Banen en opleidingen

Waarom zet je een arbeidsdeskundige in?

Ziekte behoort tot één van de uitdagingen van een ondernemer. Wanneer je personeel in dienst neemt, is ziekte een enorm risico. Met name langdurige ziekte is een uitdaging. Hoewel een werknemer niet expres ziek wordt, kom je toch soms in ingewikkelde situaties te staan. 

Langdurige ziekteverzuim is vaak lastig op te lossen. Het is vervelend, maar kost ook geld. De uitdaging is natuurlijk een passende oplossing voor zowel de werknemer, als de werkgever. In deze blog leggen wij je de waarde uit van een arbeidsdeskundige. 

Wat is een arbeidsdeskundige? 

Een arbeidsdeskundige is gespecialiseerd in verzuim en onderzoekt hoe de werknemer weer aan de het werk kan. De regels/wetten rondom verzuim zijn ingewikkeld. Dankzij de expertise van een arbeidsdeskundige maak je de juiste beslissing op het gebied van financiën, recht, sociaal en maatschappelijk. Ze helpen jou met het maken van de juiste beslissing. 

Werkzaamheden van een arbeidsdeskundige 

Een arbeidsdeskundige onderzoekt welke mogelijkheden er zijn zodat de werknemer weer aan de slag kan. Er kunnen verschillende facetten worden onderzocht, zoals de mentale weerbaarheid, geschiktheid van het werk, maar ook eventuele uitdiensttreding. De arbeidsdeskundige onderzoekt zo allerlei mogelijkheden om de werknemer weer aan het werk te krijgen.

Waarom zet je een arbeidsdeskundige in? 

Voor een ondernemer is langdurige ziekteverzuim een enorme uitdaging. Je bent niet verplicht een arbeidsdeskundige in te zetten. Maar je bent wel verplicht te onderzoeken hoe een werknemer alsnog weer aan de slag kan. Een arbeidsdeskundige kan jou dus veel werk besparen. 

Naast het feit dat je niet langdurige ziekte wilt, wil een werknemer dat liever ook niet. Toch is het soms lastig om te onderzoeken welke optie passend is bij ziekteverzuim. Langdurig ziekteverzuim kan namelijk worden veroorzaakt door diverse oorzaken. Elke vorm van ziekte vereist ook weer een andere aanpak. 

Een arbeidsdeskundige onderzoekt alle opties. Door de ervaring en kennis van deze deskundige heb je ook snel een passende en goede oplossing. De investering in deze onderzoeken zijn bijzonder waardevol. Niet alleen voor jou, als ondernemer, maar ook voor de werknemer. Zij kunnen snel weer aan de slag en weten precies waar ze aan toe zijn. 

Banen en opleidingen

Wordt nagelstyliste met deze opleiding

 

Wat wil je later worden? Nagelstyliste is een nieuw beroep en hiervoor wordt ook een opleiding aangeboden. In de opleiding nagelstyliste leer je de kneepjes van het vak en leer je hoe je klanten de juiste nagelverzorging kunt aanbieden. Per 1 september start de opleiding nagelstyliste. Je kunt de cursus volgen in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. De vakdagen worden afgewisseld met E-learnings die je thuis kunt volgen. De E-learnings gaan in op de theorie van nagel en handverzorging en gebruik van producten. Tijdens de vakdagen leer je de theorie in de praktijk te toe te passen.

Waar kun je gaan werken?

Met de opleiding nagelstyliste kun je aan het eind van de opleiding een eigen praktijk starten, werken in een schoonheidssalon, wellness of kun een vertegenwoordiger van een cosmeticamerk worden. Je hebt geen vooropleiding nodig om de met opleiding nagelstyliste te starten. Het opleidingsniveau van de opleiding is vergelijkbaar met het opleidingsniveau van MBO 3. Vanuit het opleidingsinstituut krijg je de studieboeken aangeboden en ook het uitgebreide materialen en producten set krijg je ter bruikleen. Deze kun je nadien tegen een billijke vergoeding kopen. De opleiding nagelstyliste wordt afgerond met een examen. Dit examen is erkend door en landelijk examenbureau.

