Banen en opleidingen

Zorgverleners en zorgverzekeraars slaan handen ineen voor inhaalzorg

Corona heeft ervoor gezorgd dat ziekenhuizen veel zorg niet heeft kunnen verlenen. Veel van deze zorg is uitgesteld en moet alsnog geleverd worden. Er zijn talloze vacatures in de gezondheidszorg uitgezet om achterstanden zo snel mogelijk weer in te halen.

Inhaalslag

De meerderheid van de ziekenhuizen in Nederland denkt de uitgestelde zorg dit jaar te kunnen verlenen. Van de ziekenhuizen die aangeven dat dat waarschijnlijk niet gaat lukken, gaat wel een deel van de zorg dit jaar verlenen. De overige zorg wordt uitgesteld naar 2022, blijkt uit een analyse van zorgverzekeraars over inhaalzorg. Ziekenhuizen hebben niet alleen rekening te houden met hun patiënten, maar ook met de hulpverleners. Voor hen was 2020 een heel zwaar jaar, zowel lichamelijk als psychisch. Daar moet ook aan gedacht worden wanneer er wederom meer druk op hen gelegd wordt door het inplannen van de uitgestelde zorg. Toch lijken ziekenhuizen dit allemaal goed voor elkaar te hebben.

Planning

De planning is bij de meeste ziekenhuizen en umc’s inmiddels gemaakt. Hiervoor zijn plannen geschreven, waarin ook de balans tussen capaciteit en hoeveelheid te verlenen zorg is opgenomen. Zorgverleners zijn het erover eens dat de zorg zo snel mogelijk ingepland moet worden, maar wel rekening houdend met de gesteldheid van de hulpverleners. Ziekenhuizen, umc’s en zorgverzekeraars slaan de handen ineen om zo snel mogelijk aan de vraag van de cliënten te kunnen voldoen wat betreft de inhaalzorg. Ze zeggen benieuwd te zijn welke weerslag de Deltavariant van het coronavirus heeft op de planning, maar daar kan nu nog weinig van gezegd worden. Zorgverzekeraars dragen ook hun steentje bij om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen door zorgbemiddeling aan te bieden bij het vinden van een zorgverlener voor inhaalzorg. De zorg die voornamelijk uitgesteld is, is de zeer specialistische zorg. Denk daarbij aan complexe chirurgische ingrepen. Het probleem hiermee is echter dat er ook een ic bed ter beschikking gesteld moet worden en dat gooit vaak roet in het eten, waardoor de zorg alsnog niet geleverd kan worden op korte termijn.

https://www.zorgdesq.nl/vacatures-gezondheidszorg/
Banen en opleidingen

Vind jouw droombaan via een uitzendbureau in Heerhugowaard

Een baan zoeken is niet altijd makkelijk, zeker niet in een tijd waarin de vraag naar werknemers veel kleiner is dan het aanbod. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer uitzendbureaus en detacheringsbureaus die werknemers en werkgevers zo goed mogelijk met elkaar in contact proberen te brengen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en zou je het wel interessant vinden om je te laten ondersteunen door een uitzendbureau uit Heerhugowaard? Dan ben je bij FlexPeople4U aan het juiste adres. Bespreek jouw kwaliteiten en wensen met een van de specialisten en wie weet heb jij binnenkort al jouw droombaan gevonden!

Verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches

FlexPeople4U werkt voor tal van opdrachtgevers, allemaal uit verschillende werkvelden. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek of juist als financieel of administratief medewerker, bij dit uitzendbureau uit Heerhugowaard vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. En vind je niet meteen een geschikte vacature voor jou? Dan gaat deze specialist graag voor jou kijken wat er wel mogelijk is. Ze houden daarbij de communicatielijnen kort en simpel.

Haal jouw personeel uit het buitenland

Uiteraard is FlexPeople4U niet alleen in te schakelen door werknemers. Om de juiste matches te kunnen maken, heeft dit uitzendbureau uit Heerhugowaard ook opdrachtgevers nodig. Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag nieuw personeel aannemen? Dan kun je ervoor kiezen om het werving- en selectieproces over te laten aan FlexPeople4U. Zij kunnen bovendien niet alleen Nederlandse werknemer voor jou zoeken, maar zijn ook in het buitenland actief. Met een selectiekantoor in Gdansk weten ze veel Poolse werknemers naar Nederlandse bedrijven te halen, wat voor iedere partij gunstig is.

