Bedrijven

Sollicitatiebrief vertalen

Mijn sollicitatiebrief

Toen ik laatst een leuke vacature voorbij zag komen als callcenter agent in Spanje, was ik direct enthousiast. Hier wilde ik zonder twijfel op reageren, want deze baan was me op het lijf geschreven. Ik ben gek op het land en ik spreek de taal wel aardig. Alhoewel spreken makkelijker gaat dan schrijven. Tijdens het schrijven van de sollicitatiebrief kwam ik in de problemen. Ik wist niet goed hoe ik het in het Spaans moest verwoorden en was bang om spelfouten te maken. Ik zou de brief in het Engels kunnen schrijven, maar ik wilde me van mijn beste kant laten zien. Daarom ging ik op zoek naar een vertaalbureau dat me verder kon helpen en de brief voor me kon vertalen. Ik eindigde bij JK Translate, het bedrijf dat mijn Nederlandse brief vertaalde naar het Spaans.

Alle talencombinaties zijn mogelijk

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor allerlei vertalingen. Van vertalingen voor op de website tot beëdigde vertalingen. Dit houdt in dat dit bedrijf over vertalers beschikt die hiervoor opgeleid zijn. Veel van onze vertalers zijn bekend bij de Nederlandse overheid en zijn beëdigd door de rechtbank. Stel u wilt een officieel document laten vertalen, dan kan dat! Hierbij kun je denken aan contracten, diploma’s, geboorteaktes en huwelijksaktes en nog veel meer. Alle talencombinaties zijn mogelijk, want wij beschikken over vele vertalers die veel ervaring hebben in het vak. Daarnaast hebben ze ook nog eens ervaring met alle vakgebieden. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. En die baan? Die heb ik gekregen!

https://www.jktranslate.com/nl/
Bedrijven

Met UPS installatie heeft u zekerheid van netspanning

Netspanning is nodig om uw bedrijf te laten functioneren. Echter kan dit op momenten wegvallen of onbetrouwbaar zijn. Het wegvallen van netspanning kan erg vervelend zijn en voor sommige bedrijven kan een constante netspanning zelfs van cruciaal belang zijn. Bedrijven in de gezondheidszorg, industrie en olie- en gassector zijn bedrijven waarbij de onderbreking van de netspanning gevaarlijke gevolgen kan hebben. Netspanning is met een UPS installatie een garantie. Energy Solutions Center zorgt voor betrouwbare netspanning oplossingen, zodat u geen seconde zonder stroom komt te zitten. Zekerheid voor u, uw klanten of patiënten en uw medewerkers.

Wat doet een UPS installatie precies?

Om onderbrekingen of spanningsvariaties in het elektriciteitsnetwerk te voorkomen, kunnen ze bij Energy Solutions Center een roterend en/of statisch UPS systeem leveren. Dit systeem schakelt automatisch in wanneer de spanning wegvalt of onbetrouwbaar is. Zo kunt u ononderbroken blijven werken en zult u nergens last van ondervinden. Voor elk pand of bedrijf is het wijs om een ontwerp op maat te laten maken voor de installatie, omdat elk pand ook andere zaken vraagt van de UPS installatie. Bij een datacenter of commercieel gebouw zullen er andere zaken belangrijk zijn dan in een ziekenhuis. Hier kijken ze bij Energy Solutions Center naar en komen dan met een persoonlijk ontwerp en plan. Zo weet u dat uw UPS installatie precies doet wat het moet doen, voor uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over de verschillende oplossingen? Neem dan gerust contact op met Energy Solutions Center en laat u adviseren over de verschillende opties. U ontvangt hier persoonlijk advies en ze vertellen u graag wat ze voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Deel uw wensen en behoeften om gezamenlijk tot een perfecte oplossing te komen voor uw UPS installatie. Neem contact op en kom erachter hoe u de garantie van netstroom kunt realiseren.

https://energysolutionscenter.com/
Bedrijven

Engelse woordenlijsten voor internationaal zakendoen

Doe je internationaal zaken en wil je professioneel communiceren dan doe je dat op een ander niveau dan met vakantie Engels. Je wilt je met jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Je wilt op gelijke voet mondeling- en schriftelijk communiceren met jouw buitenlandse zakenrelatie. Of je nu (HR) manager bent, accountant of sales manager, een Engelse woordenlijst met termen die voor jou relevant zijn kun je goed gebruiken als je internationaal zaken doet. We hebben in dit artikel woordenlijsten met Engelse termen en voorbeeldzinnen. Deze kun je gelijk gaan gebruiken. Leer de meest belangrijke Engelse woorden uit het hoofd zodat je professioneel overkomt.

