Bedrijven

Hoe gebruikt u een handlier?

Een kleine, draagbare handlier kan handig worden gepositioneerd om u te helpen bij het verplaatsen of tillen van zware voorwerpen. Handlieren worden bediend met een ratelslinger of ratelhendel die de kabel op de kabelspoel wikkelt als de lier aan een lading trekt. De ratel voorkomt terugslag wanneer de lier onder belasting staat.

Tips voor het juiste gebruik van de handlier

Houd de lier en de lading in een zo recht mogelijke lijn. U verliest trekkracht als u een lading onder een hoek trekt.

Overschrijd de door de fabrikant aangegeven maximale gewichtscapaciteit van uw handlier niet. Ernstig letsel kan het gevolg zijn.

Bij correct gebruik bieden handlieren een mechanisch voordeel, waardoor u ladingen van enkele honderden kilo’s tot enkele tonnen met gemak kunt verplaatsen.

Veiligheid boven alles

Zorg ervoor dat de bevestigingen goed vastzitten en niet uit elkaar vallen als u de lier onder spanning zet. Vergeet niet om tijdens het werken met een lier altijd dikke handschoenen aan te trekken. Anders kan het touw of de kabel uw handen aanzienlijke verwondingen toebrengen.

Controleer altijd de conditie van de lier voordat u met het werk begint. Zorg ervoor dat alle bedieningselementen van de lier goed functioneren en controleer de onderdelen van de lier. Tijdens het lierwerk is het belangrijk dat de staat van de kabel voortdurend wordt beoordeeld. Want er kan elke vorm van schade aan de kabel ontstaan. Houd er altijd rekening mee dat het werken met een beschadigde kabel altijd risicovol is. U moet rekening houden met de beperkingen van uw gereedschap. Probeer nooit een zwaar voertuig of zware voorwerpen met een lagere capaciteit lier te trekken. Het overschrijden van de capaciteit van de lier kan ernstig letsel veroorzaken.

Hijswinkel.nl

Een handlier is natuurlijk niet het enige hulpmiddel om zware lasten te trekken of hijsen. Op de website van Hijswinkel.nl, specialist in hijsmiddelen, heeft u een zeer uitgebreide keuze uit een groot assortiment. Een assortiment dat bestaat uit hijsmiddelen, hefgereedschappen, takels en lieren, maar ook valbeveiliging, kranen en werkplaatsinrichtingen. En het mooiste van deze shop is dat ze ruim 40.000 artikelen op voorraad hebben.

Bedrijven

Herbruikbare waterfles van Bottle Up

Per minuut komen er over de hele wereld een miljoen wegwerp waterflessen bij? En ruim de helft van al dit plastic komt in rivieren, de zee of op de vuilnisbelt terecht? Een paar ondernemers uit Nederland waren helemaal klaar met dit verhaal en creëerden een super simpele oplossing. Een CO2-neutrale herbruikbare waterfles.

 

100% recyclebare herbruikbare waterfles

Bottle Up is een lichtgewicht waterfles van 500 ml. Makkelijk onderweg mee te nemen en eenvoudig zelf schoon te maken. De flessen zijn 100% recyclebaar en hebben allen een unieke design van een andere stad, met een kleur en typografie die bij de steden passen.

 

De fles van Bottle Up wordt gemaakt van suikerriet. I’m Green™ Polyethylene is een hernieuwbare en biobased bron die duurzaam wordt geproduceerd op meer dan 2500 kilometer afstand van het Amazonegebied in Brazilië. Door daar minder dan een procent landbouwgrond te gebruiken voor de groei van suikerriet en een heel efficiënt watersysteem te gebruiken, reduceren ze bijna 500.000 ton CO2 per 100.000 ton productie.

Minimale milieubelasting

Bottle Up kijkt naar alle elementen binnen de productie om de herbruikbare waterfles ook écht duurzaam te maken. Ze zorgen ervoor dat de plek waar de flessen gemaakt worden en waar de flessen gevuld worden dicht bij elkaar in de buurt gevestigd zijn. Om het milieu minimaal te belasten en ook nog eens de transportkosten omlaag te brengen.

 

Duurzaam en betrokken

En Bottle Up is niet alleen duurzaam, maar ook betrokken. Voor elke fles wordt 5 cent gedoneerd aan charity: water. Wist je dat wereldwijd bijna 1 op de 10 mensen tekort aan water heeft? Het grootste deel daarvan woont in afgelegen landelijke gebieden en legt dagelijks een paar uur per voet af om hun familie van water te voorzien. Charity: water werkt eraan hier een einde aan te maken!

