Bedrijven

Cursus zakelijk Engels op maat volgen

Wilt u een cursus zakelijk Engels volgen die afgestemd is op uw functie? Dan kan The Square Mile u een passende taalcursus bieden. Bij ons volgt u een taaltraining op maat, waarbij rekening gehouden wordt met uw vakgebied, functie en leerdoelen. The Square Mile biedt trainingen in veel verschillende talen en voor uiteenlopende branches. Ook voor de meer ongebruikelijke talen, zoals Chinees of Pools, kunt u bij ons terecht. Trainingen zijn te volgen op verschillende locaties door heel het land en worden altijd verzorgd door professionele trainers met de nodige ervaring.

Taleninstituut The Square Mile

Een nieuwe taal leren is niet eenvoudig. Bij The Square Mile hebben we al vele cursisten gehad en ervaren wat goed en minder goed werkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat we taalcursussen van hoge kwaliteit kunnen bieden. We begrijpen dat iedereen op een andere manier leert en bieden dan ook diverse lesmethodes. Onze gespecialiseerde trainers hebben kijk op uw leerproces en kunnen u hierin op de juiste manier sturen. Deze persoonlijke benadering is kenmerkend voor ons taleninstituut en zorgt voor de gewenste resultaten. Met een taaltraining van The Square Mile doet u kennis op die direct toepasbaar is in de praktijk.

Spoedcursus of online training

Niet iedereen heeft voldoende tijd voor een uitgebreide taaltraining. Maar ook wanneer u een drukke planning heeft of veel weg bent voor uw werk, kunt u rekenen op The Square Mile. Naast in-company trainingen en cursussen op onze trainingslocaties, bieden we ook online trainingen en spoedcursussen. Zo kunt u ook in een korte periode of op afstand een taal leren. Onze trainingen zijn efficiënt en u kunt rekenen op de begeleiding van een vaste trainer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u of uw collega’s, neem dan gerust contact op.

 

https://www.thesquaremile.nl
Bedrijven

Met veel verschillende mensen kunnen communiceren met hulp van een vertaler in Enschede

Een goede vertaler in Enschede is erg fijn voor in een stad. Er is natuurlijk een doorloop van verschillende soorten mensen uit verschillende culturen. Een vertaler in Enschede is dan natuurlijk heel erg handig voor als je een bepaalde taal nog niet zo goed beheerst. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen met een interview voor een baan als je Nederlands nog niet zo goed beheerst. Een vertaler in Enschede kan dan ook fijn zijn als je bijvoorbeeld werkt met mensen die uit andere wereld delen komen. Door internet is de wereld natuurlijk meer verbonden dan ooit. Dus er is best wel een kans dat je soms moet communiceren met iemand die niet jouw taal kan spreken. Een vertaler in Enschede zorgt er dan voor dat de communicatie wel nog gemakkelijk gaat, wat erg veel tijd kan besparen. Een vertaler in Enschede kan vaak veel verschillende talen, zo kunnen ze je helpen met allemaal verschillende groepen. Ook ziet dit er dan erg professioneel uit en vinden mensen het misschien ook fijner om met je te communiceren. Een vertaler in Enschede weet hoe hij jou goed kan laten overkomen, net zoals de andere persoon. Zo is de kans kleiner dat er onduidelijkheid ontstaat. Zo voelen beide partijen zich heel erg op hun gemak. 

Teksten

Een vertaler in Enschede kan ook erg goed helpen met teksten vertalen. Zo kan je bijvoorbeeld veel teksten in het Engels binnen krijgen. Als deze belangrijk zijn is het natuurlijk wel belangrijk dat je de teksten helemaal snapt. Een vertaler in Enschede weet helemaal hoe hij deze teksten goed voor jou kan vertalen. Dit kan natuurlijk ook met jouw Nederlandse teksten. Een vertaler in Enschede kan dan deze teksten vertalen in allemaal verschillende talen. Zo kan je fijn en professioneel communiceren. Het is natuurlijk heel erg fijn als je je niet druk hoeft te maken om taalfouten of moeilijkere grammatica. Een vertaler in Enschede weet goed hoe hij zich in meerdere talen moet uiten. Zodat jij er niet meer over hoeft na te denken. Bedrijven

