Wilt u een cursus zakelijk Engels volgen die afgestemd is op uw functie? Dan kan The Square Mile u een passende taalcursus bieden. Bij ons volgt u een taaltraining op maat, waarbij rekening gehouden wordt met uw vakgebied, functie en leerdoelen. The Square Mile biedt trainingen in veel verschillende talen en voor uiteenlopende branches. Ook voor de meer ongebruikelijke talen, zoals Chinees of Pools, kunt u bij ons terecht. Trainingen zijn te volgen op verschillende locaties door heel het land en worden altijd verzorgd door professionele trainers met de nodige ervaring.

Taleninstituut The Square Mile

Een nieuwe taal leren is niet eenvoudig. Bij The Square Mile hebben we al vele cursisten gehad en ervaren wat goed en minder goed werkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat we taalcursussen van hoge kwaliteit kunnen bieden. We begrijpen dat iedereen op een andere manier leert en bieden dan ook diverse lesmethodes. Onze gespecialiseerde trainers hebben kijk op uw leerproces en kunnen u hierin op de juiste manier sturen. Deze persoonlijke benadering is kenmerkend voor ons taleninstituut en zorgt voor de gewenste resultaten. Met een taaltraining van The Square Mile doet u kennis op die direct toepasbaar is in de praktijk.

Spoedcursus of online training

Niet iedereen heeft voldoende tijd voor een uitgebreide taaltraining. Maar ook wanneer u een drukke planning heeft of veel weg bent voor uw werk, kunt u rekenen op The Square Mile. Naast in-company trainingen en cursussen op onze trainingslocaties, bieden we ook online trainingen en spoedcursussen. Zo kunt u ook in een korte periode of op afstand een taal leren. Onze trainingen zijn efficiënt en u kunt rekenen op de begeleiding van een vaste trainer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u of uw collega’s, neem dan gerust contact op.

 

https://www.thesquaremile.nl