Is het iets voor jou?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelverzorging? Wil je leren hoe je een mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is de opleiding nagelstyliste iets voor jou. De opleiding nagelstyliste leid je in een jaar op tot een vakkundige nagelstyliste. In de opleiding nagelstyliste leer je hoe je een verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid kunt geven. Ook leer je hoe je een pedicure, manicure kunt geven. Je bent afwisselend bezig en het veel persoonlijk contact met mensen. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor de opleiding nagelstyliste!Banen en opleidingen

Leuker werken met een Macbook Pro Retina

Wat is er nou leuker dan lekker snel werken met een Macbook Pro Retina? weinig dingen in het leven kan ik je vertellen. Uit ervaring met Macbooks werken die enorm snel, dus leuker langer en sneller werken. Als je sneller werkt, kun je langer werken en dus meer doen in een uur. Op deze manier kan je leuker werken, omdat je meer opdracht af krijgt in een korte tijd. 

Leuker werken op de Macbook

Tegenwoordig wil iedereen snel snel snel, alles moet sneller op het werk en ook thuis. Er is minder tijd voor de echt nodige dingen in het leven. Iedereen checkt whatsapp 10 x per dag en iedereen moet continu de mail in de gaten houden. Op een trage windows laptop gaat dat tegenwoordig niet meer, vandaar raad ik iedereen aan om leuker te werken op de Macbook, maar welke Macbook moet je dan kopen, huren of leasen? Ja, dat is de vraag wat is een goede laptop voor snel en leuk te werken? 

Macbook pro retina als advies

Als advies zou ik zeggen, ga de macbook leasen, en dan vooral de Macbook Pro Retina die super snel is en ook nog eens goedkoop als je hem wilt huren. Op Rentyourmac.com kan je hem al leasen voor een bedrag van € 95 euro per maand, dit is zeer goedkoop in tegenstelling tot de concurrenten. Ook is dit bedrijf gespecialiseerd in de software die ze er bij leveren, vele programma’s kun je goedkoop er bij krijgen op Macbook Pro Retina. 

Meer informatie over de Macbook Pro

Wil je nou meer informatie over de Macbook Pro Retina, kijk dan onderstaand filmpje. Het filmpje legt heel goed uit wat je moet doen, met de Macbook Pro Retina en welke specificaties het heeft. Zeer leuk als je van plan bent hem te gaan kopen of huren. Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd het contactformulier op www.rentyourmac.com invullen en vragen waar je een vraag over hebt. 

https://www.rentyourmac.com/product/the-pro-macbook-pro-13-retina/
Banen en opleidingen

Ontplooi jezelf als letselschadebehandelaar

Vacatures voor letselschadebehandelaar die zichzelf willen ontplooien

Rochewood heeft verschillende vacatures voor letselschadebehandelaar. Heb je affiniteit met dit beroep of heb je al enige ervaring? Reageer dan snel, want bij Rochewood krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien als vakspecialist en tegelijkertijd op persoonlijk vlak te groeien. Tijdens uitdagende detacheringsopdrachten bij een van onze opdrachtgevers kun je laten zien waartoe je in staat bent. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want bij Rochewood maak je deel uit van een hecht team. Je wordt gecoacht door een betrokken accountmanager en uiteraard kun je vragen stellen aan je Rochewoodcollega’s. Verder heb je een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken om vakgerelateerde opleidingen te volgen.

Vacatures voor hen die uitdagende opdrachten willen oppakken

Als detacheerder voor verzekeringsbedrijven en financiële instellingen profileert Rochewood zich door voortdurend te streven naar hogere kwaliteit. Dit komt vooral naar voren in de manier waarop voor alle medewerkers van de organisatie wordt ingezet op persoonlijke groei. De wil om het beste uit jezelf te halen, is een karaktertrek die breeduit wordt gedeeld. Dat blijkt niet alleen uit het volgen van opleidingen, maar ook uit het lef om uitdagende opdrachten aan te nemen en deze vervolgens gedreven, zorgvuldig en deskundig uit te voeren.

