Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

Dinerspellen in Utrecht

Een dinerspel in Utrecht is een geweldig indoor teamuitje. Combineer lekker uit eten samen met je collega’s met spannende of hilarische teambuilding activiteiten Utrecht. Bij Uitjesbureau Utrecht bieden wij verschillende themadiners aan. Een dinerspel wordt altijd in een gezellige en sfeervolle horecalocatie gespeeld. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de leukste en meest unieke locaties in Utrecht voor grote en kleine groepen. Een dinerspel wordt tussen de gangen van het diner gespeeld, op deze manier is er genoeg tijd om bij te kletsen met je collega’s én natuurlijk de tactiek te bespreken! 

Wij geven je graag een aantal tips voor de leukste dinerspellen en themadiners in de koude herfst en wintermaanden.

  1. Fort Vechten Dinerspel

Een uniek bedrijfsuitje dat je nooit meer zal vergeten! Het prachtige Fort Vechten in Utrecht is het één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In het fort staan cultuur, geschiedenis en natuur centraal. Dit originele avondarrangement in Fort Vechten is een combinatie van escape room opdrachten aan tafel die tussen de gangen door wordt onderbroken door een tocht over het fort naar twee fantastische Fort Escape Rooms. Je moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te halen. Een razend spannend dinerspel op de mooiste locatie van Utrecht.

  1. Moorddiner 

Er wordt tijdens een 10-jarig huwelijksfeest een moord gepleegd in Utrecht! Aan jou en je collega’s de taak om deze gruwelijke en bizarre moord op te lossen. Elke deelnemer stapt in zijn of haar rol met bijpassende scripts en kostuums. Nadat je het script hebt bestudeerd worden jullie naar het plaats delict gebracht, waar rechercheur Sanderinck jullie opwacht. Rechercheur Sanderinck leidt het onderzoek naar de moordzaak en zal alle personages flink ondervragen. Wie doet wat met wie en waarom? Combineer, onderzoek en kom tot jouw oplossing!

  1. CharityDinner Game

Is jouw bedrijf of organisatie bezig met MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)? Dan is het dinerspel CharityDinner Game misschien wat voor jullie! Tijdens deze dinner game speel je een geldbedrag vrij voor een door jullie gekozen goed doel. Ieder team vult op de teamtablet de Charity Stemwijzer in, een digitale vragenlijst over welke kwesties jullie als team het belangrijkst vinden. Wordt er gestreden voor het milieu, de belangen van kansarme kinderen of toch om zieke kinderen te steunen? De vragen en opdrachten die tijdens de game voorbij komen hebben alles te maken met het door jullie gekozen goede doel. Wij van Uitjesbureau Utrecht doneren ook nog een bedrag van 5 euro per deelnemer aan het goede doel.

Gerelateerde artikelen

Organisaties werken beter door conflictpreventie

Sollicitatiebrief vertalen

De meest originele kerstpakketten vind je bij een webwinkel