Social media expert voor bedrijven

Tegenwoordig kom je als bedrijf niet ver meer als je niet online aanwezig bent. Een website is cruciaal, maar ook social media is inmiddels niet meer weg te denken als manier om je bedrijf onder de aandacht te krijgen. Vrijwel alle social media platforms bieden dan ook de optie voor het aanmaken van een zakelijk profiel. Maar hoe kun je dit nu het beste inzetten voor een optimaal resultaat? Als je geen kaas hebt gegeten van sociale media, of er simpelweg geen tijd voor hebt, dan staan we bij Your Business Online voor je klaar om dit van je over te nemen.

Your Business Online heeft alle kennis in huis

Bij Your Business Online hebben we verstand van alles wat met social media te maken heeft. We werken met de meestgebruikte platforms om jouw bedrijf op te laten vallen voor potentiële klanten. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt en de doelgroep die je aan wilt spreken, bepalen we welk platform het beste werkt. We zorgen er vervolgens voor dat jouw pagina er professioneel en aantrekkelijk uitziet, met de juiste content en afbeeldingen en regelmatig nieuwe posts.

Adverteren op Facebook of LinkedIn

Naast de organische content op je pagina, kun je vaak ook kiezen voor het plaatsen van advertenties. In tegenstelling tot de posts en berichten die je plaatst, zijn advertenties niet gratis. Maar ze zijn wel erg effectief en je boekt er snel het gewenste resultaat mee. Adverteren op Facebook werkt zo goed, omdat je precies kunt selecteren wie jouw advertentie te zien krijgen. Het is dus zeer doelgericht, aan de hand van factoren zoals leeftijd, interesses, locatie enzovoorts. Ook LinkedIn adverteren biedt veel mogelijkheden. Op LinkedIn heb je verschillende manieren om advertenties te plaatsen en de aandacht van andere bedrijven te trekken.

 

https://www.yourbusinessonline.nl
Bedrijven

Reclame maken op een vrachtwagen? Bij Rextom kan het

Bent u op zoek naar een bedrijf dat reclame op een vrachtwagen kan plaatsen, bijvoorbeeld Rextom? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want Rextom biedt truck wrapping en andere diensten aan waardoor uw reclame direct opvalt op een vrachtwagen. Zo kan iedereen door het gehele land uw reclame zien en bewonderen. Bovendien kan Rextom veel meer diensten aanbieden te maken hebben met het laten opvallen van uw reclame en merken. Lees de blog verder voor meer informatie hierover.

Opvallende reclame op vrachtwagens door Rextom

Bijna alle reclames die u op de vrachtwagens ziet rijden, is gedaan door ons bedrijf Rextom. Wij hebben de expertise en de ervaring om u verder te helpen op het gebied van truck wrapping. Niet alleen zijn wij er voor de trucks, maar ook voor normale personenwagens. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfswagen waarmee u duidelijk wilt laten zien dat dit van uw bedrijf is? Dan zit u bij ons goed. Bij ons is dat ook nog eens een mogelijkheid. Daarnaast kunnen we samen met u bedenken hoe deze vormgeving er ongeveer uit komt te zien. Wij willen u zoveel mogelijk bij het process betrekken. 

Meerdere diensten

Wilt u graag uw reclame op een voertuig maar heeft u zelf niet de ervaring en expertise om iets te vormgeven? Dat is helemaal geen probleem. Wij hebben zelf in ons geweldige team een paar vormgevers zitten die graag met u willen samenwerken. De vormgevers luisteren naar uw behoeftes en wensen en maken hierbij een design daarop gebaseerd is. Natuurlijk zijn wij pas tevreden als u ook tevreden bent met het design. Aanpassingen maken in het design kost geen extra bedrag en u kunt zoveel feedback leveren zoals u het wilt. Op onze website vindt u meer informatie over onze vormgevers en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen qua reclames.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf en wat wij qua diensten allemaal kunnen leveren aan u en uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van Rextom via www.rextom.nl voor meer informatie over het aanbod en meer.

