstand van hoe je een goede bak koffie moet zetten. Daarnaast hebben ze enorm veel verschillende koffiemachines. Voor elke klus hebben ze dus wel een machine op maat. Kortom Bar Company is in alle markten thuis en kan geheid de perfecte koffiemachine leveren voor uw evenement.

http://barcompany.nl