Bedrijven

De online stylist voor jou!

Beste online personal shopping is tegenwoordig een trend aan het worden en daar heeft u een online stylist voor nodig. De online stylist stuurt u tal van kleding combinaties die specifiek bij jouw stijl en kleur passen. Indien u een speciale gelegenheid heeft, waar u naar toe zou moeten gaan, maar geen zin heeft om een kledingstuk uit te zoeken, dan kunt de online stylist voor kledingadvies vragen. Het kledingadvies van de online stylist is voor zowel man als vrouw. U bepaalt uw budget en geeft aan hoeveel u wenst uit te besteden aan kleding en schoeisel en geeft de online stylist de juiste maat door.

Het ontvangen van tevreden berichtjes van klanten doet ons altijd goed. Wanneer je de tevreden berichten van de tevreden klanten ontvangt, dan weet je zeker dat je een goede job als online stylist hebt gedaan, simpel weg door de  keus die je gemaakt hebt voor hen of het advies welke je hen hebt mogen geven. Het geven van kledingadvies is door de jaren heen een passie geworden die we met alle liefde uitvoeren.

Contact de online stylist

U betaalt een eenmalige fee aan de online stylist. Voor het bedrag welke we aan u hebben aangegeven, worden er minimaal 10 outfits speciaal voor u bij elkaar gezocht en gecombineerd. U heeft dan een ruime keus en het is makkelijk om uit te kiezen welke outfit voor dat moment het beste bij u past.

Heeft dit uw interesse naar de werkzaamheden van de online stylist gewekt? En wenst u gebruik te maken van onze diensten, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons. We zijn er om voor u te shoppen en maken altijd de beste keuzes. Twijfel niet aan de online stylist en neem vandaag contact op met ons.

 Bedrijven

Epoxyhars kopen voor vloeren of de jachtbouw

Wilt u sterk en slijtvast hars kopen dat voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden? Kies dan voor epoxyhars. Dit materiaal is onverwoestbaar en bovendien waterdicht. Vaak wordt epoxyhars gebruikt om voor het bouwen van bijvoorbeeld boten, surfplanken of ski’s. Daarnaast wordt het ook voor veel (houten) vloeren gebruikt en tafelbladen. Het voordeel van epoxyhars tegenover andere harssoorten is dat epoxyhars oplosmiddelvrij is en een stuk milieuvriendelijker. Ook heeft deze harssoort een lange levensduur en is onderhoud nauwelijks nodig. Wilt u epoxyhars kopen bij een specialist om zeker te zijn van een hoogwaardige kwaliteit? Ga dan naar Harjon Polyester en bekijk het diverse aanbod.

Combineer epoxyhars met hout voor een fantastisch resultaat

Wilt u een luxe uitstraling geven aan uw houten boot, surfplank of ski’s bijvoorbeeld? Combineer epoxyhars dan met hout en glasweefsel voor een fantastisch resultaat. De structuur van hout blijft goed zichtbaar door de helderheid van epoxy en bovendien is onderhoud nauwelijks nodig. Een keer in de 7 tot 10 jaar licht schuren en een nieuwe laklaag aanbrengen is al voldoende. Dit is een stuk eenvoudiger dan andere harssoorten, waar onderhoud vaak een hele klus kan zijn. Epoxyhars is daarmee een uitstekend materiaal om hout mee te conserveren, verlijmen, restaureren of te bekleden. Twijfelt u of u epoxyhars moet kopen of dat een ander soort hars beter is voor uw specifieke toepassing? Vraag de experts van Harjon Polyester dan gerust om advies.

Koop epoxyhars bij een specialist voor een hoogwaardige kwaliteit

Als u epoxyhars gaat kopen, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van de juiste kwaliteit. Bij Harjon Polyester bent u daarvoor op de juiste plek. Deze ervaren specialist biedt al jarenlang verschillende materialen aan, waaronder polyester en epoxy. Wilt u epoxyhars kopen bij Harjon Polyester? Bekijk dan het aanbod op de website en neem eventueel contact met ze op voor advies. Zij helpen u graag verder.