Bedrijven

Jouw keuken leuker maken met de koelkast magneet

Heb je ook niet zo’n gezellige keuken en wil je die juist een beetje opfleuren, of wil je juist die koelkast die niet meer zo mooi is een beetje verdoezelen? Dat kan je doen door middel van een mooie koelkast magneet. Je zult je verbazen over hoeveel magneten er bestaan die je op je koelkast kunt oplakken. Het assortiment op de website is enorm en daarom zal er ook vast en zeker iets tussen staan wat leuk past in jouw keuken. Heb je een gezellige keuken met allemaal weckpotten en voorraad, dan is het leuk om er wat Franse of Italiaanse elementen in aan te brengen en hoe kan dat nou makkelijker dan met een koelkast magneet?

 

Wat kan je doen met de koelkast magneet?

De koelkast magneet is niet alleen maar leuk om je keuken wat meer kleur te geven of om hier wat grappigs aan toe te voegen, maar deze kan ook worden gebruikt als een handigheidje. Heb je bijvoorbeeld nog een to do lijst of moet je iets niet vergeten mee te nemen wanneer je naar de supermarkt gaat om boodschappen te doen? Dan kan je met de koelkast magneet een notitiebriefje op de koelkast hangen, waardoor je dit minder snel vergeet. De koelkast magneet is gemaakt van hout of kunststof, maar aan de achterkant zit een heel sterke magneet die ervoor zorgt dat de blaadjes goed blijven hangen.

 

Ben je een magneten verzamelaar?

Als je een echte verzamelkaar bent van de koelkast magneet dan is deze website een hemel voor jou! Je kunt er namelijk alles, maar dan ook echt alles vinden. bijvoorbeeld een dierenkop, een vlag van een land, maar ook een schattige vlinder ris hier te koop. Omdat het plaatsen van een koelkast magneet ook kan zorgen voor wat chaos in je keuken zijn er ook strakkere magneten te koop.

 

  

Bedrijven

Weg met die kakkerlakken in Schagen!

Wanneer je te maken hebt met kakkerlakken in Schagen raak je waarschijnlijk al direct in paniek. De meeste mensen weten dat het hebben van deze dieren niet de meest fijne gevoelens opwekt. De kakkerlakken in Schagen moeten dan ook zo snel mogelijk worden bestreden zodat zij zich niet nog meer vermenigvuldigen. Dat is ook waar de kakkerlak om bekend staat. Wanneer je deze namelijk dood probeert te maken dan vermenigvuldigen de beesten zich en dan heb je dus nog meer van deze beesten. Gelukkig zijn er wel manieren om van deze plagen af te komen en daar heb je dan een expert voor nodig die je helpt met het bestrijden van deze vreselijke plaag aan kakkerlakken in Schagen. 

Contact opnemen

Als je de kakkerlakken in Schagen hebt ontdekt neem je contact op met de dienst en die komen dan zo snel mogelijk bij je langs om het probleem at jij hebt in kaart te brengen. Vaak denken mensen dat je kakkerlakken in Schagen hebt als je geen schoon huis hebt, maar dat is zeker niet altijd het geval. kakkerlakken in Schagen maken namelijk geen onderscheidt tussen schoon of vies, maar komen gewoon naar de plek waar zij zich graag willen nestelen. Als je pech hebt is dit helaas bij jou in je woning of in je bedrijfspand. 

Advies

De dienst die de kakkerlakken in Schagen kan bestrijden is iedere dag van de week de hele dag bereikbaar om je te helpen. Of dit nou advies geven is of dat zij langskomen voor het bestrijden van de dieren. Ga niet zelf aan de slag om de kakkerlakken in Schagen te bestrijden, want dit is echt onbegonnen werk. De kakkerlakken in Schagen laten zich niet zo makkelijk verwijderen ne dit levert alleen maar frustratie op. Je betaalt geen voorrijkosten en het advies is geheel vrijblijvend. Maar het is wel aan te raden zo snel mogelijk gebruik te maken van de diensten zodat de kakkerlakken in Schagen worden bestreden.Bedrijven

Volg thuis een Excel cursus om doeltreffender te werken

Thuisscholing voor Microsoft Office

Omdat de cursus zo makkelijk vanuit thuis te volgen is, wil ik graag drie tips met u delen om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.