Veel vacatures voor letselschadebehandelaars bij Rochewood

Rochewood heeft veel behoefte aan letselschadebehandelaars. Als letselschadebehandelaar vertegenwoordig je de verzekeraar bij het afhandelen van letselschade. Dat vergt nogal wat. Zo moet je beschikken over voldoende inlevingsvermogen om te beseffen wat een ongeval doet moet het slachtoffer, terwijl je tegelijkertijd de verzekeringsvoorwaarden en jurisprudentie in het achterhoofd moet houden. Zo balanceer je tussen empathie en realisme. Dat vereist een stevige persoonlijkheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en een praktische hands-onmentaliteit. Herken je deze eigenschappen bij jezelf? Reageer dan op een van de vacatures voor letselschadebehandelaar van Rochewood. Je kunt natuurlijk ook op een van de andere vacatures van Rochewood reageren. Neem bijvoorbeeld de vacatures voor financieel adviseur of vacatures voor bankwezen.

Banen en opleidingen

Focus Nederland biedt hulp bij het duurzaam inzetten van uw medewerkers

Focus Nederland is een loopbaanadvies- en coaching-bureau in Nederland. Zij helpen u graag bij het vinden van concrete oplossingen zodat zowel werknemers als werkgevers op een duurzame manier ingezet worden op de werkvloer. Zoekt u een oplossing voor het duurzaam inzetten van uw medewerkers? Door middel van coaching helpt dit bedrijf aan de loopbaanontwikkeling van uw medewerkers en zorgen zij dat uw medewerkers vitaal en bevlogen worden. Kies uit individuele coaching tot groepsbegeleiding, of voor e-coaching tot management en executive coaching. Met een loopbaancoach komt u tot het beste resultaat.

Maak met een loopbaancoach het verschil

Focus Nederland is gespecialiseerd in mensen een stap in de goede richting laten zetten als het om meer plezier en inspiratie op de werkvloer gaat. Door een loopbaancoach in te schakelen kan meer plezier maar ook meer succes in het werk worden gevonden. Mensen die meer plezier hebben in het werk, functioneren beter en zijn ook bereid om een stapje bij te zetten wanneer dit nodig is. Bent u op zoek naar een concrete oplossing voor het duurzaam inzetten van uw medewerkers? Duurzame inzetbaarheid is van zowel de werknemer als de werkgever een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Het leidt tot meer rendement voor beiden partijen. Kortom, er zijn genoeg voordelen om snel aan de slag te gaan met Focus Nederland en een betere verbinding tussen werk, organisatie en mensen te ontwikkelen.

Verbeter het duurzaam inzetten van uw medewerkers met een loopbaancoach

Deze specialist wordt graag gezien als een partner die u helpt op de weg naar een gezondere organisatie. Met een loopbaancoach kan het duurzaam inzetten van uw medewerkers verbetert worden. Focus Nederland biedt hulp op maat die speciaal is toegespitst op de behoeften van medewerkers binnen uw organisatie. Met loopbaanontwikkeling, executive coaching, e-coaching en persoonlijke ontwikkeling kan de meest plezierige werksfeer gevonden worden. Neem contact op met Focus Nederland en ontdek de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie en uzelf als werkgever of werknemer.

https://focusnederland.nl/
Banen en opleidingen

Wat dacht u van een baan als werkvoorbereider bouw?

Bent u werkzaam in de bouw of installatiesector? Zoekt u een vacature in een technisch projectenbureau dat bouwbedrijven ondersteunt in de uitvoering van hun taken? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures bij het technisch projectenbureau van Velox Engineering. Bij dit bedrijf in de Randstad vindt u ongetwijfeld uw nieuwe uitdaging als Revit modelleur, uitvoerder bouw of als werkvoorbereider bouw. Klinkt deze laatste functie wel interessant? Als werkvoorbereider bouw bent u verantwoordelijk voor de materiaalvoorziening, de werkinstructies en de detailengineering. U zorgt er dus voor dat een project klaar is om te worden gestart. Als werkvoorbereider bouw heeft u minstens een mbo of hbo-opleiding wektuigbouwkunde genoten.

Wordt uitvoerder bouw met behulp van het technisch projectenbureau

Bij technisch projectenbureau Velox Engineering kunt u terecht voor heel wat openstaande vacatures voor een uitvoerder in de bouw. Enkele voorbeelden waren Revit modelleur en werkvoorbereider bouw. U heeft misschien vooral interesse voor een functie als bouwkundig uitvoerder? Ook dat vindt u bij dit bureau. Wat houdt deze functie in? Als uitvoerder bouw bent u verantwoordelijk voor de begeleiding van bouwprojecten. U geeft dus de leiding aan het uitvoeringsteam en stelt weekplanningen op. U regelt een efficiënte inzet van materiaal en personeel zodat het project zo vlot mogelijk verloopt. Tevens bent u verantwoordelijk voor het bewaren van de kwaliteit en het opstellen van kwaliteitsaspecten. Dat is de functie van een uitvoerder bouw in een notendop.