Neem contact met ze op voor meer informatie of bij vragen

Wil je graag in contact komen met FlexPeople4U, bijvoorbeeld omdat je een baan zoekt of omdat je juist op zoek bent naar nieuwe werknemers voor jouw onderneming? De specialisten van dit uitzendbureau gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en voorkeuren te bespreken en de mogelijkheden te bekijken binnen jouw branche.

Banen en opleidingen

Ontwikkel jezelf met een outplacementtraject of loopbaancoach

Je kunt om verschillende redenen om zoek zijn naar een nieuwe baan. Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf weg te gaan bij je werkgever en een nieuwe functie te zoeken, maar het is ook mogelijk dat je vanwege outplacement overbodig bent geworden op je huidige werk. Het is logisch dat je hierna met veel vragen zit. Wat wil je nu precies, en hoe pak je dat aan? Gelukkig zijn er organisaties die jou kunnen helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Een voorbeeld van een dergelijke organisatie is Focus. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingen aan professionals. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Weer aan de bak met behulp van een outplacementtraject

Als je baas heeft aangegeven dat jouw functie overbodig is geworden, helpen de coaches van Focus je door middel van een outplacementtraject. Een outplacementtraject start altijd met een intakegesprek waarin bepaald wordt welke persoonlijke begeleiding voor jou nodig is. Hier wordt een goede balans gevonden in emotionele verwerking van het verlies van je baan en de oriëntatie op nieuwe kansen. Je krijgt vervolgens begeleiding van een persoonlijk adviseur en iemand die op zoek gaat naar banen, zodat je vacatures en netwerkcontacten opdoet. Bovendien maak je in het speciaal ontworpen loopbaanportaal opdrachten en testen over de arbeidsmarkt.

Ontdek jouw professionele ik met behulp van een loopbaancoach

Sta je vast in de ontwikkeling van je carrière en weet je even niet hoe je verder moet? Dan is een loopbaancoach van Focus iets voor jou. Een loopbaancoach beantwoordt, samen met jou, allerlei vragen over je loopbaan. Hoe krijg je weer meer energie in je huidige loopbaan? Wat heb je nodig om door te ontwikkelen? Door assessments te maken en gesprekken te voeren met de loopbaancoach, wordt al snel een hoop duidelijk voor je.

Zet stappen in je carrière

Ben jij klaar om jezelf op professioneel vlak te ontwikkelen? Wacht dan niet langer en schakel een loopbaancoach van Focus in of schrijf je in voor een outplacementtraject van deze organisatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag.

Banen en opleidingen

Hvac specialist

Hvac specialist

Passie voor HVAC?

Reeds een eerste ervaring als projectleider?

Interesse in meer? Ambitie om door te groeien?

Jouw verantwoordelijkheden

Als projectverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor een perfecte organisatie, uitvoering en opvolging van diverse projecten. Werven renderen onder jouw leiding. Als contactpersoon voor de opdrachtgever neem je jouw klant mee door alle stappen in het project. Je bent de schakel tussen de klant, het bedrijf en externe partners.

Het betreft zowel kleine als grote projecten binnen HVAC en sanitair en dit binnen diverse sectoren. De regio is voornamelijk Oost-Vlaanderen/Waasland maar kan uitgebreid worden naar de rest van Vlaanderen.

Bij opstart voer je 100% de taken uit als projectleider. Na een inloopperiode en nauwe begeleiding door de gedelegeerd bestuurder van het bedrijf krijg je de kans om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie binnen het managementteam.

Taken:

Je haalt nieuwe projecten binnen en zorgt zo voor een goed gevuld orderboek.

 • Detecteren van commerciële opportuniteiten, uitvoeren van klantenbezoeken.
 • Technische prijscalculatie.
 • Vertalen van de wensen van de klant in een technisch correcte en duidelijke offerte.
 • Bespreken, toelichten en verdedigen van de offerte.
 • Onderhouden van het netwerk met de markt.

Je bent verantwoordelijk voor de algemene projectleiding en houdt de vinger aan de pols op de verschillende werven.

