Banen en opleidingen

Ontwikkel jezelf met een outplacementtraject of loopbaancoach

Je kunt om verschillende redenen om zoek zijn naar een nieuwe baan. Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf weg te gaan bij je werkgever en een nieuwe functie te zoeken, maar het is ook mogelijk dat je vanwege outplacement overbodig bent geworden op je huidige werk. Het is logisch dat je hierna met veel vragen zit. Wat wil je nu precies, en hoe pak je dat aan? Gelukkig zijn er organisaties die jou kunnen helpen met de zoektocht naar een nieuwe baan. Een voorbeeld van een dergelijke organisatie is Focus. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingen aan professionals. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Weer aan de bak met behulp van een outplacementtraject

Als je baas heeft aangegeven dat jouw functie overbodig is geworden, helpen de coaches van Focus je door middel van een outplacementtraject. Een outplacementtraject start altijd met een intakegesprek waarin bepaald wordt welke persoonlijke begeleiding voor jou nodig is. Hier wordt een goede balans gevonden in emotionele verwerking van het verlies van je baan en de oriëntatie op nieuwe kansen. Je krijgt vervolgens begeleiding van een persoonlijk adviseur en iemand die op zoek gaat naar banen, zodat je vacatures en netwerkcontacten opdoet. Bovendien maak je in het speciaal ontworpen loopbaanportaal opdrachten en testen over de arbeidsmarkt.

Ontdek jouw professionele ik met behulp van een loopbaancoach

Sta je vast in de ontwikkeling van je carrière en weet je even niet hoe je verder moet? Dan is een loopbaancoach van Focus iets voor jou. Een loopbaancoach beantwoordt, samen met jou, allerlei vragen over je loopbaan. Hoe krijg je weer meer energie in je huidige loopbaan? Wat heb je nodig om door te ontwikkelen? Door assessments te maken en gesprekken te voeren met de loopbaancoach, wordt al snel een hoop duidelijk voor je.

Zet stappen in je carrière

Ben jij klaar om jezelf op professioneel vlak te ontwikkelen? Wacht dan niet langer en schakel een loopbaancoach van Focus in of schrijf je in voor een outplacementtraject van deze organisatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag.

Banen en opleidingen

Hvac specialist

Hvac specialist

Passie voor HVAC?

Reeds een eerste ervaring als projectleider?

Interesse in meer? Ambitie om door te groeien?

Jouw verantwoordelijkheden

Als projectverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor een perfecte organisatie, uitvoering en opvolging van diverse projecten. Werven renderen onder jouw leiding. Als contactpersoon voor de opdrachtgever neem je jouw klant mee door alle stappen in het project. Je bent de schakel tussen de klant, het bedrijf en externe partners.

Het betreft zowel kleine als grote projecten binnen HVAC en sanitair en dit binnen diverse sectoren. De regio is voornamelijk Oost-Vlaanderen/Waasland maar kan uitgebreid worden naar de rest van Vlaanderen.

Bij opstart voer je 100% de taken uit als projectleider. Na een inloopperiode en nauwe begeleiding door de gedelegeerd bestuurder van het bedrijf krijg je de kans om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie binnen het managementteam.

Taken:

Je haalt nieuwe projecten binnen en zorgt zo voor een goed gevuld orderboek.

 • Detecteren van commerciële opportuniteiten, uitvoeren van klantenbezoeken.
 • Technische prijscalculatie.
 • Vertalen van de wensen van de klant in een technisch correcte en duidelijke offerte.
 • Bespreken, toelichten en verdedigen van de offerte.
 • Onderhouden van het netwerk met de markt.

Je bent verantwoordelijk voor de algemene projectleiding en houdt de vinger aan de pols op de verschillende werven.

 • Inschatten, organiseren en plannen van de resources.
 • Aansturen van de werfleiders, organisatie van de werven.
 • Werfbezoeken.
 • Motiveren van de eigen werknemers en onderaannemers om het vooropgestelde doel te bereiken.
 • Bijwonen van werfvergaderingen.
 • Opvolgen van activiteiten van onderaannemers.
 • Draaiende houden van de werf.
 • Ter beschikking stellen en beheer van de nodige werkmiddelen.
 • Toezien op de werfveiligheid.
 • Voorbereiding, planning, opstart, uitvoering en opvolging van de projecten.