 

Woordenlijst voor de internationale manager

Heb je zakelijke contacten of collega’s in het buitenland dan hebben we een uitgebreide Engelse woordenlijst met de zakelijke Engelse termen die je echt nodig hebt. Een Engelse woordenlijst met meer algemene zakelijke Engelse termen vind je in dit overzicht

Ben je werkzaam in Human Resource dan zijn er specifieke woorden die met jou vakgebied te maken hebben. We hebben 67 Engelse woorden voor je verzameld zodat je niet meer met je mond vol tanden staat bij een volgend overleg.

 

Heb je een baan in finance? Lees dan het artikel waarmee jij je specifieke woordenschat van financiële en boekhoudkundige termen in het Engels gaat verbeteren.

 

Of misschien werk je in Marketing and Sales. Dan kun je jouw woordenschat uitbreiden met onze Engelse woordenlijst op het gebied van Marketing and Sales.

  

Natuurlijk kunnen we je in een 1 op 1 privé training alle fijne kneepjes bijbrengen. We maken dan een cursus helemaal op maat voor jou. We gaan aan de slag met jouw doelstellingen en je krijgt les van een native speaker. Deze weet je ook veel te vertellen over de cultuur bij het internationaal zakendoen.

 

Of misschien wil je een groepstraining Engels in-company voor meerdere medewerkers of collega’s.

We komen graag met je in contact om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op en als jij voor de koffie zorgt nemen wij de Engelse drop mee. 

https://www.zakelijkengels-srtraining.nl/
Bedrijven

Ahrend bureau

Ahrend bureau

Moet u een bureau kiezen? Kies dan zeker voor een Ahrend bureau!

Wanneer u veel tijd doorbrengt achter een bureau dan is het belangrijk om een goed bureau aan te schaffen. Dit is met name belangrijk omdat wanneer u dit niet zult doen, u klachten zult gaan ervaren. Die klachten zullen kleine irritaties zijn tot vervelende rugklachten. Iets wat u natuurlijk zeker wilt voorkomen en daarom is het verstandig om te investeren in een goed bureau. Een bureau van hoge kwaliteit is bijvoorbeeld een Ahrend bureau. Een Ahrend bureau staat al jaren bekend om de zeer hoge kwaliteit, het comfort maar ook de flexibiliteit. Er zijn veel verschillende soorten Ahrend bureaus verkrijgbaar dus zal er zeker een geschikt bureau voor u bijzitten.

 

Hoe weet u de juiste bureauhoogte?

In verband met rugklachten is het zeker belangrijk dat u weet wat de perfect bureauhoogte voor u is. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van lengte en persoonlijke voorkeur. Op het internet zijn er hele handige websites te vinden waar op staat hoe u de juiste bureauhoogte kunt bepalen, op die manier zult u geen rugklachten krijgen en weet u ook precies wat voor Ahrend bureau u zult moeten aanschaffen.

https://www.goedkoopinrichten.nl/
Bedrijven

Luchtbuks kogeltjes

Opzoek naar luchtbuks kogeltjes? Die kunt u tegenwoordig heel erg voordelig aanschaffen!

Wanneer u in het bezit bent van een luchtbuks dan zult u natuurlijk ook luchtbuks kogeltjes moeten hebben, anders kunt u er immers helemaal niks mee. Eens in de zoveel tijd zult u de luchtbuks kogeltjes moeten aanschaffen maar het is ook volkomen logisch dat u voor deze hobby niet te veel wilt betalen. Het moet namelijk wel leuk blijven en daarom bent u waarschijnlijk opzoek naar een bedrijf die de luchtbuks kogeltjes erg voordelig aanbiedt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kogeltjes wel van kwaliteit zijn, dat is gewoon fijn want als het slechte kwaliteit is dan werkt dat vaak niet lekker. Gelukkig kunt u tegenwoordig de kogeltjes goedkoop maar van hoge kwaliteit kopen, ik ga u uitleggen hoe.

