Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Ga voor zekerheid met de uitzendsoftware Staffing Direct

Uitzendbureaus hebben te maken met complex administratieve processen: facturatie, klantbeheer, beheren van kandidaten en profielen en urenadministratie. En al deze administraties zijn gerelateerd aan elkaar. Waneer er ergens een fout ontstaat , kan dit flinke invloed hebben op de gehele administratie. Daarom wil je als uitzendbureau kunnen vertrouwen op de uitzendsoftware. Met de software van Staffing Direct ben je verzekerd van stabiliteit en nauwkeurigheid. Bovendien werk je met meerdere mensen aan dezelfde processen zonder dat fouten in de data in gevaar komt. Meer weten? Neem contact op met Staffing Direct.

Bewezen backoffice software voor uitzendbureaus

Als uitzendorganisatie wil je dat administratieve processen zoveel mogelijk worden vergemakkelijkt. Hiervoor heb je betrouwbare uitzendsoftware nodig. Een softwarepakket helemaal gericht op voor uitzendbureaus. Kies dan voor de software van Staffing Direct, want deze software is niet alleen  eenvoudig in gebruik, kostenbesparend, maar ook 100% betrouwbaar omdat het al jaren door veel uitzendbureaus wordt gebruikt. Bovendien bevat het alle functionaliteiten dat je van een software pakket mag verwachten. 

Functionaliteiten uitzendsoftware

Goede uitzendsoftware beschikt over veel verschillende administratieve processen. Matchmaking, verloning en facturatie. Allemaal administraties die nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom is het belangrijk dat deze administratieve processen naadloos op elkaar aansluiten waardoor fouten worden voorkomen en effiency wordt verhoogd. Wat kun je verwachten van de uitzendsoftware van Staffing Direct? Een korte opsomming van de finctonaliteiten.

Werken in de cloud

Deel al je documenten in de cloud. Met klanten, met kandidaten en met je eigen medewerkers. Alle data wordt op 1 centrale plek veilig opgeslagen en is voor iedereen toegankelijk op basis van zijn of haar rechten.

Urenadministratie

Flexwerkers vullen hun eigen uren in. Via de website. Of via de app. Heel gemakkelijk en betrouwbaar. Zo kun je als uitzendondernemer snel de controle uitvoeren en de gegevens verwerken naar verloning en facturatie.

Agenda en planning

Je hebt te maken met klanten en kanidaten waarmee afspraken zijn gemaakt. Om er voor te zorgen dat deze worden nagekomen, heb je een zuivere planning nodig zodat iedereen op de hoogte is. Met het plansysteem van Staffing Direct werk je moeiteloos samen met collega’s aan dezelfde planning en worden fouten voorkomen.

Documentbeheer

Dankzij slimme oplossingen als bijvoorbeeld een QR-code worden documten op de juiste plek opgeslagen en zijn daardoor ook weer makkelijk terug te vinden. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar documenten. Dit bespaart veel ergenis en verhoogt de productiviteit.

Uitzendsoftware voor starters

Niet alleen is Staffing Direct gericht op bestaande uitzendbureaus, ook wanneer je wilt starten als uitzendondernemer maak je eenvoudig gebruik van de uitzendsoftware van Staffing Direct. Staffing Direct richt zich namelijk ook op startende ondernemers en heeft hiervoor speciale modules en softwarepakketten ontwikkeld. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

Over Staffing Direct

Kies voor persoonlijke ondersteuning, kennis en zekerheid. Dat is wat Staffing Direct je biedt en dat is een geruststellende gedachte. Alle kennis en ervaring waarover Staffing Direct beschikt is verwerkt in de backoffice dienstverlening en is er helemaal op gericht om jouw uitzendbureau succesvol te laten groeien. Profiteer van geavanceerde backoffice processen en systemen én lift mee op jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche. Veel uitzendbureaus zijn je al voorgegaan en heeft Staffing Direct al meer dan 1 miljoen werkzoekenden aan een baan geholpen. Meer weten? Kijk op de website van Staffing Direct.

https://staffingdirect.nl