In kader van projectopvolging bespreek je de vooruitgang en uitvoering met de klant en de diverse partners en pak je problemen aan waar nodig.

 • Bespreken en aanpakken van problemen tijdens het project.
 • Advies geven aan de klant en de eigen medewerkers.
 • Aanspreekpunt voor de diverse stakeholders (studiebureau, architect, onderaannemers, leveranciers, eigen medewerkers).
 • Financiële projectopvolging: monitoren van de kosten, onderhandelen met leveranciers, opmaak vorderingsstaten, voorbereiding facturatie.

Jouw doorgroei-functie geeft je na een bepaalde termijn meer verantwoordelijkheden op bedrijfsniveau. Je werkt als rechterhand van de bestuurder en neemt steeds meer taken van hem over. Hij blijft aanwezig om jou hierin bij te staan.

Jouw profiel

 • Je bent Bachelor of Master in een technische richting met voorkeur in elektromechanica, klimatisatie of bouwkunde.
 • Je hebt minstens een eerste ervaring als projectleider binnen HVAC. 
 • Je bent een doorzetter die steeds streeft naar een kwalitatieve uitvoering van projecten.  
 • Je bent een sterke organisator, planmatig, nauwgezet en in staat om een veelheid van taken en werken te coördineren.
 • Met jouw proactieve en oplossingsgerichte houding ga je niets uit de weg, pak je problemen aan en zorg je op deze manier voor een vlot projectverloop en een tevreden klant.
 • Je bent communicatief sterk, klantgericht en stressbestendig.  

Ons aanbod

Een toonaangevende en gezonde onderneming met open en enthousiaste collega’s, die je verder helpen groeien in de job. Je krijgt vrijheid in een aangename en kwaliteitsvolle werkomgeving met oog voor dialoog. Ons speelveld strekt zich van ontwerp tot realisatie en van particuliere opdrachten tot grote projecten in de industrie of de openbare sector. Variatie zal dus niet ontbreken. Je vakantiedagen krijg je tijdens het bouwverlof.

Er staat tevens een aantrekkelijk salarispakket in verhouding met jouw ervaring en mogelijkheden op jou te wachten. Een bedrijfswagen, smartphone, groepsverzekering en maaltijdcheques zorgen voor de afwerking van het totaalplaatje.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/hvac-specialist.html
Banen en opleidingen

PROJECTLEIDER SCHEEPSHERSINGEN

Jouw takenpakket als projectleider?

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en kostenadministratie van scheepsreparatieprojecten. Bovendien zorgt u ervoor dat u alle benodigde goederen / diensten begrijpt. U kunt samenwerken met de technisch manager om de ontvangen offerteaanvraag voor te bereiden. U kunt snel schakelen tijdens nood mechanisch / technisch onderhoud. Je volgt de machines en drogingsartikelen van A tot Z en voert aanpassingen door indien nodig. Voor technische en commerciële doeleinden adviseer je klanten en geef je leiding aan je eigen team van monteurs / lassers en onderaannemers. Ten slotte stelt u de offerte op en legt u deze ter goedkeuring voor aan de technisch verantwoordelijke. Terwijl je bent, doe je alle voorbereidingen voor het nieuwe project. Ook latere berekeningen en eventuele aanpassingen behoren tot uw verantwoordelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben?

Stabiel en dynamisch vast contract in KMO zit vol uitdagend en divers technisch werk, excellente collega’s en prettige werksfeer, aantrekkelijk salaris, bijkomende wettelijke voordelen (maaltijdbonnen, hospitalisatieverzekering, gsm …)

Wie we zoeken als projectleider?

Je hebt een masterdiploma of een bachelordiploma op het gebied van navigatie (ocean engineering / elektromechanica / werktuigbouwkunde) Ervaring in het mariene milieu is noodzakelijk om de nodige verantwoordelijkheid te dragen. Frans? perfect!