Stel u kandidaat voor de functie werkvoorbereider of uitvoerder bouw

Wilt u werken bij een uitvoerder in de bouw? Klinken de vacatures van Revit modelleur, uitvoerder bouw of werkvoorbereider bouw u goed in de oren? Reageer dan op de openstaande vacatures bij technisch projectenbureau Velox Engineering in de Randstad. Op de website van dit bureau vindt u een uitgebreider beschrijving van de functies. De site vermeldt bovendien aan welke functie-eisen u moet voldoen om deze functie uit te voeren. Wacht dus niet langer en start uw nieuwe uitdaging door de surfen naar de website van Velox Engineering. Stuur snel uw cv en motivatiebrief op. Wie weet staat u binnenkort op de bouwwerf om het project in goede banen te leiden.

Banen en opleidingen

Effectiviteit binnen je bedrijf

Effectiviteit is in 2018 een veel besproken onderwerp. Dit hangt sterk samen met efficiëntie. Effectiviteit betekend het beste uit jezelf halen en hiermee de hoogst mogelijke prestaties bereiken binnen je werkveld. Ieder mens heeft de natuurlijke drang om zo goed mogelijk te presteren. De vraag die je kan stellen is: presteer ik momenteel naar mijn maximale kunnen? Er zijn veel mensen binnen bedrijfsleven Nederland die ondervinden dat de effectiever en efficiënter te werk kunnen gaan, maar niet weten hoe ze deze omzetting tot stand brengen. De oplossing is simpel: volg een gecertificeerde cursus.

Coaching voor effectiviteit

Coaching is een goede oplossing voor het verhogen van de effectiviteit. Het is een zeer persoonlijke manier om aandacht tot de man te brengen over onderwerpen waar dit noodzakelijk wordt geacht. Sommige mensen vinden dit misschien confronterend omdat er gekeken wordt naar de kwaliteit die verbeterd kunnen worden. Anderzijds omdat het misschien dichtbij komt en dat als moeilijk ervaren kan worden. Uiteindelijk is het niet altijd een gemakkelijk proces, en vinden sommige mensen het best persoonlijk. Maar één ding is zeker: de gecoachte komt er beter uit dan tevoren gedacht. Er is ongelofelijk veel te leren van andere mensen en dit is het makkelijkst over te brengen door de juiste coaching.

Aanbieders in coaching trainingen

Er zijn in Nederland verscheidene aanbieders op het gebied van coaching. Coaching is zeer populair geworden in de afgelopen jaren omdat iedereen zich steeds meer op een gebied specialiseert. Dit maakt het makkelijker om kennis snel te delen met anderen en zo specifieker tewerk gaan. Dit zorgt direct ook weer voor een hogere effectiviteit in de bedrijfscultuur. Nu alleen jij nog. Volg een cursus bij een gespecialiseerd bedrijf zoals TailorYou in coaching en ontwikkel je persoonlijke effectiviteit nog beter. 

Banen en opleidingen

Vul de vacatures voor inkoop op deze manier goed in!

Een zeer belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering is de inkoop. Daar heeft u iemand voor nodig met ruimvoldoende verstand. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie. Zet de eerste stap om al uw winstdoelen te realiseren!

Waarom het uitbesteden van uw vacature voor een inkoper zinvol is

Als ondernemer heeft u te maken met een breed scala aan verschillende functies die u moet vullen. Daarbij heeft u niet ook nog de middelen om op te treden als recruiter. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat voor de juiste kandidaten waarmee u uw inkoper vacature ingevuld krijgt. INSINC is dé organisatie met een groot en actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen en willen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoop vacatures invullen begint bij INSINC!