  1. Zet je notificaties uit. Niets is zo irritant als gestoord worden tijdens het werken. Zet daarom je mails, whatsapp, Instagram en Facebook notificaties tijdens het werken uit. Zo kun jij in alle rust je ding doen.
  2. Plan pauzes. Ooit van de Pomodoro timer gehoord? Zet en wekkertje dat na 20 minuten af gaat. Gaat hij af? Dan heb je recht op 10 minuten pauze. Goed bezig.
  3. Zorg voor een comfortabele setting. Kleed je in gemakkelijke kleding, steek een geurkaarsje aan en pak er een lekker drankje bij. Kortom, zorg voor de ideale setting om in te werken.

De voordelen van een thuiscursus

Op je eigen tempo kunnen werken is het grootse voordeel van de Online Excel Cursus. Op momenten die voor jou het beste uitkomen werken is ook een enorme pré. De video’s die gemaakt zijn om de cursus te ondersteunen helpen jou bij het verwerven van de skills die je nodig hebt om zo snel mogelijk met Excel aan de slag te gaan. De Online Cursus Excel van Compu Academy is voor iedereen prima te volgen.

Wat kun je allemaal binnen Excel?

Er zijn binnen Excel talloze mogelijkheden. Zo kun je Excel gebruiken om wiskundige berekeningen of om ingewikkelde statistische berekeningen uit te voeren maar ook om hele simpele eenvoudige bewerkingen te maken? In Excel kun je ook prima databases invoeren, gebruik maken van de functies importeren en exporteren en een link naar andere programma’s maken (zoals bijvoorbeeld Powerpoint, Access, Word, etc.)

Wees efficiënt tijdens het werken

Een Excel Cursus volgen, zal jou het zelfvertrouwen geven om met Excel aan de slag te gaan en helpt jou om zelfs de nieuwste functies te leren kennen. Excel is een ongelofelijk handig computerprogramma. Zowel thuis als op de werkvloer. Het begrijpen en kunnen toepassen van Excel is volgens onderzoek een van de belangrijkste vaardigheden om op jouw CV te kunnen zetten. Excel kunnen gebruiken, is een waardevolle vaardigheid.

 Heel veel succes met het volgende van een Online Excel Cursus!

https://compu-academy.nl/excel-training/
Bedrijven

De invloed van licht en geluid in Zaandam

In Zaandam een evenement organiseren? Licht en geluid!

Staat er bij jou op de planning om een evenement te organiseren in Zaandam dan moet je zeker het huren van licht en geluid niet aan je voorbij laten gaan. Deze twee termen zijn namelijk ontzettend van belang in de wereld van evenementen. In feite kunnen deze twee bijna als bouwsteen van jouw feest gezien worden. Ook in plaatsen als Zaandam is het verstandig om van te voren goed onderzoek te doen naar het type evenement, de beoogde boodschap die je wilt overbrengen, de aanwezige doelgroep, het beschikbare budget, de eventueel al op locatie aanwezig zijnde apparaten en nog meer. Ga dus niet zomaar onvoorbereid een evenement in Zaandam organiseren. Bij de specialist op het gebied van licht en geluid huren kun jij altijd terecht.

Vele opties voor vele soorten evenementen

Weet jij in Zaandam al welk type evenement je gaat organiseren? Dan horen daar dikwijls een aantal passende audiovisuele middelen bij. Gezegd moet worden dat de meeste opties in verlichting en audio breed inzetbaar zijn en vele doeleinden hebben. Een echte fout begaan op dit gebied zul je daarom niet snel doen. Wel past het ene type verlichting meer bij een bepaald evenement dan een ander type verlichting. Ga je in Zaandam bijvoorbeeld een congres of een concert organiseren? Het lichtplan van deze twee types evenementen kan behoorlijk verschillend zijn. Waar een congres dikwijls een statische verlichting heeft die de zaal in een kleur verlicht die past bij het thema (rood voor gevaar, groen bij milieu, et cetera), zal een concert veelvuldig gebruik maken van een lichtshow met moving heads en stroboscopen.