Zelfstandig werken, klantgericht, nauw samenwerkend team, nauwkeurig, contact houden, omgaan met druk, zich kunnen aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), voldoen aan regels en afspraken, planning (= organisatie)

Coördineren van de uitvoering van het project door middel van onderzoek, productie en logistiek, noodzakelijke aanpassingen vastleggen, marktontwikkeling en marktpotentieel (prijzen, technische kenmerken, regelgeving etc.) onderzoeken en bepalen, (potentiële) klantbehoeften analyseren en profiteren van de haalbaarheids- en haalbaarheidsaspecten Mogelijkheid om technologie, economie, … informatie en regelgeving op te volgen en bij te werken, projecten te leiden, teamactiviteiten te coördineren, Documenten verwerken of overdragen aan gerelateerde diensten (geschillen, enz.), Relaties onderhouden met klanten, klanten technische assistentie verlenen, relevante specificaties formuleren en formuleren, voorlopige ontwerpen, specificaties, offertes, offertes, technische financiële en technische oplossingen opvolgen en Controleer de voortgang en uitvoering van het project volgens de overeenkomst, onderhandel met de klant over technische en financiële oplossingen en sluit een overeenkomst in het contract

Exchange Bach Navigation Science, Master of Navigation, Exchange. Bach Industriële Wetenschappen Mechatronica, Master Industriële Wetenschappen Mechatronica-Mechatronica

https://www.vindazo.be/vacatures/scheepsbouwkunde.html
Banen en opleidingen

traineeship overheid

Direct werken bij de overheid na het afronden van een studie? Dat kan dankzij een overheid traineeship van NewPublic. Jonge afgestudeerden van het WO of HBO kunnen direct na de studie aan de slag bij een overheidsinstelling. Lees gauw verder om te zien of ook u in aanmerking komt voor dit tweejarig traject.

 

Vele functies

De overheid is altijd op zoek naar nieuw talent. Binnen de overheid zijn er bijzonder veel verschillende functies. NewPublic biedt daarom ook veel diverse traineeships aan. Heeft u een opleiding Communicatie, Economie, Planologie of bijvoorbeeld Politicologie gevolgd? Dan zijn er altijd overheidsinstellingen die uw hulp en kennis kunnen gebruiken. Voor het complete aanbod aan functies kunt u een kijkje nemen op newpublic.nl. Ook kunt u middels het contactformulier navraag doen of ook uw opleiding voldoet aan de eisen voor een traineeship overheid.

 

Kort termijn

Een traineeship overheid van NewPublic duurt slechts twee jaar. In dit termijn bent u werkzaam bij een overheidsinstelling naar keuze. U werkt overdag en heeft daarnaast nog theoretische ondersteuning. Zo wordt u in deze twee jaar compleet klaargestoomd om te werken bij de overheid. Dat is ook niet voor niets, want na deze twee jaar kunt u direct voltijd aan de slag bij de overheid.

 

Wilt u na uw studie niet eindeloos moeten wachten op een goede aanstelling? Neem dan het heft in eigen hand en volg een traineeship overheid van NewPublic. U kunt meteen aan de slag en maakt direct een goede start voor uw CV.

 

Banen en opleidingen

Zoek een baan bij het uitzendbureau in Den Bosch

Ben je een student of ben je net afgestudeerd en wil je gaan toetreden op de arbeidsmarkt? Dan is het vinden van een baan misschien wel een goede manier om hier mee bezig te zijn en je doelen te bereiken via het uitzendbureau in Den Bosch. Als een student heb je misschien behoefte aan een baan die aansluit bij je studie en waar je meer van kunt leren en als net afgestudeerde wil je misschien een goed begin maken van een carrière waar je aan gaat werken. Je hebt al helemaal bedacht wat je wil gaan worden, maar de eerste baan die je wilt hebben moet toch wel wat specialer zijn dan een reguliere baan. Je wilt direct aan de slag bij een toffe onderneming. Dan ben je bij het uitzendbureau in Den Bosch aan het juiste adres, want zij hebben een enorm netwerk. 

Netwerk

Met meer dan 1000 bedrijven wordt er door het uitzendbureau in Den Bosch samengewerkt en kunnen er door middel van deze connecties iedere dag weer nieuwe vacatures worden aangemeld op de website, waar je als werkzoekende tussen kunt gaan snuffelen om te kijken of er een baan tussenzin waar jij je in kunt gaan ontwikkelen en waar je de eerste stappen in je carrière in kunt gaan maken. Maar wanneer je nog niet bent afgestudeerd en nog een studie volgt kan het ook zomaar zijn dat je een baantje zoekt die je kunt doen in de vrije tijd die je hebt. 