https://harjonpolyester.nl/
Bedrijven

Ideale schoonmaakbedrijf in Monnickendam

Wanneer je opzoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Monnickendam zit je bij ons zeker goed. Niks is belangrijker dan een goede hygiëne. Wanneer het bij jou op de werkvloer schoon en netjes is, is het eens stuk aantrekkelijker om daar langs te komen dan wanneer het lijkt op een zwijnenstal. Daarnaast zullen werknemers ook een stuk productiever zijn wanneer het netjes is dan wanneer er overal stof ligt. Om die reden is het dus van belang dat de schoonmaak goed in orde is in jouw pand. Maar hoe zorg je daarvoor? Je kan ervoor zorgen dat het er bij jou altijd netjes uitziet door het schoonmaakbedrijf in Monnickendam in te schakelen. Wij beschikken over goede schoonmakers die erg veel expertise hebben opgebouwd in dit vak. Ze weten dus precies wat er moet gebeuren al willen ze ervoor zorgen dat er geen vuiltje meer te vinden is in jouw pand. Een voordeel van ons bedrijf is dat wij goede zakelijke contacten hebben met onze leveranciers. Daardoor kunnen we gemakkelijk producten met korting voor jou aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan handzeep en toiletpapier.

Van alle markten thuis

Iets wat een groot voordeel is van het schoonmaakbedrijf in Monnickendam is dat we van alle markten thuis zijn. We beschikken immers over veel verschillende specialisaties. Uiteraard zijn we goed in schoonmaken. Maar daarnaast zijn we bijvoorbeeld ook erg goed in glasbewassing, het reinigen van zonnepanelen en reinig van sanitaire ruimtes. Wanneer je het schoonmaakbedrijf in Monnickendam inschakelt weet je zeker dat je goed zit.

Schakel ons in

Opzoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Monnickendam? Zoek dan niet verder en schakel ons in. Je kan een afspraak maken met het schoonmaakbedrijf in Monnickendam door telefonisch contact op te nemen of door een mailtje te sturen. Voor vragen kan je uiteraard ook gerust contact opnemen.Bedrijven

Plisségordijnen: veelzijdig en populair

Plisségordijnen zijn erg veelzijdig en populair. Je ziet ze terug komen in veel ruimtes en interieurs. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Maar waarom zijn plisségordijnen nou zo veelzijdig? Dat lees je in deze blog!

Verduisterend of lichtdoorlatend

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten stoffen: verduisterend en lichtdoorlatend. Als je een ruimte volledig wilt verduisteren, dan kies je voor verduisterende plisségordijnen. Deze zijn vooral erg handig voor in de slaapkamer. Je kunt dan optimaal genieten van je nachtrust. Wil je graag nog wat natuurlijk licht naar binnen hebben schijnen? Dan zijn lichtdoorlatende plisségordijnen ideaal. Hierdoor zorg je ervoor dat je kamer niet helemaal wordt verduisterd, maar je nog wel optimaal geniet van je privacy.

Veel verschillende kleuren

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er altijd een plisségordijn dat aansluit aan jouw wensen. Door de vele beschikbare kleuren is een plisségordijn geschikt voor vrijwel elk interieur.

Top down bottom up

Je hebt natuurlijk plisségordijnen die je alleen naar boven of naar onderen kunt bewegen, maar bij ilumio verkopen ze alle plisségordijnen met een top down bottom up functie. Dit houdt in dat je de boven- en onderkant individueel van elkaar kunt bewegen. Met deze functie kun je je plisségordijn in allerlei verschillende standen laten staan. Doordat je zowel de bovenkant naar beneden kunt bewegen als de onderkant naar boven kunt bewegen, kun je er zelfs voor kiezen om een soort van band van plisségordijn in het midden van je raam te creëren.

Plisségordijnen voor verschillende ramen

Je hebt natuurlijk plisségordijnen voor standaardramen. Wil je graag een plisségordijn plaatsen op de zolder? Geen probleem! Er bestaan namelijk plisségordijnen voor dakramen. Maar dat is niet het enige! Plisségordijnen zijn ook verkrijgbaar voor draai-kiepramen. Welk soort raam je ook hebt, er is altijd een passende oplossing te vinden!

Isolerende werking

Plisségordijnen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens erg functioneel. Ze hebben namelijk ook een isolerende werking. Plisségordijnen zorgen ervoor dat er stilstaande lucht ontstaat en dit zorgt voor de isolerende werking. Het zorgt ervoor dat de kou buiten de deur blijft en het lekker warm blijft in huis. In de zomer heeft een plisségordijn juist een warmtewerende werking. Dan zorgt het plisségordijn ervoor dat de warme lucht buiten blijft en de ruimte lekker koel blijft.

Als het goed is weet je nu wat meer over plisségordijnen en waarom ze nou zo veelzijdig zijn. Er is dus altijd wel een plisségordijn dat aansluit bij jouw wensen en past bij jouw interieur.