 • Inschatten, organiseren en plannen van de resources.
 • Aansturen van de werfleiders, organisatie van de werven.
 • Werfbezoeken.
 • Motiveren van de eigen werknemers en onderaannemers om het vooropgestelde doel te bereiken.
 • Bijwonen van werfvergaderingen.
 • Opvolgen van activiteiten van onderaannemers.
 • Draaiende houden van de werf.
 • Ter beschikking stellen en beheer van de nodige werkmiddelen.
 • Toezien op de werfveiligheid.
 • Voorbereiding, planning, opstart, uitvoering en opvolging van de projecten.

In kader van projectopvolging bespreek je de vooruitgang en uitvoering met de klant en de diverse partners en pak je problemen aan waar nodig.

 • Bespreken en aanpakken van problemen tijdens het project.
 • Advies geven aan de klant en de eigen medewerkers.
 • Aanspreekpunt voor de diverse stakeholders (studiebureau, architect, onderaannemers, leveranciers, eigen medewerkers).
 • Financiële projectopvolging: monitoren van de kosten, onderhandelen met leveranciers, opmaak vorderingsstaten, voorbereiding facturatie.

Jouw doorgroei-functie geeft je na een bepaalde termijn meer verantwoordelijkheden op bedrijfsniveau. Je werkt als rechterhand van de bestuurder en neemt steeds meer taken van hem over. Hij blijft aanwezig om jou hierin bij te staan.

Jouw profiel

 • Je bent Bachelor of Master in een technische richting met voorkeur in elektromechanica, klimatisatie of bouwkunde.
 • Je hebt minstens een eerste ervaring als projectleider binnen HVAC. 
 • Je bent een doorzetter die steeds streeft naar een kwalitatieve uitvoering van projecten.  
 • Je bent een sterke organisator, planmatig, nauwgezet en in staat om een veelheid van taken en werken te coördineren.
 • Met jouw proactieve en oplossingsgerichte houding ga je niets uit de weg, pak je problemen aan en zorg je op deze manier voor een vlot projectverloop en een tevreden klant.
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en stressbestendig.  

Ons aanbod

Een toonaangevende en gezonde onderneming met open en enthousiaste collega’s, die je verder helpen groeien in de job. Je krijgt vrijheid in een aangename en kwaliteitsvolle werkomgeving met oog voor dialoog. Ons speelveld strekt zich van ontwerp tot realisatie en van particuliere opdrachten tot grote projecten in de industrie of de openbare sector. Variatie zal dus niet ontbreken. Je vakantiedagen krijg je tijdens het bouwverlof.

Er staat tevens een aantrekkelijk salarispakket in verhouding met jouw ervaring en mogelijkheden op jou te wachten. Een bedrijfswagen, smartphone, groepsverzekering en maaltijdcheques zorgen voor de afwerking van het totaalplaatje.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/hvac-specialist.html
Banen en opleidingen

PROJECTLEIDER SCHEEPSHERSINGEN

Jouw takenpakket als projectleider?

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en kostenadministratie van scheepsreparatieprojecten. Bovendien zorgt u ervoor dat u alle benodigde goederen / diensten begrijpt. U kunt samenwerken met de technisch manager om de ontvangen offerteaanvraag voor te bereiden. U kunt snel schakelen tijdens nood mechanisch / technisch onderhoud. Je volgt de machines en drogingsartikelen van A tot Z en voert aanpassingen door indien nodig. Voor technische en commerciële doeleinden adviseer je klanten en geef je leiding aan je eigen team van monteurs / lassers en onderaannemers. Ten slotte stelt u de offerte op en legt u deze ter goedkeuring voor aan de technisch verantwoordelijke. Terwijl je bent, doe je alle voorbereidingen voor het nieuwe project. Ook latere berekeningen en eventuele aanpassingen behoren tot uw verantwoordelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben?

Stabiel en dynamisch vast contract in KMO zit vol uitdagend en divers technisch werk, excellente collega’s en prettige werksfeer, aantrekkelijk salaris, bijkomende wettelijke voordelen (maaltijdbonnen, hospitalisatieverzekering, gsm …)

Wie we zoeken als projectleider?

Je hebt een masterdiploma of een bachelordiploma op het gebied van navigatie (ocean engineering / elektromechanica / werktuigbouwkunde) Ervaring in het mariene milieu is noodzakelijk om de nodige verantwoordelijkheid te dragen. Frans? perfect!