Geld verdienen

Het verdienen van geld naast een studie is niet alleen gewoon handig en daar kun je dan wel leuke dingen mee doen, maar sparen is ook heel belangrijk. Als je een leuke baan zoekt die je kunt doen naast je studie waar je lekker een zakcentje mee verdiend, kan je jezelf aanmelden op de website van het uitzendbureau in Den Bosch.Banen en opleidingen

Schilder onderhoud

Schilder onderhoud

Beschrijving van de baan

Vaste baan van een echt ervaren onderhoudsschilder in Rotterdam en omgeving Als vakkundig en ervaren onderhoudsschilder heb je minimaal 2 jaar ervaring in een verfbedrijf en hoop je 37,5 uur per week te werken tegen een hoog salaris.

Dit wordt op prijs gesteld als je een professioneel diploma van niveau 2 hebt, maar ervaring als onderhoudsschilder vinden wij even belangrijk. Aangezien dit werk in de regio Rotterdam wordt uitgevoerd, stellen wij het op prijs als u ook in de buurt woont.

Flextra biedt: je salaris als onderhoudsschilder is in ieder geval het collectieve salaris dat je krijgt uit de cao van de schilder op basis van de functie van schilder 1 of schilder 2, maar je hebt veel aantoonbare ervaring. Als je volledig zelfstandig kunt werken, zullen we natuurlijk Betaal meer. U kunt ervoor kiezen om wekelijks of om de vier weken te betalen. Daarnaast kunnen wij ook uw reiskosten vergoeden, een van de 150 bedrijfswagens ter beschikking stellen of zelfs de scooter van het bedrijf overzetten.

De Flextra Group staat al meer dan 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, uitstekende en stipte betaling, goede randvoorwaarden en vele (fl) extra functies voor echte professionele schilders. Daarnaast komen wij uit de schilderindustrie, spreken wij uw schildertaal en danken u voor uw schildervaardigheid.

Als ervaren onderhoudsschilder kunt u: U kunt snel en stevig branden, föhnen, schuren, sealen, vullen en snijden. Bij onderhoud moet je werken met mensen die wonen of werken, dus we hopen dat je goede communicatieve vaardigheden hebt als onderhoudsschilder. U en uw collega’s leveren geheel zelfstandig hoogwaardige verf volgens de juiste verwerkingsmethode en binnen het door de klant gestelde tijdsbestek. Voor de vacature van deze onderhoudsschilder is een geldig VCA-diploma vereist. Als uw VCA is verlopen, kunt u deze gratis krijgen via Flextra. Flextra garantie: wij garanderen u snel

Flextra biedt goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-de-bouw.html
Banen en opleidingen

Senior medewerker finance & actuariaat

Senior medewerker finance & actuariaat

Over de functie

Als senior financieel en actuaris ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en aanpassen van rapporten aan veranderende behoeften, het verder verbeteren van de efficiëntie in het huidige proces en het toevoegen en integreren van nieuwe verzekeringsproductportefeuilles. U vervult deze taak door een team van twee actuarissen en drie financiële medewerkers. Deze afdeling heeft qua financiële en actuariële inhoud een speciale lijn met de financiële en actuariële afdeling van ons moederbedrijf.

Je bent ook verantwoordelijk voor:

Het volledige beheer van beleggingen en spaarhypotheken.

Door technische technische cashflow en regelmatige prognoses van cashflow in de beleggingsportefeuille kunt u aanbevelingen doen en rapporteren over ALM-beleid en investeringsbeleid.

Alle financiële en actuariële rapportageprocessen, evenals de inhoud, nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van deze rapporten door management, interne en externe toezichthouders en het moederbedrijf.

Analyseer technische verzekerings- en financiële risico’s om aanbevelingen te doen aan management en risicomanagers en rapporteer over deze risico’s.

Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van technische voorschriften, SCR en het regelmatig opstellen van toekomstige prognoses.

Financiële en actuariële integratie van de gekochte verzekeringsportefeuille.