 

Wil je een herbruikbare herbruikbare waterfles, die bovendien verantwoord, betaalbaar en makkelijk is gebruik is? Bottle Up heeft het antwoord op jouw vraag!

 

Bedrijven

Corona oplossingen in de winkel

Mogelijk moet u in de winkel ook veel aanpassingen maken om de verspreiding van het virus te voorkomen en de gezondheid van klanten en winkelmedewerkers te beschermen. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt, kunt u een verantwoordelijke voor deze kwestie aanwijzen. Een geel vest laat direct zien dat de klant deze persoon ook vragen kan stellen. Het is het beste om gewone posters niet alleen buiten, maar ook in de winkel op te hangen. Helaas moeten samples, proeverijen, samples en testartikelen uit uw winkel verdwijnen. Ze maken de gebruikelijke winkelervaring aangenamer, maar nu bestaat er een risico op verspreiding.

Gangpaden

Pas indien mogelijk de breedte van het wandelpad aan. De introductie van eenrichtingsverkeer in corridors draagt ​​ook bij aan het toepassen van de anderhalve meter maatschappij. Gebruik vloerstickers om richtingen aan te geven. Op trappen en gangen waar klanten bij het oversteken niet voldoende afstand kunnen houden, graag de doorgangsregels of (ook) eenrichtingsdoorgang aangeven. Vermijd het gebruik van liften, indien dit niet mogelijk is, zorg er dan in ieder geval voor dat mensen voldoende afstand van elkaar kunnen houden – dit kan betekenen dat mensen de liften een voor een moeten nemen. Communiceer dit dan ook duidelijk via een poster op de lift.

Afrekenen

Bij de kassa zorg je wederom voor een sticker of lijn met de gewenste afstand en een handmatige dispenser. Heeft u meerdere kassa’s en staan ​​deze dicht bij elkaar, waardoor de wachtrijen op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar zijn? Zet dan hier afwisselend een kassa buiten gebruik. Ook een kuchscherm bij de toonbank of kassa mag niet ontbreken. Verder is het wenselijk om een ​​antibacteriële toplaag te hebben. Laat klanten hun lidmaatschapskaart zelf scannen en communiceer via posters de voorkeuren voor pinpassen en contactloos betalen. Moet er toch met contant geld betaald worden? Zet dan bakjes voor wisselgeld op de toonbank, zodat klanten en verkopers elkaar niet hoeven aan te raken. Wordt er gewerkt met bestellingen? Dan is het aangeraden om de pakketten te bezorgen bij een pakketautomaat, zodat klanten die de goederen komen ophalen niet de winkel in hoeven of in contact komen met het winkelpersoneel.

 

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html
Bedrijven

De freelancer schiet te hulp in tijden van crisis

Veel mensen lopen op gegeven moment tegen een muur aan. Het werk wordt minder uitdagend en huidige werkgever bevalt niet helemaal meer. Een complete match is het niet meer. Of je bent een startende professional en wilt graag meer vrijheid. Dan is freelancer zijn helemaal geen gek idee. 

Maar ook de huidige crisis geeft redenen om misschien over te stappen en aan de slag te gaan als freelancer. Je kunt aan het werk blijven en hebt gemakkelijk nieuwe uitdagingen. Daarnaast is het voor een freelancer belangrijk om altijd kennis hoog te houden. Maar het grootste voordeel van freelancer zijn? Dat is dat jij het verschil kunt maken in een bedrijf. 

Tijden van crisis geven verandering 

Wanneer er crisis is, moeten bedrijven bijsturen en kiezen voor een andere route. Dit kan in de vorm van een verandering van strategie, maar ook door het aanpassen van producten of diensten kan een optie zijn. Tijdens een crisis is het belangrijk dat de ondernemer zich realiseert dat hij zijn bedrijf toekomstbestendig moet maken. Alleen zo kan hij de crisis overleven. 

Een verandering van strategie of product/dienst is niet vanzelfsprekend. Dit kost tijd, energie en kennis. En daar kan de freelancer het verschil maken. Een freelancer heeft kennis en geeft een frisse blik. Wil je een grondige verandering doorvoeren? Dan doe je verstandig aan bijvoorbeeld een interim cfo. Met deze kennis en ervaring weet je zeker dat je een goede verandering doormaakt. 

Tijdelijk in dienst 

Tijdens een crisis gaan veel mensen uit dienst. De werkgever kan het niet langer betalen of ze hebben minder werk. Maar oud medewerkers kunnen aan de slag als freelancer. Is er weer meer werk? Dan kun je als freelancer weer in dienst gaan. Zo blijf je betrokken bij het bedrijf. 

