Dienstverlening

LED lampen speciaal ontworpen voor fabrieken en bakkerijen

LED verlichting bakkerij is enorm belangrijk. Het is een must dat alle producten goed zichtbaar zijn voor zowel winkelmedewerkers als klanten. Onjuiste verlichting kan voor sneller bederf zorgen. Goede lampen, als het om vers brood en banket gaat, zijn Premium Food LED modules. Deze zijn zowel boven / op de toonbank als in de vitrines te plaatsen. Precies de goede licht-golflengte en een zo klein mogelijke warmteafgifte maken deze LED’s uitermate geschikt. De warme lichtkleur zorgt er bovendien voor dat koude en warme broodjes, taarten en snacks er fris uit blijven zien. Een bedrijf dat nog veel meer kan vertellen over professionele LED verlichting is LED Design Holland. De Food LED’s die LDH gebruikt kunnen in allerlei armaturen verwerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan downlights, inbouwspots, pendelarmaturen en tracklights. Alle lampen worden in Nederland gemaakt en zijn van de allerhoogste klasse. Op een door LED Design Holland geïnstalleerd LED systeem krijg je maar liefst 5 jaar volledige garantie.

LED heeft diverse voordelen

Hebben we het over LED verlichting fabriekshal dan worden ook specifieke eisen gesteld. Voorwaarde nummer 1 waaraan de lampen moeten voldoen is: voldoende licht om zonder gevaar bij te kunnen werken. Van oudsher kozen fabriekseigenaren voor TL verlichting. Nadelen als trillend licht en energieverlies in de vorm van warmte hebben ervoor gezorgd dat er nieuwe lampen op de markt kwamen. LED is tegenwoordig een populaire keuze. De zuinigheid, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit zijn hier debet aan. LED is ook veilig. De lampen warmen nauwelijks op en ze zijn niet brandgevoelig. Om vocht en gevaarlijke stoffen geen kans te geven, worden zogenoemde ATEX-armaturen aangeraden. De afkorting staat voor Atmospheres Explosibles. Is er sprake van kortsluiting dan wordt geen contact gemaakt met de nabije omgeving. Dit soort LED’s zijn water- en stofdicht.

Meer weten of overmorgen al een offerte op de deurmat? Neem snel contact op met LED Design Holland. De klantenservice is bereikbaar via telefoonnummer 076 – 888 33 00, emailadres info@leddesignholland.nl en het online contactformulier.

https://www.leddesignholland.nl/
Dienstverlening

Laat je muren behangen door de behanger in Hengelo

Het behangen van muren is niet het makkelijkste klusje dat er bestaat. Het vraagt veel tijd en aandacht om te zorgen dat de banen van het behang op een goede manier zullen worden aangebracht en je niet te maken krijgt met bobbels, luchtvlekken en lijmresten. Daarnaast is het altijd een behoorlijke uitdaging om overal evenveel lijm te laten hechten aan het behang en moet je zorgen dat de stroken netjes worden aangebracht, zodat je geen kieren en gleuven krijgt. Je hoeft het uiteraard niet zelf te doen, daar is de vakkundige behanger in Hengelo voor. De behanger in Hengelo heeft veel ervaring met het vak en heeft al heel wat muren in zijn leven van een behang voorzien.

Assortiment

Samen met jou wordt er gekeken naar de muren die moeten worden voorzien van een behang. Je kunt de behanger in Hengelo zelf jouw eigen gekozen behang aanleveren, maar je kunt er ook voor kiezen om uit het assortiment van de behanger te kiezen, zodat je zeker weet dat het materiaal dat wordt gebruikt ook van een zeer goede kwaliteit is. Hier kun je uiteraard een eigen keuze voor maken. Het vakmanschap waar de behanger in Hengelo over beschikt, zie je daadwerkelijk terug in het resultaat dat wordt geleverd.