Zelfstandig werken, klantgericht, nauw samenwerkend team, nauwkeurig, contact houden, omgaan met druk, zich kunnen aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), voldoen aan regels en afspraken, planning (= organisatie)

Coördineren van de uitvoering van het project door middel van onderzoek, productie en logistiek, noodzakelijke aanpassingen vastleggen, marktontwikkeling en marktpotentieel (prijzen, technische kenmerken, regelgeving etc.) onderzoeken en bepalen, (potentiële) klantbehoeften analyseren en profiteren van de haalbaarheids- en haalbaarheidsaspecten Mogelijkheid om technologie, economie, … informatie en regelgeving op te volgen en bij te werken, projecten te leiden, teamactiviteiten te coördineren, Documenten verwerken of overdragen aan gerelateerde diensten (geschillen, enz.), Relaties onderhouden met klanten, klanten technische assistentie verlenen, relevante specificaties formuleren en formuleren, voorlopige ontwerpen, specificaties, offertes, offertes, technische financiële en technische oplossingen opvolgen en Controleer de voortgang en uitvoering van het project volgens de overeenkomst, onderhandel met de klant over technische en financiële oplossingen en sluit een overeenkomst in het contract

Exchange Bach Navigation Science, Master of Navigation, Exchange. Bach Industriële Wetenschappen Mechatronica, Master Industriële Wetenschappen Mechatronica-Mechatronica

https://www.vindazo.be/vacatures/scheepsbouwkunde.html
Banen en opleidingen

traineeship overheid

Direct werken bij de overheid na het afronden van een studie? Dat kan dankzij een overheid traineeship van NewPublic. Jonge afgestudeerden van het WO of HBO kunnen direct na de studie aan de slag bij een overheidsinstelling. Lees gauw verder om te zien of ook u in aanmerking komt voor dit tweejarig traject.

 

Vele functies

De overheid is altijd op zoek naar nieuw talent. Binnen de overheid zijn er bijzonder veel verschillende functies. NewPublic biedt daarom ook veel diverse traineeships aan. Heeft u een opleiding Communicatie, Economie, Planologie of bijvoorbeeld Politicologie gevolgd? Dan zijn er altijd overheidsinstellingen die uw hulp en kennis kunnen gebruiken. Voor het complete aanbod aan functies kunt u een kijkje nemen op newpublic.nl. Ook kunt u middels het contactformulier navraag doen of ook uw opleiding voldoet aan de eisen voor een traineeship overheid.

 

Kort termijn

Een traineeship overheid van NewPublic duurt slechts twee jaar. In dit termijn bent u werkzaam bij een overheidsinstelling naar keuze. U werkt overdag en heeft daarnaast nog theoretische ondersteuning. Zo wordt u in deze twee jaar compleet klaargestoomd om te werken bij de overheid. Dat is ook niet voor niets, want na deze twee jaar kunt u direct voltijd aan de slag bij de overheid.

 

Wilt u na uw studie niet eindeloos moeten wachten op een goede aanstelling? Neem dan het heft in eigen hand en volg een traineeship overheid van NewPublic. U kunt meteen aan de slag en maakt direct een goede start voor uw CV.

 

Banen en opleidingen

Zoek een baan bij het uitzendbureau in Den Bosch

Ben je een student of ben je net afgestudeerd en wil je gaan toetreden op de arbeidsmarkt? Dan is het vinden van een baan misschien wel een goede manier om hier mee bezig te zijn en je doelen te bereiken via het uitzendbureau in Den Bosch. Als een student heb je misschien behoefte aan een baan die aansluit bij je studie en waar je meer van kunt leren en als net afgestudeerde wil je misschien een goed begin maken van een carrière waar je aan gaat werken. Je hebt al helemaal bedacht wat je wil gaan worden, maar de eerste baan die je wilt hebben moet toch wel wat specialer zijn dan een reguliere baan. Je wilt direct aan de slag bij een toffe onderneming. Dan ben je bij het uitzendbureau in Den Bosch aan het juiste adres, want zij hebben een enorm netwerk. 

Netwerk

Met meer dan 1000 bedrijven wordt er door het uitzendbureau in Den Bosch samengewerkt en kunnen er door middel van deze connecties iedere dag weer nieuwe vacatures worden aangemeld op de website, waar je als werkzoekende tussen kunt gaan snuffelen om te kijken of er een baan tussenzin waar jij je in kunt gaan ontwikkelen en waar je de eerste stappen in je carrière in kunt gaan maken. Maar wanneer je nog niet bent afgestudeerd en nog een studie volgt kan het ook zomaar zijn dat je een baantje zoekt die je kunt doen in de vrije tijd die je hebt. 