Bedrijven

Een aluminium veranda kan je het hele jaar door gebruiken

Om maximaal van je rust te kunnen genieten gebruiken veel mensen een kamer of deel van een kamer waarin zij tot rust kunnen komen. Dit kan in het huis zijn , maar kan ook buiten het eigen huis zijn. In deze kamer wordt vaker gebruik gemaakt van comfortabele meubels waarop meerdere personen kunnen zitten en zich kunnen ontspannen. Voorbeelden hiervan zijn grote hoekbanken vol met kussens, kleine of lange banken met kussens en kleine bijzet meubels. 

Een veranda bouwen waarin je tot rust kan komen

Om tot rust te komen dien je ervoor te zorgen dat je plek zodanig is ingedeeld dat dit rust met zich mee brengt. Veel gebruik van kussens, zachte meubels of rustig meubilair zijn enkele voorbeelden van wat je kan doen. Je kunt het namelijk ook groter aanpakken en ervoor kiezen om een eigen veranda te maken met bijbehorende relaxhoeken waarin jij tot jezelf kan komen. Het bouwen van deze veranda kan wel wat tijd en geld kosten. Je dient hiervoor dus wel een investering te doen van niet alleen tijd maar ook geld.

Je eigen veranda van aluminium

Voor het bouwen van een veranda wordt er doorgaans gebruik gemaakt van twee soorten materialen. Meestal zijn dit hout en aluminium. Er wordt gekozen voor deze materialen omdat dit genoeg stevigheid brengt en zorgt voor een unieke uitstraling. Aluminium is onderhoudsarm en dient daardoor niet per aantal jaren onderhouden te worden. Hout is dit niet en hier dien je dus meer gebruik te maken van producten die ervoor zorgen dat je veranda in top staat blijft. Voorbeelden zijn speciale lijmen, speciale verf of zelfs speciale oliën. Veranda aluminium kun je aanschaffen bij lokale tuincentra of online via een aantal specialisten. 

https://degoedkoopsteveranda.nl/aluminium-veranda/
Bedrijven

Hoe gebruikt u een handlier?

Een kleine, draagbare handlier kan handig worden gepositioneerd om u te helpen bij het verplaatsen of tillen van zware voorwerpen. Handlieren worden bediend met een ratelslinger of ratelhendel die de kabel op de kabelspoel wikkelt als de lier aan een lading trekt. De ratel voorkomt terugslag wanneer de lier onder belasting staat.

Tips voor het juiste gebruik van de handlier

Houd de lier en de lading in een zo recht mogelijke lijn. U verliest trekkracht als u een lading onder een hoek trekt.

Overschrijd de door de fabrikant aangegeven maximale gewichtscapaciteit van uw handlier niet. Ernstig letsel kan het gevolg zijn.

Bij correct gebruik bieden handlieren een mechanisch voordeel, waardoor u ladingen van enkele honderden kilo’s tot enkele tonnen met gemak kunt verplaatsen.

Veiligheid boven alles

Zorg ervoor dat de bevestigingen goed vastzitten en niet uit elkaar vallen als u de lier onder spanning zet. Vergeet niet om tijdens het werken met een lier altijd dikke handschoenen aan te trekken. Anders kan het touw of de kabel uw handen aanzienlijke verwondingen toebrengen.

Controleer altijd de conditie van de lier voordat u met het werk begint. Zorg ervoor dat alle bedieningselementen van de lier goed functioneren en controleer de onderdelen van de lier. Tijdens het lierwerk is het belangrijk dat de staat van de kabel voortdurend wordt beoordeeld. Want er kan elke vorm van schade aan de kabel ontstaan. Houd er altijd rekening mee dat het werken met een beschadigde kabel altijd risicovol is. U moet rekening houden met de beperkingen van uw gereedschap. Probeer nooit een zwaar voertuig of zware voorwerpen met een lagere capaciteit lier te trekken. Het overschrijden van de capaciteit van de lier kan ernstig letsel veroorzaken.

Hijswinkel.nl

Een handlier is natuurlijk niet het enige hulpmiddel om zware lasten te trekken of hijsen. Op de website van Hijswinkel.nl, specialist in hijsmiddelen, heeft u een zeer uitgebreide keuze uit een groot assortiment. Een assortiment dat bestaat uit hijsmiddelen, hefgereedschappen, takels en lieren, maar ook valbeveiliging, kranen en werkplaatsinrichtingen. En het mooiste van deze shop is dat ze ruim 40.000 artikelen op voorraad hebben.