Ga altijd af op de verwachtingen van je doelgroep

De doelgroep van je evenement in Zaandam kun je gebruiken om de juiste keuzes te maken omtrent licht en geluid huren. Mensen die op jouw evenement aanwezig zullen zijn hebben vaak bepaalde verwachtingen. Als jij kunt achterhalen welke verwachtingen dit zijn kun je hierop inspelen. Het is uiteraard het doel om deze verwachtingen niet alleen te kunnen waarmaken, maar deze ook te kunnen overtreffen. Niet alledaagse oplossingen gelden hierbij als mogelijke oplossing.

Bepaal de juiste sfeer

Een evenement leeft in wezen op sfeer. Al is de boodschap van de spreker, artiest, acteur of directeur nog zo sterk: in een grote, grijze, kale vierkante loods met slechte akoestiek is de sfeer ver te zoeken. En juist de sfeer helpt de gasten om de boodschap van het evenement beter te kunnen onthouden. Gelukkig kun jij samen met een specialist op dit gebied de juiste keuzes maken in het huren van licht en geluid voor jouw evenement in Zaandam om deze van sfeer te voorzien.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/huren/licht-en-geluid-zaandam/
Bedrijven

Ga voor zekerheid met de uitzendsoftware Staffing Direct

Uitzendbureaus hebben te maken met complex administratieve processen: facturatie, klantbeheer, beheren van kandidaten en profielen en urenadministratie. En al deze administraties zijn gerelateerd aan elkaar. Waneer er ergens een fout ontstaat , kan dit flinke invloed hebben op de gehele administratie. Daarom wil je als uitzendbureau kunnen vertrouwen op de uitzendsoftware. Met de software van Staffing Direct ben je verzekerd van stabiliteit en nauwkeurigheid. Bovendien werk je met meerdere mensen aan dezelfde processen zonder dat fouten in de data in gevaar komt. Meer weten? Neem contact op met Staffing Direct.

Bewezen backoffice software voor uitzendbureaus

Als uitzendorganisatie wil je dat administratieve processen zoveel mogelijk worden vergemakkelijkt. Hiervoor heb je betrouwbare uitzendsoftware nodig. Een softwarepakket helemaal gericht op voor uitzendbureaus. Kies dan voor de software van Staffing Direct, want deze software is niet alleen  eenvoudig in gebruik, kostenbesparend, maar ook 100% betrouwbaar omdat het al jaren door veel uitzendbureaus wordt gebruikt. Bovendien bevat het alle functionaliteiten dat je van een software pakket mag verwachten. 

Functionaliteiten uitzendsoftware

Goede uitzendsoftware beschikt over veel verschillende administratieve processen. Matchmaking, verloning en facturatie. Allemaal administraties die nauw met elkaar verbonden zijn. Daarom is het belangrijk dat deze administratieve processen naadloos op elkaar aansluiten waardoor fouten worden voorkomen en effiency wordt verhoogd. Wat kun je verwachten van de uitzendsoftware van Staffing Direct? Een korte opsomming van de finctonaliteiten.

Werken in de cloud

Deel al je documenten in de cloud. Met klanten, met kandidaten en met je eigen medewerkers. Alle data wordt op 1 centrale plek veilig opgeslagen en is voor iedereen toegankelijk op basis van zijn of haar rechten.

Urenadministratie

Flexwerkers vullen hun eigen uren in. Via de website. Of via de app. Heel gemakkelijk en betrouwbaar. Zo kun je als uitzendondernemer snel de controle uitvoeren en de gegevens verwerken naar verloning en facturatie.

Agenda en planning

Je hebt te maken met klanten en kanidaten waarmee afspraken zijn gemaakt. Om er voor te zorgen dat deze worden nagekomen, heb je een zuivere planning nodig zodat iedereen op de hoogte is. Met het plansysteem van Staffing Direct werk je moeiteloos samen met collega’s aan dezelfde planning en worden fouten voorkomen.