Naar welke klik bent u op zoek bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

Wat is voor u nou echt van belang als u een nieuwe medewerker aanneemt voor de inkoop van uw bedrijf? Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Banen en opleidingen

Inschrijven voor een cursus ladders keuren of NEN 1010 testen is simpel

Is het uw ambitie om ladders te leren keuren? Of bent u meer geïnteresseerd in het testen van NEN 1010 installaties? U kunt zich zeer gemakkelijk voor een van de vele inspectie- en keuringscursussen inschrijven. U selecteert de cursus van uw keuze. Dat kan bijvoorbeeld de cursus voor het keuren van ladders of die voor NEN 1010 installatie tester zijn. Vervolgens kiest u de locatie en data die u het beste uitkomen. Na het invullen van uw gegevens, bent u meteen ingeschreven. Daarna hoeft u uw aandacht alleen nog maar te besteden aan het volgen en afronden van de cursus.

Ladders en ander klimmaterieel laten keuren voor veiligheid

Regelmatige keuring van klimmaterieel zoals ladders en trappen is essentieel. Daarom is het een goede keuze om zelf ladders keuren te leren bij een specialist. Dit zijn met name fabrieksmatig gemaakte ladders en trappen die zijn uitgevoerd in metaal, kunststof of hout. Het doel van een keuring is het ontdekken van gebreken die na ingebruikneming kunnen ontstaan en voor gevaar kunnen zorgen. Vaak gebeurt het keuren van ladders één keer per jaar. Als de ladder is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een keuringssticker. Hierop staat ook wanneer de volgende keuring zal plaatsvinden. Het keuren kan bij u op locatie. U schakelt hiervoor een bedrijf in dat gespecialiseerd is in inspecties. Zo kunt u naast een keuring voor uw ladders ook een NEN 1010 installatie tester inschakelen bij eenzelfde bedrijf.

Cursus waarin u leert ladders te keuren

Ladders keuren lastig? Dat is helemaal niet het geval, zeker niet wanneer u een echte specialist inschakelt in het geven van cursussen. Trappen en (rol)Steigers. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen volgens de Arbowet. U bent in staat zelf ladders te keuren. U kunt uw expertise nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. U leert dan alles over het testen van elektrotechnische laagspanningsinstallaties. U kiest zelf of uw keurmeester van ladders of NEN 1010 installatie tester wilt worden.

Banen en opleidingen

Los het te kort aan personeel op door middel van garantiebanen

Wanneer u over een eigen onderneming beschikt, wilt u zich niet bezighouden met garantiebanen, maar met de hoofdtaken. Echter, soms vragen organisatorische zaken de aandacht. Zo bent u natuurlijk altijd op zoek naar goed personeel om uw openstaande vacatures op te vullen. Wilt u hier zelf niet te veel tijd aan besteden? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Deze specialist helpt u met de complete personeelsservice, op een maatschappelijk verantwoorde manier, bijvoorbeeld met garantiebanen, en met de benodigde kwaliteit. Bedrijfsanalyse, het zoeken van personeel, het melden van vacatures, het uitbesteden van werk, het realiseren van garantiebanen en het aanbieden van flexibele arbeid: de specialist regelt het voor u.

Garantiebanen en andere functies invullen met grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant

Beschikt u over genoeg personeel? Of heeft u te kort aan personeel? U kunt advies krijgen over garantiebanen van WerkgeversServicepunt in West- Brabant. Maar hoe lost u uw personeelsvraagstukken het beste op? Daar kan een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant u bij helpen. Deze specialist beschikt namelijk over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Op die manier worden uw vacatures altijd op een goede manier ingevuld. De specialist let daarbij ook op maatschappelijke verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld met het creëren van garantiebanen. Garantiebanen zijn beschikbaar voor mensen met een beperking. Kwaliteit bieden met het opvullen van vacatures met de meest geschikte mensen en daardoor financiële voordelen bewerkstelligen: dat is waar de specialist voor staat.

Wat zijn garantiebanen?

Sinds 2015 maken garantiebanen onderdeel uit van de Participatiewet. Dit houdt in dat er banen binnen organisaties en bedrijven beschikbaar worden gesteld voor mensen die een beperking hebben. Daardoor kunnen zij niet het wettelijk minimumloon verdienen, maar ze kunnen natuurlijk wel diverse werkzaamheden uitvoeren. Arbeidsgehandicapten zijn vaak zelfs erg enthousiast, loyaal en bereid hun werkzaamheden altijd goed uit te voeren. Dat werkt stimulerend voor het hele team. Als onderneming kunt u deze werknemers in dienst nemen op garantiebanen. Wilt u daar hulp bij? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Die staat voor u klaar met personeelsservice op maat.