Het is gerelateerd aan een teamgeest die alles uit de kast haalt.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor werkt is een financiële zorgverzekeraar in West-Friesland. Ze zijn ontworpen om effectief een gesloten portefeuille van verzekeringsproducten te beheren met een overlijdensrisicoverzekering en een verzekering tegen inkomensverlies door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Op locatie West-Friesland werken 25 gepassioneerde deskundige toekomstige collega’s vol humor.

Wat vragen wij

 Je beheerst uitstekende communicatieve vaardigheden

Sterke analytische vaardigheden

 Nauwkeurigheid is belangrijk voor jou

Je bent gericht op resultaten en doelen

Daarnaast heb je een masterdiploma in actuariële rekenmachine / analist of Actuary AG behaald.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij verzekeringsmaatschappijen met betrekking tot financiële en actuariële rapportage, inclusief ervaring in Solvency II en IFRS.

Ten slotte spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Aanbod

Totaal maandsalaris tot € 6.000

Een uitdagende senior functie die persoonlijke input en persoonlijke ontwikkeling vereist

 Werk in een snelgroeiende organisatie met korte lijnen

Reiskostenvergoeding

 De mogelijkheid hebben om fulltime te werken

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administrateur.html
Banen en opleidingen

SEO specialist vak

Het vak van een SEO specialist

De nieuwe term is online marketeer, maar de meeste mensen zoeken deze persoon in Google nog steeds op SEO-specialist.

Het vakgebied van deze steeds moeilijker in te vullen vacature bestrijkt zowel de technische kant van online ondernemen tot de zachte menskant. Je moet in staat zijn om technische analyses van een website te maken. Deze te checken, met diverse tools, op fouten en verbeteringen. Denk daarbij aan tags, URLs, overbodige HTML code etc.,etc.

Als dat op orde is komt de content aan de beurt. Want wat zijn nu de zoektermen waar je op gevonden wilt worden? Dat is een combinatie van bedrijfsstrategie en zoekwoorden onderzoek dat je moet uitvoeren. Waarbij een een goede analyse moet maken van waar jouw bedrijf het beter gaat doen of kan gaan doen ten opzichte van de belangrijkste concurrenten.

Kun je je richten op de zoekwoorden met het meeste volume? Of moet je je richten op de longtail aan zoektermen omdat deze makkelijker bereikbaar zijn?

En als dat deel is geanalyseerd komt het belangrijkste deel waar een Online Search Engine expert zich mee bezig houdt: het zorgen voor killer contect die beter is dan de concurrent. 

Er zijn zelfs SEO experts die menen dat je helemaal niets aan linkbuilding moet doen. Gewoon killer content schrijven en de zoekmachines zijn werk laten doen, dat zou voldoende moeten zijn. 
Ik denk er het mijne over omdat ik zelf nog wel gebruik maak van (matig) linkbuilden. Een techniek die ik meer zie zitten is contentcreatie in combinatie van het fuseren van domeinen met een 301 redirect. Maar dat is weer een ander verhaal.

Contentcreatie in deze tijd houdt veel meer in dan het schrijven van artikelen op je website van ongeveer 300 woorden lang. Door het toegenomen aantal plugins, onder andere, is het nodig om langere artikelen te schrijven om de html. Daarnaast is het Google Algoritme continu aan updates onderhevig en zien we een trend dat langere content vooruitgeschoven wordt op kortere. Of in ieder geval gemakkelijke hoog scoort.

De eisen die bij het vak van SEO specialist horen zijn meestal iets als volgt:

 

 • Het (door)ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine-optimalisatietrajecten voor onze websites en webshops. 
 • Bij specifieke campagnes op de hoogte zijn van de communicatie briefings en campagne doelstellingen om zo de doorvertaling naar SEO te kunnen regisseren zodat deze in lijn is met de gehele actie/ campagne
 • Het maken van keyword analyses voor nieuwe productgroepen en/of pagina’s
 • Het schrijven en analyseren van de content en het aanbrengen van verbeteringen daar waar nodig
 • Het Zoeken en beheren van partnerships t.b.v. linkbuilding & contentmarketing
 • Fungeren als sparringpartner voor je collega’s, e-commerce manager en externe partijen
 • Het op de voet volgen van ontwikkelingen op het online marketing vakgebied en deze initiëren en door vertalen SEO-acties binnen de organisatie
 • Adviseren over goede contentstrategie voor cornerstone content

 

Als je nu nog niet enthousiast bent weet ik het niet. Het is in ieder geval een gewilde job en ieder bedrijf heeft wel min of meer te maken met zoekmachineoptimalisatie.