De freelancer komt graag tijdelijk in dienst. Dit is ook de bedoeling als freelancer. Ontmoet je graag nieuwe mensen en doe je graag veel tijdelijke projecten dan is dit ook perfect. Bovendien kom je als freelancer altijd als geroepen en kun jij de redder in nood zijn. Dit is ook waarschijnlijk de reden waarom freelancers ook nu nog steeds positief zijn over hun toekomst. 

Zo helpt de freelancer in tijden van crisis 

Hoe helpt de freelancer in tijden van crisis? Nou met zijn kennis, ervaring en flexibiliteit. Ze springen in de gaten die er zijn en kunnen makkelijk elk bedrijf tijdelijk helpen met hun werkzaamheden. Want de freelancer deinst niet terug voor een beetje uitdaging. 

Bedrijven

Zoektocht naar een nieuwe eettafel

 

Wil jij je eethoek wat opvrolijken? Dan kan een een nieuwe eettafel de juiste investering zijn. Hierbij is het vooral belangrijk om te kiezen voor een tafel die veel aandacht trekt. De zoektocht naar deze tafel kan tijdrovend zijn, maar zal het altijd waard zijn. Het vinden van een tafel die goed bij je interieur past is namelijk belangrijker dan jij in eerste instantie zou denken. Bij de eettafel breng jij veel tijd door en doe je buiten eten ook werken en borrelen.

Industriële opvallers

Beton look is nog steeds een van de grootste trends qua inrichting. De trend heeft enorm veel populariteit gekregen in de afgelopen 3 jaar. Toch is er ook nog heel veel aandacht voor een langer lopende trend, meubialir met een industriële uitstraling. Al jaren wordt dit toegepast in verschillende woonkamers en is de trend een soort van tijdloos geworden. De stijl zorgt voor een mooie maar ook stoer uitstraling ,wat het heel bijzonder maakt. De tafels zijn robuust en stevig, je hoeft je dus geen zorgen te maken over krassen of pitten in de tafel omdat deze nooit zullen opvallen.

Een tafel die zorgt voor een landelijke uitstraling

Is een bijzondere of industriële uitstra;ing niet voor je weggelegd? Dan is een houtentafel misschien wel iets voor jou. Deze soort tafels stralen vooral warmte uit en zijn toe te passen in bijna ieder interieur. De afgelopen jaren zijn de ontwerpen steeds creatiever geworden. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van boomstamtafels die volledig uit een gehele stam vervaardigd zijn. Dit zorgt voor een originele maar vooral oersterke tafel.

https://www.boomstamtafel.nl/
Bedrijven

Een smartphone is handig maar help je zelf en zet wat dingen uit

Het hebben van een telefoon is erg handig. Zo kun je bijhouden hoelang je op je telefoon zit. Om er zo ook voor te zorgen dat dit niet te veel wordt. Bovendien kun je dan ook zien wat je er eigenlijk op doet. Zit je op de sociale mediakanalen of ben je meer bezig met amusement. Met de telefoon in de uitvoering van een smartphone ben je de hele dag verbonden met de rest van de wereld.

Meldingen

Dit zorgt ervoor dat mensen veel meer informatie binnen krijgen en dus ook moeten verwerken. Je zou eigenlijk eens voor jezelf moeten bijhouden hoeveel appjes en mailtjes je op een dag krijgt. Ik denk dat de meeste mensen met name onder de 35 zich kapot zullen schrikken dat het zoveel is. Voor de heren geldt met name als je een vriendin hebt is dit echt heel erg veel. De hele dag door wordt je geappt en als je niet reageert dan denken ze vaak ook nog dat er iets is of dat je vreemd gaat. Dus hè het zou soms wel eens even fijn zijn om die Sony Xperia L4 even weg te leggen. Een goede tip is trouwens om het geluid en de trilmeldingen van WhatsApp uit te zetten. Ik heb dat zelf ook gedaan en ik merk echt dat het een wereld van verschil si vergeleken met eerst. Je hoort namelijk niet steeds Ping Ping waardoor je wilt gaan kijken wij jou weer een berichtje heeft gestuurd. Puur dit idee zorgt er al voor dat je meer op je Sony Xperia L4 zit dan eigenlijk zou willen.