 

De aanschaf van de luchtbuks kogeltjes

Als u de kogeltjes wilt aanschaffen dan is het toch wel heel erg slim om dit op het internet te doen. Dat kost vaak het minste en u kunt de beste kwaliteit verwachten. Op internet is de concurrentie zo groot dat een goede zaak wel materiaal van hoge kwaliteit moet verkopen, anders zou het bedrijf toch snel door de mand vallen.

https://www.staaloutdoor.nl/wapens/toebehoren-luchtbuks/munitie-kogeltjes.html
Bedrijven

Een Stackdoor is ook voor u mogelijk

Heeft u een retail ruimte, kantoor of ander soort gebouw wat u graag wilt beveiligen met een hoogwaardig beveiligingshek? Vindt u traditionele rolhekken niet voldoen aan uw eisen? Dat is te begrijpen, want deze worden vaak gezien als fragiel, beperkend in vorm en zijn ingewikkeld te installeren. Dat is vanaf nu verleden tijd. U kunt voor een kwalitatieve en veelzijdige Stackdoor terecht bij Dujardin. Deze innovatieve hekken zijn veelzijdig in vorm en elke breedte is mogelijk. Een Stackdoor van meer dan 15 meter is zelfs mogelijk en dat alles zonder hinderlijke tussenspijlen. Dit werk zo omdat er om de 5 meter een staaldraad het pantser mee omhoog tilt. Op deze manier heeft u onbeperkte doorgang. Een stevig en veelzijdig systeem dus!

Alles in een: een Stackdoor van Dujardin

Het mooie van dit innovatieve systeem, is dat er geen grote bakken meer nodig zijn om een rol in kwijt te kunnen. Het hek stapelt zichzelf in zichzelf op en de inbouwruimte is dus slechts zo groot als de dikte van het hek. Daarnaast zijn er geen beperkingen in de vorm van het Stackdoor hek. Rond een ronde draaideur, een hoek om, het is allemaal geen probleem. En het mooiste is nog: uw Stackdoor is snel en gemakkelijk geïnstalleerd. Dit maakt dat een Stackdoor dus een perfecte oplossing is voor elk gebouw.

De voordelen van een Stackdoor zijn eindeloos

Bent u al overtuigd van het feit dat u uw gebouw moet beveiligen bij Dujardin met een innovatief Stackdoor systeem? De voordelen zijn eindeloos. Zo is de constructie niet op te tillen en is er geen slot nodig. Daarnaast is dit systeem ook nog eens verkrijgbaar in alle mogelijke RAL kleuren. Neem dus snel contact op met Dujardin en laat ze vertellen over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. Ze informeren u graag vrijblijvend over de verschillende opties. U zult versteld staan van het eindresultaat.

https://www.dujardin.nl/
Bedrijven

Geweer kopen

Een geweer kopen, hoe doe je dat eigenlijk en waarop moet je goed letten?

Het is tegenwoordig een nieuwe hobby van mensen geworden, het schieten met een geweer. Veel mensen halen hier veel uitdaging uit want je kunt het jezelf natuurlijk zo moeilijk of makkelijk maken dat als je zelf wil. Maar wanneer je begint met schieten dan is het wel fijn om een eigen geweer te hebben, dus zult u een geweer moeten kopen. Maar waar koopt u nu zomaar een geweer? Een geweer moet natuurlijk aan veel eisen voldoen dus kunt u deze niet overal aanschaffen. Dat is logisch maar gelukkig zijn er speciale bedrijven gespecialiseerd in het verkopen van geweren dus zult u daar zeker een geweer kunnen kopen. Kijk bijvoorbeeld eens op het internet, hier zult u vast iets goeds voorbij zien komen.

 

Waar moet zo’n bedrijf aan voldoen?

Het is toch wel belangrijk dat u niet te maken heeft met een onbetrouwbaar bedrijf. Kijk daarom met name naar de recensies van het bedrijf. Zijn die goed? Dan kunt u zeker verder gaan kijken. Wanneer een bedrijf al jarenlang in hetzelfde vak zit dan is dit vaak ook heel erg positief. Daarnaast is het fijn dat u gemakkelijk contact op kunt nemen met het bedrijf voor al uw vragen.

https://www.staaloutdoor.nl/antieke-vuurwapens.html
Bedrijven

Rond vloerkleed

Opzoek naar iets nieuws voor in huis? Kies eens voor een rond vloerkleed!