Diverse manieren

Hoe je het behang wilt hebben kan je ook aangeven. Soms zitten er patronen in het behang wat je op diverse manieren kunt aanbrengen. Hier weet de behanger goed mee om te gaan en zal samen met je kijken naar de opties die hiervoor op tafel liggen. Het behang wordt op een zorgvuldige en ook snelle manier aangebracht. Een kamer met 4 muren van ongeveer 20 m2 ruimte, kan al binnen een halve dag worden voorzien van een mooi behang. Maak snel een afspraak of vraag om advies aan de behanger in Hengelo.

 

Dienstverlening

Handgemaakte emaille naambordjes besteld u bij de Naambordensite

Bent u op zoek naar naambordjes van emaille? Neem dan eens een kijkje bij ons, de Naambordensite. Wij hebben de grootste naamborden-onlineshop van Nederland en België en hebben al ruim 12 jaar ervaring.

Emaille naambordjes worden door ons met de hand gemaakt. Bij elk emaille naambord kunt u zelf kiezen in welke kleur u het bordje wilt hebben en u kunt het lettertype bepalen. Ieder emaille naambordje wordt gratis naar u verzonden. Het naambordje wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. De levertijd op deze borden is iets langer, namelijk 4 tot 6 weken. Dit omdat het volledig handwerk is en elk bordje secuur en zorgvuldig voor u wordt gemaakt.

Emaille naambord is gemaakt van glas en metaal

Een emaille naambordje is een combinatie van glas en metaal. Bij dit naambord komt er een glazuurlaagje van glas over het metaal heen. Het naambord wordt vervolgens gebakken in de oven op een temperatuur van 800 graden. Deze hoge temperatuur zorgt ervoor dat het glaslaagje gaat smelten. Dit proces zorgt voor een nostalgisch effect en bovendien is elk emaille naambord hierdoor uniek.

Het naambord is zeer duurzaam en bestand tegen de Hollandse weersomstandigheden en zonlicht. De emaille naamborden zijn in vele soorten te bestellen. Van klassiek tot modern, van naambord tot huisnummer, van recht tot ovaal, van straatnaambord tot naambord met bel en van waakbordje tot horeca bord, wij hebben het in huis!

Laat uw woning of bedrijf extra opvallen met een uithangbordje

Nog een erg leuk naambord om te bestellen is een uithangbordje. Net even anders dan de standaard naamborden. Een uithangbord valt net even meer op en geeft een leuk effect bij uw voordeur. Uithangborden zijn ook uitermate geschikt voor bedrijven. Veel winkels, hotels, advocatenbureaus, dierenpensions, schoonheidssalons en banketbakkers hebben een uithangbord bij hun pand hangen. 

Wij hebben klassieke, nostalgische, moderne, houten, smeedijzeren of RVS uithangborden in de collectie. Elk uithangbord is weersbestendig en van hoogwaardige kwaliteit. Ook zit er op elk uithangbord garantie. Uithangborden kunnen aan twee kanten bedrukt worden. U kunt ook het logo van uw bedrijf op het uithangbord laten plaatsen door ons.

 

https://www.denaambordensite.nl/
Dienstverlening

D-sluitingen veel gebruikt bij hijsmiddelen

Ook D-sluitingen moeten een nauwkeurige test ondergaan op het gebied van veiligheid. Voordat producten op de markt worden gebracht, moeten fabrikanten een proces doorlopen dat ervoor zorgt dat de producten die zij vrijgeven veilig zijn. Dit gebeurt in een aantal fasen, waaronder het ontwerp, de productie en de reclame. Het is heel belangrijk dat fabrikanten ervoor zorgen dat hun producten om meerdere redenen veilig zijn. D-sluitingen laten keuren door EKH.

D-sluitingen veilig of niet?

