Horeca

Het onderhouden van jouw heteluchtoven is belangrijk!

Velen onder ons hebben er een hekel aan. Het schoonmaken en onderhouden van jouw heteluchtoven is niet een klusje waar velen om te springen staan, uitzonderingen daargelaten natuurlijk! Echter, je moet weten dat het onderhoud aan jouw heteluchtoven belangrijk is voor de levensduur van het apparaat. Als je de oven goed onderhoudt, scheelt dat ook in het schoonmaken en hoeft je niet meer een eeuwigheid dezelfde ingebrande plek te boenen. In dit blog vertellen we er meer over!

 

Waarom het onderhoud aan uw heteluchtoven belangrijk is

Hetgeen dat je waarschijnlijk niet wist over heteluchtovens, is dat wanneer je deze niet op de juiste manier onderhoudt, dit ook de kwaliteit van de bereide voedsel beïnvloedt. En dit is nou juist hetgeen dat je wilt voorkomen. Vooral wanneer je gasten op bezoek hebt natuurlijk. Het zou zonde zijn als je heerlijk hebt gekookt en zoiets simpel letterlijk roet in het eten gooit.

 

Nog een reden waarom het onderhoud aan je heteluchtoven regelmatig moet gebeuren is dat wanneer je dit niet doet, de levensduur van de oven flink kan teruglopen. En dat is iets waar niemand op zit te wachten. Het kost namelijk een hoop geld en tijd om een nieuwe aan te schaffen.

 

Een tip om schade aan je heteluchtoven te voorkomen

Niet alleen met het goede schoonmaken van je heteluchtoven kan je de levensduur van het apparaat verlengen. De manier waarop je de gerechten bereidt hebben ook invloed op de levensduur van uw heteluchtoven. Wanneer je een gerecht in de oven stopt, hou deze dan goed in de gaten. Niet alleen om ervoor te zorgen dat je gasten geen verbrand voedsel hoeven te eten natuurlijk, maar ook om eventuele inconsistenties in de oven op te merken. Het kan namelijk zo zijn dat de grill niet helemaal lekker werkt en dat bijvoorbeeld één kant van de kip in de oven mooi goudbruin is en de rest is nog zo rauw is als het maar zijn kan! Dit kan wijzen op een fout in de ventilator of convectiesysteem. Let dus goed op!

 

Horeca

De beste Italiaanse catering die er is

Een lekkere Italiaanse catering voor uw feestje, dat is wat u noemt een écht goed idee. Wanneer u voor uw feestje eens iets anders wilt dan een gewone catering met standaard hapjes die een ieder wel kan dromen, dan is een Italiaanse catering dé oplossing. Een catering waarbij stokbrood en prikkertjes met kaas de dienst uitmaken, zijn niet voor u weggelegd. U wilt écht lekker eten. Wanneer u kiest voor een Italiaanse catering, kiest u voor een unieke smaakbeleving. De kwaliteit van het eten is hoogstaand, dusdanig hoogstaand dat u en uw gasten zich voor één avond volledig in Italië wanen.

De beste Italiaanse pizza’s voor u vers gemaakt

Een lekkere verse pizza, wie lust dat nou niet? Pizza’s zijn nagenoeg overal verkrijgbaar. Van de diepvriespizza uit de supermarkt tot verse pizza uit de supermarkt tot een pizza naar keuze bij uw favoriete bezorger. Pizza’s zijn populair. Daar u op uw feestje een ieder het naar de zin wilt maken, wilt u eten serveren dat bij een ieder in de smaak zal vallen. Iets wat op het eerste gezicht een hele lastige taak lijkt. Echter, wanneer u kiest voor een Italiaanse catering is het altijd goed. Denk aan allerlei verschillende soorten verse pizza’s in verschillende maten met alle denkbare toppings, een feestje voor iedereen. Ga voor de Italiaanse catering en ga voor lekker eten voor iedereen.

