Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Dit bedrijf helpt u bij bronbemaling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kunt helpen bij bronbemaling? Dan zit u hiervoor goed bij Mos Grondwatertechniek. Dit bedrijf helpt u met bronbemaling aan de hand van verschillende technieken. Al ruim 100 jaar is dit bedrijf vertrouwd met grondwater. Het is dan ook niet voor niets dan zij u enkel en alleen kwalitatieve en vakkundige diensten aanbieden. De medewerkers van dit bedrijf weten wat zij doen en zij voorzien u graag van een passend en professioneel advies op het gebied van bronbemaling. Ontdek vandaag nog welke technieken zij allemaal toepassen en kom er direct achter of zij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Grondwater verlagen

Wanneer dit bedrijf voor u aan de slag gaat met bronbemaling, dan doen zij dit aan de hand van verschillende technieken. Deze technieken bestaan uit filterbemaling, horizontale bemaling en diepwelbemaling. Wanneer ze aan de slag gaan met filterbemaling, dan sluiten ze meerdere filters op één zelfaanzuigende pomp. Bij zandige bodems worden vacuümfilters aangebracht. Bij horizontale bemaling wordt het grondwater opgepompt via een horizontale drain. Deze methode gebruiken ze bij de aanleg van sleuven ten behoeve van leidingen en kabels. Wanneer ze aan de slag gaan met diepwelbemaling, dan wordt het grondwater verlaagd en langdurig gestabiliseerd op de gewenste diepte. Deze techniek van bronbemaling wordt toegepast bij grote en diepe putten.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij bronbemaling wordt er niet alleen gebruik gemaakt van bovenstaande technieken. Er wordt daarnaast ook onderscheid gemaakt in de functionaliteit van bronbemaling. Deze onderscheid wordt gemaakt door middel van spanningsbemaling en retourbemaling. Bent u benieuwd naar een van deze technieken of wenst u graag meer informatie over een van de andere technieken? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf voor meer informatie over de producten en diensten die zij voor u of uw bedrijf aanbieden.

https://mos-grondwatertechniek.nl/