Leuker langer werken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudige digitale communicatie door middel van narrowcasting software

Communiceer belangrijke bedrijfsinformatie, maak reclame of toon bewegwijzering door het gebruik van narrowcasting software. InfoScreens installeert het PADS4 softwaresysteem in uw bedrijf. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem dat het mogelijk maakt om mededelingen of andere informatie te delen via beeldschermen. Uw bezoekers of medewerkers zien relevante, gerichte informatie via deze zogenaamde digital signage. Er worden beelden getoond gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijd. Dit kan per beeldscherm verschillend zijn, mocht dat uw wens zijn. Een PADS-presentatie kan direct gekoppeld worden aan een bestaande informatiebron zoals reserveringen en rooster- of wachtkamerinformatie. U kunt op deze manier snel informatie doorgeven zodat bezoekers en medewerkers weten waar zij aan toe zijn.

Diverse toepassingen zijn mogelijk

Koppel deze innovatieve narrowcasting software aan uw managementinformatiesysteem of productiestatistieken en communiceer alles via een digitale weg. De toepassingen zijn eindeloos, denk aan:

  • Corporate communicatie
  • Zaalreserveringen
  • Bewegwijzering
  • Reclame
  • Passagiersinformatie

Heeft u een restaurant? Dan is er de mogelijkheid om uw menu’s te digitaliseren. Verhoog de verkoop op producten die nu relevant zijn door meteen de aandacht hierop te richten. Promoot koude producten als het buiten warm is, of juist warme producten wanneer de temperaturen koud zijn. U kunt ook direct laten zien wanneer iets uitverkocht is of als er een prijswijziging moet worden doorgevoerd. Alles is in een handomdraai geregeld middels de gebruiksvriendelijke narrowcasting software van deze specialisten!

Dit bedrijf is een ervaren speler

InfoScreens is opgericht in 2000 en daarom zeer ervaren in digital signage en narrowcasting software. De no-nonsense aanpak heeft tot een groot aantal succesvolle projecten geleid in diverse markten. Dit bedrijf biedt eenvoudige oplossingen aan en maakt het mogelijk om projecten ineens af te kopen. Tevens kunt u kiezen voor hard- of softwaresystemen en diensten op basis van een vaste maandelijkse vergoeding. Bekijk de website voor eindeloze mogelijkheden en laat u inspireren door de gerealiseerde projecten.

https://infoscreens.nl/