Wilt u sterk en slijtvast hars kopen dat voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden? Kies dan voor epoxyhars. Dit materiaal is onverwoestbaar en bovendien waterdicht. Vaak wordt epoxyhars gebruikt om voor het bouwen van bijvoorbeeld boten, surfplanken of ski’s. Daarnaast wordt het ook voor veel (houten) vloeren gebruikt en tafelbladen. Het voordeel van epoxyhars tegenover andere harssoorten is dat epoxyhars oplosmiddelvrij is en een stuk milieuvriendelijker. Ook heeft deze harssoort een lange levensduur en is onderhoud nauwelijks nodig. Wilt u epoxyhars kopen bij een specialist om zeker te zijn van een hoogwaardige kwaliteit? Ga dan naar Harjon Polyester en bekijk het diverse aanbod.

Combineer epoxyhars met hout voor een fantastisch resultaat

Wilt u een luxe uitstraling geven aan uw houten boot, surfplank of ski’s bijvoorbeeld? Combineer epoxyhars dan met hout en glasweefsel voor een fantastisch resultaat. De structuur van hout blijft goed zichtbaar door de helderheid van epoxy en bovendien is onderhoud nauwelijks nodig. Een keer in de 7 tot 10 jaar licht schuren en een nieuwe laklaag aanbrengen is al voldoende. Dit is een stuk eenvoudiger dan andere harssoorten, waar onderhoud vaak een hele klus kan zijn. Epoxyhars is daarmee een uitstekend materiaal om hout mee te conserveren, verlijmen, restaureren of te bekleden. Twijfelt u of u epoxyhars moet kopen of dat een ander soort hars beter is voor uw specifieke toepassing? Vraag de experts van Harjon Polyester dan gerust om advies.

Koop epoxyhars bij een specialist voor een hoogwaardige kwaliteit

Als u epoxyhars gaat kopen, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van de juiste kwaliteit. Bij Harjon Polyester bent u daarvoor op de juiste plek. Deze ervaren specialist biedt al jarenlang verschillende materialen aan, waaronder polyester en epoxy. Wilt u epoxyhars kopen bij Harjon Polyester? Bekijk dan het aanbod op de website en neem eventueel contact met ze op voor advies. Zij helpen u graag verder.

https://harjonpolyester.nl/