Leuker langer werken
Image default
Bedrijven

De meest originele kerstpakketten vind je bij een webwinkel

Als het einde van het jaar weer nadert, vraagt iedere werkgever zich weer af wat de meest originele kerstpakketten zijn voor zijn of haar medewerkers. Het is erg aanlokkelijk om te kiezen voor een cadeaubon of een flesje wijn, want daar kan iedereen immers wat mee. Het probleem met dat soort generieke pakketten is dat ze inspiratie missen en ook niet motiveren. En dat is exact wat je niet van je kerstpakket verwacht. Daarom kies je dit jaar voor originele kerstpakketten, maar hoe vind je deze? Het antwoord is bij een webwinkel.

Originele kerstpakketten bij webwinkels

Ook al bieden webwinkels kant-en-klare kerstpakketten aan, deze zijn verre van standaard. De meeste winkels hebben een assortiment van honderden verschillende originele kerstpakketten die met zorg bij elkaar gezocht zijn en schitterend zijn verpakt. Je kunt het assortiment gemakkelijk bekijken door de filters te gebruiken. Je geeft dan aan wat je budget is, welke kleur je wilt gebruiken, welk product er in het pakket moet zitten en of je een thema wilt toepassen. Daarna zie je alleen nog de kerstpakketten die voor jou interessant zijn. De keuze is vervolgens snel gemaakt.

Kies voor maatwerk

Een andere optie die je kunt uitkiezen bij webwinkels is maatwerk. En dat zijn uiteraard de meest originele kerstpakketten die je kunt vinden in de winkel. Je neemt contact op met de webwinkel en samen met een deskundige medewerker stellen jullie dan het perfecte kerstpakket samen. Jij vertelt wat je eisen zijn en de medewerker maakt er een samenhangend en schitterend verpakt kerstpakket van. Op die manier zijn je originele kerstpakketten niet alleen uniek, maar je laat ook duidelijk zien dat je er veel tijd en moeite in hebt gestoken. Let wel op, in de meeste gevallen is deze optie alleen mogelijk bij grotere bestellingen, zoals 100 kerstpakketten of meer.

Een eigen keuze concept

We hadden het al even over de cadeaubon en het gebrek aan inspiratie dat daarmee gepaard gaat, maar webwinkels bieden je vaak wel een eigen keuze concept optie aan. Ook al lijkt dat in eerste instantie de gemakkelijkste weg, in veel gevallen is dit beter dan veel andere originele kerstpakketten. Jij geeft je budget per persoon aan de webwinkel door en je website. Vervolgens ontwerpen zij een pagina in je huisstijl met producten waaruit je personeel kan kiezen. Eventueel voeg je daar ook een thema aan toe, of kies je voor producten die refereren naar wat jullie doen elke dag. Je personeel kiest wat ze willen hebben en dat wordt vóór de kerst mooi ingepakt afgeleverd. Zo krijgt iedereen iets wat ze nodig hebben en houd je het toch persoonlijk en speciaal.

Online vind je wat je nodig hebt

Het vinden van originele kerstpakketten is bij een webwinkel dus al een stuk gemakkelijker. Daar vind je kant-en-klare kerstpakketten en alternatieven waarmee je dit jaar vast indruk maakt op elk personeelslid. En kom je er niet uit, dan is er altijd een deskundige medewerker die je graag verder helpt bij het uitzoeken van het perfecte kerstpakket.