Foto’s en berichten

Daarnaast is het ook verstandig om alle meldingen van Snapchat gewoon volledig uit te zetten. Kijk WhatsApp daar kan soms nog wel eens iets belangrijks tussen zitten maar Snapchat, nee daar zit niets belangrijks tussen. Dus hup naar instellingen en uit ermee. Je kijkt wel naar de Snaps en de berichten als je de app opent. Voordeel hiervan is  dat je altijd een mooie waslijst aan mensen hebt die jou iets hebben gestuurd. Over Facebook hoeven we niet eens te praten. Die Messenger App er vanaf en alleen via de browser naar die website. Die meldingen daarvan zijn echt compleet nutteloos.

https://www.telefoonhoesje.nl/Sony-Xperia-L4-Hoesjes
Bedrijven

Een contract opstellen

Het opstellen van een contract hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, maar er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Fouten zijn gemakkelijk te maken en kunnen grote gevolgen hebben. Natuurlijk kan ik via deze blogpost niet garanderen dat uw contract volledig ondoordringbaar zal zijn, maar ik zal proberen u te helpen. Wilt u een contract opstellen? Lees dan onderstaande tips.

Partijen

Bepaal vooraf wie de partijen zijn bij de overeenkomst. Als u zaken doet met (grote) bedrijven, hebben deze soms meerdere rechtspersonen. Zorg ervoor dat u een overeenkomst heeft getekend met de juiste rechtspersoon. Als u zaken doet in een rechtsvorm met rechtspersoonlijkheid, zorg er dan voor dat u de overeenkomst op naam van die rechtspersoon registreert.

U moet er ook goed op letten of de vertegenwoordiger van de andere partij het recht heeft om de overeenkomst te ondertekenen. Als u een slecht vermoeden heeft, vraag dan om een ​​machtigingsverklaring voor de andere partij.

Zekerheid

Er zijn veel conflicten die in de interpretatie van een overeenkomst kunnen voorkomen. Zorg er daarom voor dat u de betekenis van de overeenkomst begrijpt. Een contract kan namelijk nooit duidelijk genoeg zijn. U kunt uzelf de volgende vragen stellen om aan de slag te gaan:

  • Wie zou het moeten doen?
  • Wat moet X doen?
  • Welke garantie biedt X?
  • Wanneer moet X dit doen?
  • Wat als X dat niet doet?
  • Wat heeft Y hiervoor betaald?
  • Hoe betaalt Y?
  • Wat als Y niet betaalt?

Wanneer u bepaalde termen gebruikt, kunt u het beste een definitieclausule opnemen. Dat is een clausule in de overeenkomst, waarin je de betekenis van bepaalde termen kunt regelen. Dus als de term verder in de overeenkomst voorkomt, heb je de betekenis ervan al vastgesteld.

Beëindiging overeenkomst

Sommige contracten worden beëindigd vanwege het nakomen van verplichtingen door partijen. Bijvoorbeeld met een koopovereenkomst. Wanneer de verkoper de goederen levert en de koper de koopprijs betaalt, zijn beide partijen elkaar niet meer verschuldigd. Dat kan anders zijn. Sommige overeenkomsten duren langer. Bepaalde serviceovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, etc. In dat geval is het aan te raden om binnen een bepaalde termijn tot overeenstemming te komen, of af te spreken dat partijen de overeenkomst (in sommige gevallen) kunnen beëindigen.

https://bundel.nl/Contract-opstellen/
Bedrijven

Cursus zakelijk Engels op maat volgen

Wilt u een cursus zakelijk Engels volgen die afgestemd is op uw functie? Dan kan The Square Mile u een passende taalcursus bieden. Bij ons volgt u een taaltraining op maat, waarbij rekening gehouden wordt met uw vakgebied, functie en leerdoelen. The Square Mile biedt trainingen in veel verschillende talen en voor uiteenlopende branches. Ook voor de meer ongebruikelijke talen, zoals Chinees of Pools, kunt u bij ons terecht. Trainingen zijn te volgen op verschillende locaties door heel het land en worden altijd verzorgd door professionele trainers met de nodige ervaring.

Taleninstituut The Square Mile

Een nieuwe taal leren is niet eenvoudig. Bij The Square Mile hebben we al vele cursisten gehad en ervaren wat goed en minder goed werkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat we taalcursussen van hoge kwaliteit kunnen bieden. We begrijpen dat iedereen op een andere manier leert en bieden dan ook diverse lesmethodes. Onze gespecialiseerde trainers hebben kijk op uw leerproces en kunnen u hierin op de juiste manier sturen. Deze persoonlijke benadering is kenmerkend voor ons taleninstituut en zorgt voor de gewenste resultaten. Met een taaltraining van The Square Mile doet u kennis op die direct toepasbaar is in de praktijk.