Wanneer D-sluitingen voordat deze op de markt komen of wanneer deze al op de markt zijn toch onveilig blijken, kunnen deze mogelijk de veroorzaker van een ongeval zijn. Met ernstig letsel tot gevolg. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. En gelukkig zijn er de professionals van EKH. In 1992 ontstond er nog meer onzekerheid door een wijziging in wet- en regelgeving op het gebied van de Inspectie van de Havenarbeid. De hierdoor ontstane grotere onzekerheid zorgde voor de oprichting van EKH. Een organisatie die het veiligheidsniveau op het gebied van hijs- en hefmiddelen op een zo hoog mogelijk niveau wenst te brengen en te houden. Slachtoffers die schade hebben opgelopen, kunnen immers een rechtszaak wegens bijvoorbeeld productaansprakelijkheid aanspannen voor de schade die zij hebben geleden. Iets dat je te allen tijde moet zien te voorkomen.

Ongeluk zit in een klein hoekje

Wat is de oorzaak precies? Is er een werkvoorschrift voor handen? Had het voorkomen kunnen worden? Is het product goed genoeg getest?

Ontwerpfout?

Een ontwerpfout ontstaat wanneer een product is ontworpen met een potentieel gevaar. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een product met een scherpe rand en zonder bescherming. 

Fabricagefout?

Tijdens de productiefase moet het bedrijf ervoor zorgen dat de onderdelen op de juiste manier worden geassembleerd. Als een onderdeel valt, kan er al een probleem ontstaan met verbindingen.

Het niet waarschuwen

Als een product een potentieel gevaar oplevert, moet de fabrikant een waarschuwing geven om de consument op de hoogte te brengen van het gevaar. Zo kan bijvoorbeeld een product dat volgens de instructies wordt gebruikt en letsel veroorzaakt, worden toegeschreven aan een fout van de gebruiker. Als er geen waarschuwing voor het gevaar is en de consument gewond raakt, kan de fabrikant aansprakelijk worden gesteld.

 

Dienstverlening

Zwaar vervoer regelen in Nederland

Er zijn tal van regels en voorwaarden verbonden aan erg zwaar vervoer Nederland, maar hier zijn oplossingen voor. De beperkingen kunnen namelijk op bepaalde manieren handig worden getackeld en dat is fijn als je zware dingen van A naar B wilt laten brengen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van hele zware spullen. Daarvoor kunnen diepladers of containers handig zijn. Het grote pluspunt van die zwaar vervoer Nederland is dat vrijwel niemand die zaken zelf bij de hand heeft en daardoor is deze dienst echt een toegevoegde waarde. Er gaan deuren open die anders gesloten blijven en het voelt heel fijn om te weten dat jouw materialen of voorwerpen in goede handen zijn.

 

Jarenlange ervaring

 

Het prettige van zwaar vervoer Nederland is dat ze weten wat ze doen. Er is veel kennis aanwezig over hoe de spullen het beste kunnen worden getransporteerd. Omdat de klussen vaak erg uiteenlopend zijn, zijn er ook veel verschillende aanpakken nodig. Daartussen kan erg veel verschil zitten en zwaar vervoer Nederland weet wat het beste is in jouw geval. De opties voor het vervoer zijn talrijk, waardoor het in ieder geval zeker is dat er een goede oplossing zal komen. Hoe dan ook zullen de voorwerpen veilig en wel naar plaats van bestemming worden gebracht. Het bedrijf is een begrip in de transport en kan alle klussen klaren.

 

Geen uitdaging is te veel

 

Dat houdt in dat er geen klus teveel gevraagd is voor zwaar vervoer Nederland. Het bedrijf kent het klappen van de zweep en weet als geen ander hoe er het beste gewerkt kan worden. Ruim dertig jaar ervaring is aan boord bij zwaar vervoer Nederland en dat is uiteraard erg veel. Meer dan genoeg om ook in uw geval van grote waarde te kunnen zijn, dat is een feit.

 Dienstverlening

Een BHV Cursus

Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) en Bedrijfshulpverlening (BHV) zijn belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van mensen ons allemaal. Hoe belangrijk dit wordt ervaren zien wij ook in de wetgeving. Bedrijven zijn volgens de arbowet verplicht om BHV’er in dienst te hebben en de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen. 