Soms bent u wel eens opzoek naar iets anders in uw huis, eens iets nieuws om het huis weer lekker fris te maken. Jarenlang hetzelfde interieur is natuurlijk niet erg maar soms wilt u gewoon even wat verandering omdat u wel een beetje uitgekeken bent op uw interieur. Wanneer dat het geval is dan moet u gaan bedenken wat u anders wilt. Ik kan u zeker aanraden om een nieuw vloerkleed te nemen, en kies eens voor een rond vloerkleed. Een rond vloerkleed  is niet iets wat iedereen heeft en daarom zal u daar dus wel uniek mee zijn. Ik ben ervan overtuigd dat u hier dan ook veel complimenten over zal krijgen want een rond vloerkleed in bijvoorbeeld de woonkamer staat in veel huizen echt prachtig. Maar dan moet u er natuurlijk eerst wel eentje aanschaffen bij een betrouwbaar bedrijf.

 

Hoe weet u of het bedrijf betrouwbaar is?

Of het bedrijf te vertrouwen is daar komt u snel achter. U kunt namelijk naar de recensies kijken en ook goed naar de verhalen op de website. Wanneer de recensies positief zijn, de medewerkers al jaren in het vak zitten en het bedrijf al even bestaat dan ben ik ervan overtuigd dat u daar met goede service een mooi vloerkleed kunt aanschaffen.

https://vloerkledenloods.nl/nl/
Bedrijven

Cursusadministratie software

 

Heeft u cursusadministratie software nodig? Schaf dan een goede aan!

Cursusadministratie software is erg handig om mee te werken, u zult hier met uw bedrijf heel erg veel aan hebben. Het is alleen wel belangrijk dat wanneer u cursusadministratie software  aanschaft dat u kiest voor cursusadministratie software van kwaliteit. Alleen op die manier kunt u verwachten dat het goed zijn werk doet en weinig tot geen problemen zal geven. Het is en blijft natuurlijk altijd een software en daarom zijn er soms dingen die bijvoorbeeld niet helemaal werken, dat is bij elke software wel eens het geval. Alleen wanneer u kiest voor software van zeer hoge kwaliteit dan zorgt u er in ieder geval voor dat die problemen zo weinig mogelijk zijn. Daarnaast is het ook nog eens zo dat wanneer er problemen zijn dat u hierbij beter geholpen wordt.

 

Hoe zit dat dan precies?

Stel er doet zich een probleem voor, die kans is met goede software heel erg klein maar het is natuurlijk mogelijk, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met het bedrijf. Het bedrijf zal veel te bereiken zijn en zij kunnen u waarschijnlijk telefonisch erg goed helpen met de problemen omdat zij al jaren in het vak zitten.

https://www.planaday.nl/
Bedrijven

IT Detachering voor de perfecte match

Ben je op zoek naar werk in de technologiesector maar heb je je droombaan nog niet gevonden, dan is IT detachering mogelijk iets voor jou. Detacheringsbureaus worden namelijk door bedrijven ingeschakeld om de ideale kandidaat te vinden voor hun vacatures zonder dat ze er zelf veel tijd mee verliezen. Een detacheerder zal dus ook voor jou zijn best doen om de ideale match tot stand te brengen.

 

Hoe werkt IT detachering?

Ongeacht het type dienstverband dat je wenst, een detacheringsbureau zal voor jou de meest geschikte vacatures op een rijtje zetten. Dit komt doordat je erg gericht kunt zoeken. Zo kun je via detacheringswebsite ITProgrammeur aangeven naar wat en waar je zoekt, maar ook wat je vaardigheden en specialisaties zijn. Zoek je werk je omgeving of door heel Nederland? Fulltime, parttime of tijdelijk? Ben je programmeur of software ontwikkelaar? En ben je gespecialiseerd in een programmeertaal zoals .NET of JAVAscript? De zoekmachine op de website zal rekening houden met jouw voorkeuren en alleen vacatures tonen die hiermee overeen komen.

Klaar? Solliciteren maar

Gericht zoeken scheelt de werkgever tijd in het sollicitatieproces omdat enkel geschikte kandidaten op een vacature zullen reageren. Ook voor jezelf scheelt het een hoop zoektijd. Je kunt er vanuit gaan dat de meeste vacante posities zullen aansluiten bij jouw wensen. De detacheerder zal na je reactie met jou het selectieproces ingaan om de details te bespreken. Ben jij een goede match? Dan zul je worden uitgenodigd voor een gesprek.