De lekkerste pasta’s én toetjes

Pizza is een populair gerecht uit de Italiaanse keuken, maar de Italiaanse keuken biedt meer. Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke pasta’s of de meest lekker Italiaanse toetjes. Van een klassieke spaghetti tot een vegetarische pasta, tot pennen met verse vis, de Italiaanse keuken heeft het allemaal. Middels een Italiaanse catering is het mogelijk al deze overheerlijke gerechten naar uw feestje te brengen. Wat dacht u ervan? Geniet van de heerlijke geur van verse pizza en pasta, ervaar de smaaksensatie zelf en sluit af met een verrukkelijke tiramisu. Kies voor de Italiaanse catering, kies voor een Italiaanse smaaksensatie.Horeca

Smoothies voor jouw feest of evenement

Smoothies zijn helemaal hip. En dat is niet gek. Ze zijn namelijk niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! Bij Smoothiebar.nl kun je terecht voor de beste smoothies voor jouw feest of evenement. Waarom? Dat lees je hier!

Smoothies voor jouw feest, lekker en gezond

het idee dat gezond niet leuk kan zijn, is nu wel passé. De eetcultuur is veranderd. Er wordt een hoop geëxperimenteerd met nieuwe smaken. Ook onze bartenders proberen graag nieuwe dingen. Bij Bar Company zijn we constant op zoek naar de beste smaakcombinaties. Daarvoor gebruiken wij alleen de lekkerste verse producten.

Smoothies zijn fun

Wij leveren schitterende smoothiebars. Deze zijn mobiel, waardoor je ze overal kan neerzetten. Je kunt ze bovendien aanpassen aan jouw smaak of voorzien van de branding van jouw bedrijf. Super flexibel dus! Ook hebben wij een prachtige bakfiets uit 1940 omgebouwd tot smoothie bakfiets. Een echte blikvanger! Onze barren komen met enthousiaste bartenders. Zij brengen graag plezier naar jouw feest of evenement. Maken jouw gasten liever zelf hun smoothies? Dan hebben wij iets leuks voor je: de shakefiets! Want zelf maken is natuurlijk nog het allerleukst.

Duurzaam

Bij Bar Company gebruiken we de beste duurzame producten om onze smoothies extra lekker te maken. Zo gaat er in onze smoothies uitsluitend biologisch en fairtrade fruit. Bovendien wordt overgebleven fruit nooit weggegooid. Dat gebruiken we de volgende dag gewoon voor de smoothies. Daarnaast gebruiken we bio-afbreekbare bekers en rietjes. Zo beperken wij onze waste tot een minimum! Klinkt goed toch? Zo smaakt het ook! Vraag nu de offerte aan of check ook eens onze heerlijke juices!

https://www.barcompany.nl/
Horeca

Wilt u een koffiemachine huren?

Organiseert u een evenement, misschien een feestje? Dan is het huren van een koffiemachine een goed idee! Het is namelijk zo dat Nederlanders tot de grootste koffieleuten ter wereld horen. Elke Nederlander drinkt gemiddeld per jaar ongeveer 150 liter koffie! En bij elkaar drinken wij zo’n 6,5 miljoen koffie per jaar. Met goede koffie maakt u dus bijna iedereen wel blij. Maar wat is nou goede koffie?

Een koffiemachine huren, waar moet je op letten?

Bij het huren van een koffiemachine moet je letten op een aantal factoren. De basis van een goed kopje koffie zijn de bonen. Hier begint het ook allemaal mee. Belangrijk bij goede koffiebonen is dat deze op een duurzame manier geteeld en verwerkt worden. Dit zorgt voor een natuurlijke smaak. De machine moet ook aan bepaalde dingen voldoen. De druk van het water moet rond de 9 bar zijn. Het water zelf moet ongeveer 93 graden zijn en de maling moet aangepast zijn zodat de doorlooptijd van het water rond de 25 seconden zit. Wanneer je deze factoren bij elkaar brengt krijg je het perfecte bakje koffie.

Waar kunt u het beste een koffiezetapparaat huren?

Als u een koffiemachine wilt huren kunt u bij veel bedrijven terecht. Bar Company is een bedrijf dat verschillende bar concepten verhuurt op locatie waaronder dus een koffiebar. Bar Company heeft dus zeker verstand van hoe je een goede bak koffie moet zetten. Daarnaast hebben ze enorm veel verschillende koffiemachines. Voor elke klus hebben ze dus wel een machine op maat. Kortom Bar Company is in alle markten thuis en kan geheid de perfecte koffiemachine leveren voor uw evenement.

http://barcompany.nl