 

In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden, verantwoordelijkheden en opleidingsduur voor bedrijfshulpverleners. 

 

Wel een bedrijf maar geen BHV’er?

Het exacte aantal BHV’ers voor uw bedrijf is niet bekend. Voor 2007 geldt dat dit er 1 per 50 werknemers moet zijn. Dit verschilt natuurlijk per bedrijf en is sinds 2007 gewijzigd. Volgens de wet moet u voldoende maatregelen treffen om de veiligheid te waarborgen en als werknemer bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van het personeel.

Wanneer u wel personeel heeft maar geen bedrijfshulpverlener zijn er gelukkig voldoende mogelijkheden om personeel een BHV Cursus te laten volgen

 

Wat zijn de taken van een BHV’er?

Bedrijfshulpverleners hebben een aantal taken waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Welke taken zijn dit? 

 

  • Alarmeren en evacueren van alle werknemers;

  • Verlenen van eerste hulp bij ongevallen;

  • Bestrijden en beperken van brand;

  • Inroepen van professionele hulp.

 

Hiernaast is het belangrijk dat de BHV’er zijn of haar taken te allen tijde kan uitvoeren, dit betekent ook dat de kennis bijgehouden moet worden, eventueel met jaarlijkse cursussen. 

De duur van zo’n cursus

Vaak wordt een BHV Cursus lang uitgesteld omdat de werkgever of verantwoordelijke voor de bedrijfsveiligheid dit ziet als een langdurig proces. Deze aanname is echter verkeert, het tegenovergestelde is namelijk waar. Een BHV Cursus wordt vaak afgerond binnen 4 dagdelen. Dit is een kleine opoffering voor een betere veiligheid.

 

Dienstverlening

Enkele tips om jezelf te beschermen als chauffeur

We nemen elke deel aan het verkeer. Er gebeuren dagelijks ongelukken en als je op je plaats van bestemming veilig aankomt, is het een zegen. Natuurlijk heb je niet alleen zegen of geluk nodig om veilig te rijden, maar er zijn ook andere factoren die je in acht moet nemen. Tips die je kunt gebruiken om jezelf te beschermen tegen ongelukken en diefstal.

Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van je wagen. Houd je aan driemaandelijkse veiligheidsinspecties en controleer regelmatig banden, lichten en remmen. Dit helpt mogelijke problemen in het verkeer te voorkomen.

Als je een lange route hebt om af te leggen, is het verstandig om een pauze te nemen. Het kan heel erg worden, wanneer je achter het stuur in slaap valt. En als je een pauze neemt, stop niet zomaar langs de weg. Stop op een plek die druk is. Wanneer je op een donkere en eenzame plek een pauze neemt, heb je kans op een beroving.

Maak het een dief niet gemakkelijk om in te breken of te reiken en iets van waarde te pakken! Maak er een gewoonte van om dubbel te controleren of de deuren zijn vergrendeld en de ramen zijn gesloten tijdens het parkeren van jouw voertuig. Verlies je sleutel ook nooit.

Naarmate auto’s veiliger zijn geworden, is het stelen van de autosleutels een topprioriteit geworden voor autodieven. Laat jouw sleutels nooit onbeheerd achter in het openbaar en zorg ervoor dat jouw sleutels zowel uit het zicht als buiten bereik zijn. Bewaar je sleutel niet in de veranda of brievenbus. De slotenmaker kan je altijd helpen, wanneer je jouw sleutels kwijt bent of als je koppies wilt maken.

De meeste auto’s hebben een fabrieksalarm. Met een autoalarm kan je inbraak voorkomen. Als je helemaal geen autobeveiliging hebt, moet je een alarmsysteem op de eerste plaats zetten. Je kunt ook een volgapparaat plaatsen. Het plaatsen van een volgapparaat voorkomt niet dat je voertuig wordt gestolen, maar het verhoogt de kans dat het wordt teruggevonden en teruggebracht door de politie.