Bedrijven

Herbruikbare waterfles van Bottle Up

Per minuut komen er over de hele wereld een miljoen wegwerp waterflessen bij? En ruim de helft van al dit plastic komt in rivieren, de zee of op de vuilnisbelt terecht? Een paar ondernemers uit Nederland waren helemaal klaar met dit verhaal en creëerden een super simpele oplossing. Een CO2-neutrale herbruikbare waterfles.

 

100% recyclebare herbruikbare waterfles

Bottle Up is een lichtgewicht waterfles van 500 ml. Makkelijk onderweg mee te nemen en eenvoudig zelf schoon te maken. De flessen zijn 100% recyclebaar en hebben allen een unieke design van een andere stad, met een kleur en typografie die bij de steden passen.

 

De fles van Bottle Up wordt gemaakt van suikerriet. I’m Green™ Polyethylene is een hernieuwbare en biobased bron die duurzaam wordt geproduceerd op meer dan 2500 kilometer afstand van het Amazonegebied in Brazilië. Door daar minder dan een procent landbouwgrond te gebruiken voor de groei van suikerriet en een heel efficiënt watersysteem te gebruiken, reduceren ze bijna 500.000 ton CO2 per 100.000 ton productie.

Minimale milieubelasting

Bottle Up kijkt naar alle elementen binnen de productie om de herbruikbare waterfles ook écht duurzaam te maken. Ze zorgen ervoor dat de plek waar de flessen gemaakt worden en waar de flessen gevuld worden dicht bij elkaar in de buurt gevestigd zijn. Om het milieu minimaal te belasten en ook nog eens de transportkosten omlaag te brengen.

 

Duurzaam en betrokken

En Bottle Up is niet alleen duurzaam, maar ook betrokken. Voor elke fles wordt 5 cent gedoneerd aan charity: water. Wist je dat wereldwijd bijna 1 op de 10 mensen tekort aan water heeft? Het grootste deel daarvan woont in afgelegen landelijke gebieden en legt dagelijks een paar uur per voet af om hun familie van water te voorzien. Charity: water werkt eraan hier een einde aan te maken!

 

Wil je een herbruikbare herbruikbare waterfles, die bovendien verantwoord, betaalbaar en makkelijk is gebruik is? Bottle Up heeft het antwoord op jouw vraag!

 

Bedrijven

Corona oplossingen in de winkel

Mogelijk moet u in de winkel ook veel aanpassingen maken om de verspreiding van het virus te voorkomen en de gezondheid van klanten en winkelmedewerkers te beschermen. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de voorschriften houdt, kunt u een verantwoordelijke voor deze kwestie aanwijzen. Een geel vest laat direct zien dat de klant deze persoon ook vragen kan stellen. Het is het beste om gewone posters niet alleen buiten, maar ook in de winkel op te hangen. Helaas moeten samples, proeverijen, samples en testartikelen uit uw winkel verdwijnen. Ze maken de gebruikelijke winkelervaring aangenamer, maar nu bestaat er een risico op verspreiding.

Gangpaden

Pas indien mogelijk de breedte van het wandelpad aan. De introductie van eenrichtingsverkeer in corridors draagt ​​ook bij aan het toepassen van de anderhalve meter maatschappij. Gebruik vloerstickers om richtingen aan te geven. Op trappen en gangen waar klanten bij het oversteken niet voldoende afstand kunnen houden, graag de doorgangsregels of (ook) eenrichtingsdoorgang aangeven. Vermijd het gebruik van liften, indien dit niet mogelijk is, zorg er dan in ieder geval voor dat mensen voldoende afstand van elkaar kunnen houden – dit kan betekenen dat mensen de liften een voor een moeten nemen. Communiceer dit dan ook duidelijk via een poster op de lift.

Afrekenen

Bij de kassa zorg je wederom voor een sticker of lijn met de gewenste afstand en een handmatige dispenser. Heeft u meerdere kassa’s en staan ​​deze dicht bij elkaar, waardoor de wachtrijen op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar zijn? Zet dan hier afwisselend een kassa buiten gebruik. Ook een kuchscherm bij de toonbank of kassa mag niet ontbreken. Verder is het wenselijk om een ​​antibacteriële toplaag te hebben. Laat klanten hun lidmaatschapskaart zelf scannen en communiceer via posters de voorkeuren voor pinpassen en contactloos betalen. Moet er toch met contant geld betaald worden? Zet dan bakjes voor wisselgeld op de toonbank, zodat klanten en verkopers elkaar niet hoeven aan te raken. Wordt er gewerkt met bestellingen? Dan is het aangeraden om de pakketten te bezorgen bij een pakketautomaat, zodat klanten die de goederen komen ophalen niet de winkel in hoeven of in contact komen met het winkelpersoneel.

