Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Handige informatie over Oosterhout en Zwanenveld

Op zoek naar informatie over Oosterhout of wil je alles weten van Zwanenveld? Dan is het zeer aan te raden om eens de website KadastraleKaart.com te bezoeken. Daar vind je alle kadastrale gegevens namelijk. Hoewel het niet een website van het Kadaster zelf is, worden de gegevens wel geleverd door deze instantie. Bovendien heb je op de website altijd te maken met actuele gegevens.  

Zo krijg je inzicht in de relevante Kadaster gegevens 

Stel je wilt ergens gaan wonen of je wilt uit zakelijk perspectief een pand kopen in een bepaalde buurt. Dan is het best handig dat je relevante Kadaster gegevens bij de hand hebt om iets meer te weten te komen over de buurt. Via KadastraleKaart.com kun je gemakkelijk aan deze voor jou waardevolle gegevens komen. Welke gegevens over jouw buurt je zoal kunt zien? Welke niet, zou je beter kunnen vragen. Want behalve de oppervlakte van de buurt, lees je er bijvoorbeeld alles over de samenstelling van de huishoudens. Zo lees je hoeveel mensen er samen met hun kinderen wonen en hoeveel eenpersoonshuishoudens er zijn. Ook word je meer gewaar over de bevolkingsopbouw en de migratieachtergrond van de bewoners.  

Wat is de gemiddelde WOZ waarde van een huis in de buurt? 

Er is ook al voldoende informatie te vinden over het aantal woningen en het deel van de woningen die leeg staan. Verder krijg je een overzicht van de verhouding tussen huur- en koopwoningen en lees je er eveneens wat de gemiddelde WOZ waarde van een huis er precies is. En alsof dat niet genoeg is kun je ook al zien welke woningen er voor en welke huizen er na 2000 gebouwd zijn. Natuurlijk vind je er ook gegevens over de bedrijven die er gevestigd zijn, onderverdeeld in sectoren als landbouw, bosbouw, zakelijke diensten en handel en horeca. Ook krijg je goed inzicht over de buurtgrenzen en krijg je ook nog eens een handig overzicht van alle straten die zich in de buurt bevinden. Voor kadastrale gegevens doe je dus altijd een beroep op KadastraleKaart.com. Nergens anders vind je zoveel informatie, info die ook nog eens altijd actueel is.  

 

https://kadastralekaart.com/buurten/oosterhout-BU02680950