Leuker langer werken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een archief digitaliseren volgens de laatste regelgeving

Wil je je papierwerk, zoals een archief, digitaliseren? Het is belangrijk dat dit op een verantwoorde en efficiënte manier gebeurt. Je wilt dan ook gebruik maken van de diensten van een ervaren en gespecialiseerde partij. Doxis is een dergelijke specialist die je helpt bij het archiefbewerkingstraject. Ze digitaliseren jouw archief volgens de geldende wet- en regelgeving. Zij helpen hun klanten al meer dan 100 jaar om optimaal gebruik te maken van hun bedrijfsinformatie. Je weet dus ook zeker dat deze partij de benodigde kennis in huis heeft om jouw archief te digitaliseren. Wacht niet langer en maak de overstap van analoog naar digitaal werken.

Meer dan alleen een archief digitaliseren

Wanneer je gebruikmaakt van de diensten van Doxis, dan doen ze meer dan alleen maar jouw archief digitaliseren. Het digitalisatieproces is tijdrovend en vereist de benodigde kennis. Ook het gebruik van het nieuwe digitale archief vereist nieuwe kennis. Daarom coachen en begeleiden ze ook jouw medewerkers. Zo kunnen zij op den duur zelf een archief digitaliseren en ben je niet meer afhankelijk van deze partij. Ze blijven je natuurlijk bijstaan in geval van onduidelijkheden. Ze bieden dus een toekomstgerichte oplossing voor jouw bedrijf. Voordat ze beginnen met het digitaliseren van het archief, zullen ze een goed plan ontwikkelen. Op deze manier voorkom je dat je vastloopt in het proces. Zij stellen dit ook voor je op.

Digitaal archief verplicht overbrengen voor overheidsorganisaties

Voor overheidsorganisaties is het digitaliseren van het archief nog niet klaar. Veel overheidsorganisaties zijn verplicht om het digitale archief over te brengen naar een archiefbewaarplaats, ook wel een e-depot genoemd. Hier worden hoge eisen aangesteld. Doxis is hiervan op de hoogte en weet als geen ander hoe die juist gedaan wordt. Wil jij weten wat je mogelijkheden zijn om je archief te digitaliseren? Vraag ernaar bij de specialisten van dit bedrijf. Zij denken met je mee en komen tot de meest geschikte oplossing.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe leertechnieken voor 2017

Het gebruik van Salesforce optimaliseren met behulp van een professionele partner

Dit schoonmaakbedrijf is werkzaam voor diverse kantoren in de omgeving van Utrecht