 

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html
Bedrijven

De freelancer schiet te hulp in tijden van crisis

Veel mensen lopen op gegeven moment tegen een muur aan. Het werk wordt minder uitdagend en huidige werkgever bevalt niet helemaal meer. Een complete match is het niet meer. Of je bent een startende professional en wilt graag meer vrijheid. Dan is freelancer zijn helemaal geen gek idee. 

Maar ook de huidige crisis geeft redenen om misschien over te stappen en aan de slag te gaan als freelancer. Je kunt aan het werk blijven en hebt gemakkelijk nieuwe uitdagingen. Daarnaast is het voor een freelancer belangrijk om altijd kennis hoog te houden. Maar het grootste voordeel van freelancer zijn? Dat is dat jij het verschil kunt maken in een bedrijf. 

Tijden van crisis geven verandering 

Wanneer er crisis is, moeten bedrijven bijsturen en kiezen voor een andere route. Dit kan in de vorm van een verandering van strategie, maar ook door het aanpassen van producten of diensten kan een optie zijn. Tijdens een crisis is het belangrijk dat de ondernemer zich realiseert dat hij zijn bedrijf toekomstbestendig moet maken. Alleen zo kan hij de crisis overleven. 

Een verandering van strategie of product/dienst is niet vanzelfsprekend. Dit kost tijd, energie en kennis. En daar kan de freelancer het verschil maken. Een freelancer heeft kennis en geeft een frisse blik. Wil je een grondige verandering doorvoeren? Dan doe je verstandig aan bijvoorbeeld een interim cfo. Met deze kennis en ervaring weet je zeker dat je een goede verandering doormaakt. 

Tijdelijk in dienst 

Tijdens een crisis gaan veel mensen uit dienst. De werkgever kan het niet langer betalen of ze hebben minder werk. Maar oud medewerkers kunnen aan de slag als freelancer. Is er weer meer werk? Dan kun je als freelancer weer in dienst gaan. Zo blijf je betrokken bij het bedrijf. 

De freelancer komt graag tijdelijk in dienst. Dit is ook de bedoeling als freelancer. Ontmoet je graag nieuwe mensen en doe je graag veel tijdelijke projecten dan is dit ook perfect. Bovendien kom je als freelancer altijd als geroepen en kun jij de redder in nood zijn. Dit is ook waarschijnlijk de reden waarom freelancers ook nu nog steeds positief zijn over hun toekomst. 

Zo helpt de freelancer in tijden van crisis 

Hoe helpt de freelancer in tijden van crisis? Nou met zijn kennis, ervaring en flexibiliteit. Ze springen in de gaten die er zijn en kunnen makkelijk elk bedrijf tijdelijk helpen met hun werkzaamheden. Want de freelancer deinst niet terug voor een beetje uitdaging. 

Bedrijven

Zoektocht naar een nieuwe eettafel

 

Wil jij je eethoek wat opvrolijken? Dan kan een een nieuwe eettafel de juiste investering zijn. Hierbij is het vooral belangrijk om te kiezen voor een tafel die veel aandacht trekt. De zoektocht naar deze tafel kan tijdrovend zijn, maar zal het altijd waard zijn. Het vinden van een tafel die goed bij je interieur past is namelijk belangrijker dan jij in eerste instantie zou denken. Bij de eettafel breng jij veel tijd door en doe je buiten eten ook werken en borrelen.

Industriële opvallers

Beton look is nog steeds een van de grootste trends qua inrichting. De trend heeft enorm veel populariteit gekregen in de afgelopen 3 jaar. Toch is er ook nog heel veel aandacht voor een langer lopende trend, meubialir met een industriële uitstraling. Al jaren wordt dit toegepast in verschillende woonkamers en is de trend een soort van tijdloos geworden. De stijl zorgt voor een mooie maar ook stoer uitstraling ,wat het heel bijzonder maakt. De tafels zijn robuust en stevig, je hoeft je dus geen zorgen te maken over krassen of pitten in de tafel omdat deze nooit zullen opvallen.

Een tafel die zorgt voor een landelijke uitstraling

Is een bijzondere of industriële uitstra;ing niet voor je weggelegd? Dan is een houtentafel misschien wel iets voor jou. Deze soort tafels stralen vooral warmte uit en zijn toe te passen in bijna ieder interieur. De afgelopen jaren zijn de ontwerpen steeds creatiever geworden. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van boomstamtafels die volledig uit een gehele stam vervaardigd zijn. Dit zorgt voor een originele maar vooral oersterke tafel.

https://www.boomstamtafel.nl/