Parkeer niet alleen in de eerste ruimte die je ziet – probeer een plek te vinden die goed verlicht is en open voor het publiek. Als je een parkeerplaats moet gebruiken, probeer er dan een te vinden die bewaakt is door de beveiliging of wordt gedekt door CCTV.  Als u in de winkels of op een drukke parkeerplaats in het centrum van de stad bent, moet je dicht bij andere shoppers parkeren. Dieven richten zich minder snel op jouw voertuig als ze denken dat ze gestoord zijn.

Tot slot

Jouw auto is essentieel voor jouw dagelijks leven. Zonder dat zouden de dingen niet hetzelfde zijn. Bij begrijpen dat jouw auto niet veel waard hoeft te zijn om de bescherming waard te zijn. Gebruik deze tips om jouw auto veiliger te houden en ook jezelf.

Dienstverlening

De Dakmakers, dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn

De Dakmakers is een dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn. Ons dakdekkersbedrijf bestaat al ruim dertig jaar en is dus een begrip in de omgeving. Het gebied waar wij werkzaam zijn beslaat ’t Groene Hart en de Randstad. Wij hebben ons bij de Dakmakers gespecialiseerd in platte daken. Onze werkzaamheden bestaan uit dakreparaties, all-in dakonderhoud, renovaties, en dakadvies. Daarnaast hebben we een 24 uurs dakservice, zodat u nooit lang met fikse schade aan uw dak blijft zitten.

All-in dakonderhoud

All-in dakonderhoud houdt in dat er periodiek onderhoud wordt gepleegd op uw platte dak. Door regelmatig onderhoud bent u er zeker van dat het dak gezond blijft. Ook worden grote reparaties door schade hierdoor voorkomen. Dit scheelt absoluut in uw portemonnee! Wanneer we bij u langskomen om uw dak te controleren lopen we het gehele dak na. We bekijken elk kiertje, we checken of er poreuze delen of scheurtjes in de dakbedekking zijn en we lopen de randen na. Wanneer er schade gelokaliseerd is door de dakdekker wordt deze schade direct gerepareerd. Ook laten we het dak netjes achter, we vegen de bladeren en het mos van de dakbedekking en het dak af. Hier hoeft u dus zelf niet meer naar om te kijken!

Betrouwbaar dakadvies krijgt u van de Dakmakers

Onze dertig jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat we heel veel kennis opgedaan hebben. En wij houden die kennis niet graag voor onszelf, we vinden het juist leuk deze kennis te delen. Onze kennis delen we met u tijdens ons dakadvies. Wat u ons ook vraagt, wij zullen altijd advies op maat geven. Lastige vragen bestaan niet, wij vinden ze zelfs een uitdaging! Gekke vragen bestaan ook niet, overal zullen wij een passende oplossing voor vinden. Doen er zich problemen voor op uw dak? Of wilt u uw dak juist verduurzamen? Wij zullen u altijd het allerbeste advies geven en samen met u kijken naar de mogelijkheden. Maak een afspraak met ons, telefonisch of via de website.

https://www.dakmakers.nl/
Dienstverlening

De beste theoriecursus volg je bij Gelijk Geslaagd

Gelijk Geslaagd biedt de beste theoriecursussen aan. Onze theoriecursussen duren maar 1 dag en zijn door heel Nederland te volgen. Dus of je nou de cursus auto theorie in Waddinxveen wilt halen of juist aan de andere kant van het land in Nijmegen, bij Gelijk Geslaagd kan je kiezen op welke plek je de cursus volgt. Ideaal, je hoeft dus nooit ver te reizen, er is altijd wel een cursus bij jou in de buurt!