Documentbeheer

Dankzij slimme oplossingen als bijvoorbeeld een QR-code worden documten op de juiste plek opgeslagen en zijn daardoor ook weer makkelijk terug te vinden. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar documenten. Dit bespaart veel ergenis en verhoogt de productiviteit.

Uitzendsoftware voor starters

Niet alleen is Staffing Direct gericht op bestaande uitzendbureaus, ook wanneer je wilt starten als uitzendondernemer maak je eenvoudig gebruik van de uitzendsoftware van Staffing Direct. Staffing Direct richt zich namelijk ook op startende ondernemers en heeft hiervoor speciale modules en softwarepakketten ontwikkeld. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

Over Staffing Direct

Kies voor persoonlijke ondersteuning, kennis en zekerheid. Dat is wat Staffing Direct je biedt en dat is een geruststellende gedachte. Alle kennis en ervaring waarover Staffing Direct beschikt is verwerkt in de backoffice dienstverlening en is er helemaal op gericht om jouw uitzendbureau succesvol te laten groeien. Profiteer van geavanceerde backoffice processen en systemen én lift mee op jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche. Veel uitzendbureaus zijn je al voorgegaan en heeft Staffing Direct al meer dan 1 miljoen werkzoekenden aan een baan geholpen. Meer weten? Kijk op de website van Staffing Direct.

https://staffingdirect.nl
Bedrijven

Hoe zorg je ervoor dat je koelkast langer werkt? Koelkast reparatie.

Koelkasten hebben thermisch geïsoleerde compartimenten die verlengen hoe lang we voedsel veilig kunnen bewaren. Dit kan gunstig zijn voor uw gezondheid, besparingen en algehele comfort. Een koelkast is gemakkelijk als vanzelfsprekend te beschouwen – totdat deze kapot gaat en uw voedsel begint te rotten. Dan heeft u koelkast reparatie nodig, dat is waar witgoed service holland als witgoed reparatie bedrijf voor u klaar staat.

Bel met Witgoedservice Holland en onze monteurs zullen uw koelkast repareren zodat deze een veilige temperatuur behoudt en uw voedsel lang goed blijft.De koelkast is belangrijk! U hebt een snelle, deskundige koelkast reparatie nodig. Bel ons op 085-0193305 of plan een afspraak online. Witgoedservice Holland is er om ervoor te zorgen dat uw koelkast efficiënt blijft werken! Laat onze experts uw op locatie helpen met eventuele koelkast problemen die u vandaag hebt.

Koelkast reparatie door erkende witgoed monteur.

Onze erkende koelkast monteurs zijn goed thuis in koelkast reparaties aan een uitgebreid assortiment koelkasten. We kunnen ervoor zorgen dat uw koelkast weer helemaal perfect werkt.

Onze monteurs werken aan verschillende koelkasten:

  • Koel-vriescombinatie

  • Dubbeldeurs koelkasten

  • Amerikaanse of side-by-side-koelkasten

  • 3- en 4-deurskoelkasten

  • Tafelmodel

  • Barmodel

Ongeacht het type koelkast in uw huis, ons team kan meteen aan de slag om eventuele problemen met dit apparaat aan te pakken.

Koelkast reparatie versus vervanging

Als u zelf een koelkast reparatie probeert uit te voeren, maar het is te moeilijk of u kunt het probleem niet vaststellen, bel dan een expert om de reparaties uit te voeren. Een nieuwere koelkast kan meestal door een goed opgeleide professional in goede staat worden teruggebracht.

Als uw koelkast echter ouder is en waarschijnlijk moeite heeft om goed te koelen door bijvoorbeeld slijtage door de jaren heen, kan vervanging een financieel meer slimme oplossing zijn. Koelkasten gaan meestal ongeveer 14 jaar mee, maar alleen als ze gedurende die tijd goed worden onderhouden. In plaats van te betalen voor veel extra koelkast reparaties en onderhoud om uw oude koelkast nauwelijks aan te houden, investeert u uw geld in een nieuwe koelkast. Dit kan u ook tijd besparen.