Geld verdienen

Het verdienen van geld naast een studie is niet alleen gewoon handig en daar kun je dan wel leuke dingen mee doen, maar sparen is ook heel belangrijk. Als je een leuke baan zoekt die je kunt doen naast je studie waar je lekker een zakcentje mee verdiend, kan je jezelf aanmelden op de website van het uitzendbureau in Den Bosch.Banen en opleidingen

Schilder onderhoud

Schilder onderhoud

Beschrijving van de baan

Vaste baan van een echt ervaren onderhoudsschilder in Rotterdam en omgeving Als vakkundig en ervaren onderhoudsschilder heb je minimaal 2 jaar ervaring in een verfbedrijf en hoop je 37,5 uur per week te werken tegen een hoog salaris.

Dit wordt op prijs gesteld als je een professioneel diploma van niveau 2 hebt, maar ervaring als onderhoudsschilder vinden wij even belangrijk. Aangezien dit werk in de regio Rotterdam wordt uitgevoerd, stellen wij het op prijs als u ook in de buurt woont.

Flextra biedt: je salaris als onderhoudsschilder is in ieder geval het collectieve salaris dat je krijgt uit de cao van de schilder op basis van de functie van schilder 1 of schilder 2, maar je hebt veel aantoonbare ervaring. Als je volledig zelfstandig kunt werken, zullen we natuurlijk Betaal meer. U kunt ervoor kiezen om wekelijks of om de vier weken te betalen. Daarnaast kunnen wij ook uw reiskosten vergoeden, een van de 150 bedrijfswagens ter beschikking stellen of zelfs de scooter van het bedrijf overzetten.

De Flextra Group staat al meer dan 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, uitstekende en stipte betaling, goede randvoorwaarden en vele (fl) extra functies voor echte professionele schilders. Daarnaast komen wij uit de schilderindustrie, spreken wij uw schildertaal en danken u voor uw schildervaardigheid.

Als ervaren onderhoudsschilder kunt u: U kunt snel en stevig branden, föhnen, schuren, sealen, vullen en snijden. Bij onderhoud moet je werken met mensen die wonen of werken, dus we hopen dat je goede communicatieve vaardigheden hebt als onderhoudsschilder. U en uw collega’s leveren geheel zelfstandig hoogwaardige verf volgens de juiste verwerkingsmethode en binnen het door de klant gestelde tijdsbestek. Voor de vacature van deze onderhoudsschilder is een geldig VCA-diploma vereist. Als uw VCA is verlopen, kunt u deze gratis krijgen via Flextra. Flextra garantie: wij garanderen u snel

Flextra biedt goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-de-bouw.html
Banen en opleidingen

Senior medewerker finance & actuariaat

Senior medewerker finance & actuariaat

Over de functie

Als senior financieel en actuaris ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en aanpassen van rapporten aan veranderende behoeften, het verder verbeteren van de efficiëntie in het huidige proces en het toevoegen en integreren van nieuwe verzekeringsproductportefeuilles. U vervult deze taak door een team van twee actuarissen en drie financiële medewerkers. Deze afdeling heeft qua financiële en actuariële inhoud een speciale lijn met de financiële en actuariële afdeling van ons moederbedrijf.

Je bent ook verantwoordelijk voor:

Het volledige beheer van beleggingen en spaarhypotheken.

Door technische technische cashflow en regelmatige prognoses van cashflow in de beleggingsportefeuille kunt u aanbevelingen doen en rapporteren over ALM-beleid en investeringsbeleid.

Alle financiële en actuariële rapportageprocessen, evenals de inhoud, nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van deze rapporten door management, interne en externe toezichthouders en het moederbedrijf.

Analyseer technische verzekerings- en financiële risico’s om aanbevelingen te doen aan management en risicomanagers en rapporteer over deze risico’s.

Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van technische voorschriften, SCR en het regelmatig opstellen van toekomstige prognoses.

Financiële en actuariële integratie van de gekochte verzekeringsportefeuille.

Het is gerelateerd aan een teamgeest die alles uit de kast haalt.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor werkt is een financiële zorgverzekeraar in West-Friesland. Ze zijn ontworpen om effectief een gesloten portefeuille van verzekeringsproducten te beheren met een overlijdensrisicoverzekering en een verzekering tegen inkomensverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Op locatie West-Friesland werken 25 gepassioneerde deskundige toekomstige collega’s vol humor.