Zeer effectieve dagcursus

Onze dagcursus is ontzettend effectief. We leren je alleen de theorie aan die je echt moet weten voor het examen. We oefenen met officiële examens. Door hiermee te oefenen raak je bekend met de vraagstelling en je leert meteen de theorie aan. We geven je trucs en ezelsbruggetjes en geven je tips waardoor je de theorie niet meer zult vergeten. En omdat je ’s ochtends de theorie leert en ’s middags het examen maakt kan je je alle theorie nog goed herinneren.

Veel cursisten zijn al geslaagd, slagingskans van 100%

De slagingskans die wij jou bieden is 100%. Heel veel cursisten zijn al bij ons geslaagd. En voor degenen die wel onwijs hun best hebben gedaan maar het examen toch net niet gehaald hebben, geven wij garantie. Dit betekent dat je de volgende theoriecursus dan gratis bij ons mag volgen, zodat je alsnog kan slagen voor het CBR examen! Het enige dat je dan zelf moet betalen zijn de examen kosten, de cursus is helemaal gratis!

Complete eendaagse cursus

Onze theorie cursus auto of motor is een complete eendaagse cursus. Er is zeer veel inbegrepen in de cursus:

  • Wij zorgen voor het benodigde cursusmateriaal
  • Wij zorgen voor koffie en thee tijdens het leren
  • Wij zorgen voor een complete lunch
  • Wij regelen, wanneer dit nodig is, het vervoer van en naar het CBR
  • Wij zorgen ervoor dat je examenplek bij het CBR gereserveerd is voor jou

Dit alles heb je al voor slechts €89,-. Hier komen alleen nog €34,50 aan CBR examenkosten bij.

https://www.gelijkgeslaagd.com/
Dienstverlening

Rouwbloemen bestellen via onze nieuwe website

Bij een uitvaart moet veel worden geregeld. Te denken valt aan een begrafeniskist, dragers, locatie, manier van condoleance, een uitvaart plechtigheid enzovoort. Ook worden er vaak rouwbloemen gebruikt voor een rouwstuk op de kist. Dit kan soms ook nog een werk zijn. U kunt ook uw rouwbloemen bestellen door de uitvaartverzorger. Vaak werkt een uitvaartverzorgder samen met een bloemist waar roembloemen worden besteld.  Uw uitvaartverzorger kan u alle rouwbloemen laten zien in het bloemenboek. Zo kunt u makkelijk rouwbloemen bestellen en kunt u zich richten op iet anders.

Een rouwboeket op maat

De bloemist kan rouwbloemen bestellen en hebben arrangementen in verschillende stijlen. Zo kunt u altijd een mooi bloemstuk laten maken dat past bij het afscheid. De meeste bloemstukken kunnen gemaakt worden in diverse kleuren en afmetingen. Heeft u andere wensen? De bloemist kan ook arrangementen maken in opdracht. U kunt bijvoorbeeld de lievelingskleur van de overledene doorgeven of planten en bloemen waar hij of zij van hield. Wilt u liever geen rouwbloemen bestellen? Dan kun je natuurlijk ook zelf grafstukken of bloemstukken voor de uitvaart maken. DIr kan een heel persoonlijk rouwstuk worden. Naast het feit dat het mooi is om samen hier aan te werken is het ook heel persoonlijk. Persoonlijke dan rouwbloemen bestellen. Wat heel mooi is, is om bloemen of planten uit de eigen tuin te gebruiken. Zo wordt een afscheid natuurlijk extra speciaal. Heb je wel ideeën maar ben je minder creatief met het zelf maken van een bloemstuk, dan kun je natuurlijk iets laten maken in overleg met de bloemist. 

Iets anders dan een bloemstuk

Sommige mensen hebben liever geen bloemstukken bij de begrafenis of crematie. Rouwbloemen bestellen is dan niet nodig. Een mooi alternatief kan zijn om op de kist allemaal kaarsjes te zetten. Of zet mooie foto’s op de kist, schrijf er een laatste boodschap op of versier de kist met (kinder-)tekeningen/schilderingen. Ook op die manier is de ruimte mooi aangekleed en pas de manier van aankleding bij de overledene.