Werkt uw bedrijf met Salesforce en heeft u het idee dat er meer uit te halen valt? Is er bijvoorbeeld een betere inrichting van het systeem binnen uw bestaande processen mogelijk? Het zijn zaken die de ervaren consultants van Profit4SF graag voor u uitzoeken wanneer u hen als partner in de arm neemt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie van Salesforce voor uiteenlopende bedrijven. Hierbij zoeken ze altijd naar de beste inrichting van de software, zodat uw bedrijf alles eruit kan halen wat erin zit. Spreekt dit u aan? Lees dan verder om meer over de specialisten te  ontdekken.

A tot Z dienstverlening

Wanneer u Profit4SF als partner in Salesforce in de arm neemt, profiteert u van een A tot Z dienstverlening. De ervaren consultants zijn u van dienst met:

  • CRM-advies:  het bepalen van de strategie van uw bedrijf.
  • Implementatie: het implementeren van de software binnen uw bedrijf.
  • Training: het geven van een training gebaseerd op uw specifieke omgeving om een betere gebruikersadoptie te realiseren.
  • Support: het bieden van support op afstand nadat uw systeem is geïmplementeerd en de gebruikers zijn getraind.

Natuurlijk kunt u de specialisten in Salesforce op elk gewenst moment als partner in de arm nemen. Echter, wanneer u dit doet aan het begin van uw Salesforce-oplossing haalt u hier het meeste profijt uit omdat de specialisten dan de implementatie van Salesforce op de beste wijze voltooien.

Meer informatie? Neem contact op

Spreekt de dienstverlening van Profit4SF u aan en bent u benieuwd hoe een samenwerking voor de lange termijn eruit zou zien met deze partner op het gebied van Salesforce? Neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website. Zij staan u graag te woord en zijn u eveneens graag van dienst met ondersteuning bij uw Salesforce-oplossing: van implementatie tot support op afstand.