Wat vragen wij

 Je beheerst uitstekende communicatieve vaardigheden

Sterke analytische vaardigheden

 Nauwkeurigheid is belangrijk voor jou

Je bent gericht op resultaten en doelen

Daarnaast heb je een masterdiploma in actuariële rekenmachine / analist of Actuary AG behaald.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij verzekeringsmaatschappijen met betrekking tot financiële en actuariële rapportage, inclusief ervaring in Solvency II en IFRS.

Ten slotte spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

Totaal maandsalaris tot € 6.000

Een uitdagende senior functie die persoonlijke input en persoonlijke ontwikkeling vereist

 Werk in een snelgroeiende organisatie met korte lijnen

Reiskostenvergoeding

 De mogelijkheid hebben om fulltime te werken

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administrateur.html
Banen en opleidingen

SEO specialist vak

Het vak van een SEO specialist

De nieuwe term is online marketeer, maar de meeste mensen zoeken deze persoon in Google nog steeds op SEO-specialist.

Het vakgebied van deze steeds moeilijker in te vullen vacature bestrijkt zowel de technische kant van online ondernemen tot de zachte menskant. Je moet in staat zijn om technische analyses van een website te maken. Deze te checken, met diverse tools, op fouten en verbeteringen. Denk daarbij aan tags, URLs, overbodige HTML code etc.,etc.

Als dat op orde is komt de content aan de beurt. Want wat zijn nu de zoektermen waar je op gevonden wilt worden? Dat is een combinatie van bedrijfsstrategie en zoekwoorden onderzoek dat je moet uitvoeren. Waarbij een een goede analyse moet maken van waar jouw bedrijf het beter gaat doen of kan gaan doen ten opzichte van de belangrijkste concurrenten.

Kun je je richten op de zoekwoorden met het meeste volume? Of moet je je richten op de longtail aan zoektermen omdat deze makkelijker bereikbaar zijn?

En als dat deel is geanalyseerd komt het belangrijkste deel waar een Online Search Engine expert zich mee bezig houdt: het zorgen voor killer contect die beter is dan de concurrent. 

Er zijn zelfs SEO experts die menen dat je helemaal niets aan linkbuilding moet doen. Gewoon killer content schrijven en de zoekmachines zijn werk laten doen, dat zou voldoende moeten zijn. 
Ik denk er het mijne over omdat ik zelf nog wel gebruik maak van (matig) linkbuilden. Een techniek die ik meer zie zitten is contentcreatie in combinatie van het fuseren van domeinen met een 301 redirect. Maar dat is weer een ander verhaal.

Contentcreatie in deze tijd houdt veel meer in dan het schrijven van artikelen op je website van ongeveer 300 woorden lang. Door het toegenomen aantal plugins, onder andere, is het nodig om langere artikelen te schrijven om de html. Daarnaast is het Google Algoritme continu aan updates onderhevig en zien we een trend dat langere content vooruitgeschoven wordt op kortere. Of in ieder geval gemakkelijke hoog scoort.

De eisen die bij het vak van SEO specialist horen zijn meestal iets als volgt:

 

 • Het (door)ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine-optimalisatietrajecten voor onze websites en webshops. 
 • Bij specifieke campagnes op de hoogte zijn van de communicatie briefings en campagne doelstellingen om zo de doorvertaling naar SEO te kunnen regisseren zodat deze in lijn is met de gehele actie/ campagne
 • Het maken van keyword analyses voor nieuwe productgroepen en/of pagina’s
 • Het schrijven en analyseren van de content en het aanbrengen van verbeteringen daar waar nodig
 • Het Zoeken en beheren van partnerships t.b.v. linkbuilding & contentmarketing
 • Fungeren als sparringpartner voor je collega’s, e-commerce manager en externe partijen
 • Het op de voet volgen van ontwikkelingen op het online marketing vakgebied en deze initiëren en door vertalen SEO-acties binnen de organisatie
 • Adviseren over goede contentstrategie voor cornerstone content

 

Als je nu nog niet enthousiast bent weet ik het niet. Het is in ieder geval een gewilde job en ieder bedrijf heeft wel min of meer te maken met zoekmachineoptimalisatie.

 

http://addvancers.com/seo-specialist-amsterdam