Spoedcursus of online training

Niet iedereen heeft voldoende tijd voor een uitgebreide taaltraining. Maar ook wanneer u een drukke planning heeft of veel weg bent voor uw werk, kunt u rekenen op The Square Mile. Naast in-company trainingen en cursussen op onze trainingslocaties, bieden we ook online trainingen en spoedcursussen. Zo kunt u ook in een korte periode of op afstand een taal leren. Onze trainingen zijn efficiënt en u kunt rekenen op de begeleiding van een vaste trainer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u of uw collega’s, neem dan gerust contact op.

 

https://www.thesquaremile.nl
Bedrijven

Met veel verschillende mensen kunnen communiceren met hulp van een vertaler in Enschede

Een goede vertaler in Enschede is erg fijn voor in een stad. Er is natuurlijk een doorloop van verschillende soorten mensen uit verschillende culturen. Een vertaler in Enschede is dan natuurlijk heel erg handig voor als je een bepaalde taal nog niet zo goed beheerst. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen met een interview voor een baan als je Nederlands nog niet zo goed beheerst. Een vertaler in Enschede kan dan ook fijn zijn als je bijvoorbeeld werkt met mensen die uit andere wereld delen komen. Door internet is de wereld natuurlijk meer verbonden dan ooit. Dus er is best wel een kans dat je soms moet communiceren met iemand die niet jouw taal kan spreken. Een vertaler in Enschede zorgt er dan voor dat de communicatie wel nog gemakkelijk gaat, wat erg veel tijd kan besparen. Een vertaler in Enschede kan vaak veel verschillende talen, zo kunnen ze je helpen met allemaal verschillende groepen. Ook ziet dit er dan erg professioneel uit en vinden mensen het misschien ook fijner om met je te communiceren. Een vertaler in Enschede weet hoe hij jou goed kan laten overkomen, net zoals de andere persoon. Zo is de kans kleiner dat er onduidelijkheid ontstaat. Zo voelen beide partijen zich heel erg op hun gemak. 

Teksten

Een vertaler in Enschede kan ook erg goed helpen met teksten vertalen. Zo kan je bijvoorbeeld veel teksten in het Engels binnen krijgen. Als deze belangrijk zijn is het natuurlijk wel belangrijk dat je de teksten helemaal snapt. Een vertaler in Enschede weet helemaal hoe hij deze teksten goed voor jou kan vertalen. Dit kan natuurlijk ook met jouw Nederlandse teksten. Een vertaler in Enschede kan dan deze teksten vertalen in allemaal verschillende talen. Zo kan je fijn en professioneel communiceren. Het is natuurlijk heel erg fijn als je je niet druk hoeft te maken om taalfouten of moeilijkere grammatica. Een vertaler in Enschede weet goed hoe hij zich in meerdere talen moet uiten. Zodat jij er niet meer over hoeft na te denken. Bedrijven

Social media expert voor bedrijven

Tegenwoordig kom je als bedrijf niet ver meer als je niet online aanwezig bent. Een website is cruciaal, maar ook social media is inmiddels niet meer weg te denken als manier om je bedrijf onder de aandacht te krijgen. Vrijwel alle social media platforms bieden dan ook de optie voor het aanmaken van een zakelijk profiel. Maar hoe kun je dit nu het beste inzetten voor een optimaal resultaat? Als je geen kaas hebt gegeten van sociale media, of er simpelweg geen tijd voor hebt, dan staan we bij Your Business Online voor je klaar om dit van je over te nemen.

Your Business Online heeft alle kennis in huis

Bij Your Business Online hebben we verstand van alles wat met social media te maken heeft. We werken met de meestgebruikte platforms om jouw bedrijf op te laten vallen voor potentiële klanten. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt en de doelgroep die je aan wilt spreken, bepalen we welk platform het beste werkt. We zorgen er vervolgens voor dat jouw pagina er professioneel en aantrekkelijk uitziet, met de juiste content en afbeeldingen en regelmatig nieuwe posts.

Adverteren op Facebook of LinkedIn

Naast de organische content op je pagina, kun je vaak ook kiezen voor het plaatsen van advertenties. In tegenstelling tot de posts en berichten die je plaatst, zijn advertenties niet gratis. Maar ze zijn wel erg effectief en je boekt er snel het gewenste resultaat mee. Adverteren op Facebook werkt zo goed, omdat je precies kunt selecteren wie jouw advertentie te zien krijgen. Het is dus zeer doelgericht, aan de hand van factoren zoals leeftijd, interesses, locatie enzovoorts. Ook LinkedIn adverteren biedt veel mogelijkheden. Op LinkedIn heb je verschillende manieren om advertenties te plaatsen en de aandacht van andere bedrijven te trekken.

 

https://www.yourbusinessonline.nl