 

http://addvancers.com/seo-specialist-amsterdam
Banen en opleidingen

Waarom zet je een arbeidsdeskundige in?

Ziekte behoort tot één van de uitdagingen van een ondernemer. Wanneer je personeel in dienst neemt, is ziekte een enorm risico. Met name langdurige ziekte is een uitdaging. Hoewel een werknemer niet expres ziek wordt, kom je toch soms in ingewikkelde situaties te staan. 

Langdurige ziekteverzuim is vaak lastig op te lossen. Het is vervelend, maar kost ook geld. De uitdaging is natuurlijk een passende oplossing voor zowel de werknemer, als de werkgever. In deze blog leggen wij je de waarde uit van een arbeidsdeskundige. 

Wat is een arbeidsdeskundige? 

Een arbeidsdeskundige is gespecialiseerd in verzuim en onderzoekt hoe de werknemer weer aan de het werk kan. De regels/wetten rondom verzuim zijn ingewikkeld. Dankzij de expertise van een arbeidsdeskundige maak je de juiste beslissing op het gebied van financiën, recht, sociaal en maatschappelijk. Ze helpen jou met het maken van de juiste beslissing. 

Werkzaamheden van een arbeidsdeskundige 

Een arbeidsdeskundige onderzoekt welke mogelijkheden er zijn zodat de werknemer weer aan de slag kan. Er kunnen verschillende facetten worden onderzocht, zoals de mentale weerbaarheid, geschiktheid van het werk, maar ook eventuele uitdiensttreding. De arbeidsdeskundige onderzoekt zo allerlei mogelijkheden om de werknemer weer aan het werk te krijgen.

Waarom zet je een arbeidsdeskundige in? 

Voor een ondernemer is langdurige ziekteverzuim een enorme uitdaging. Je bent niet verplicht een arbeidsdeskundige in te zetten. Maar je bent wel verplicht te onderzoeken hoe een werknemer alsnog weer aan de slag kan. Een arbeidsdeskundige kan jou dus veel werk besparen. 

Naast het feit dat je niet langdurige ziekte wilt, wil een werknemer dat liever ook niet. Toch is het soms lastig om te onderzoeken welke optie passend is bij ziekteverzuim. Langdurig ziekteverzuim kan namelijk worden veroorzaakt door diverse oorzaken. Elke vorm van ziekte vereist ook weer een andere aanpak. 

Een arbeidsdeskundige onderzoekt alle opties. Door de ervaring en kennis van deze deskundige heb je ook snel een passende en goede oplossing. De investering in deze onderzoeken zijn bijzonder waardevol. Niet alleen voor jou, als ondernemer, maar ook voor de werknemer. Zij kunnen snel weer aan de slag en weten precies waar ze aan toe zijn.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Banen en opleidingen

Wordt nagelstyliste met deze opleiding

 

Wat wil je later worden? Nagelstyliste is een nieuw beroep en hiervoor wordt ook een opleiding aangeboden. In de opleiding nagelstyliste leer je de kneepjes van het vak en leer je hoe je klanten de juiste nagelverzorging kunt aanbieden. Per 1 september start de opleiding nagelstyliste. Je kunt de cursus volgen in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. De vakdagen worden afgewisseld met E-learnings die je thuis kunt volgen. De E-learnings gaan in op de theorie van nagel en handverzorging en gebruik van producten. Tijdens de vakdagen leer je de theorie in de praktijk te toe te passen.

Waar kun je gaan werken?

Met de opleiding nagelstyliste kun je aan het eind van de opleiding een eigen praktijk starten, werken in een schoonheidssalon, wellness of kun een vertegenwoordiger van een cosmeticamerk worden. Je hebt geen vooropleiding nodig om de met opleiding nagelstyliste te starten. Het opleidingsniveau van de opleiding is vergelijkbaar met het opleidingsniveau van MBO 3. Vanuit het opleidingsinstituut krijg je de studieboeken aangeboden en ook het uitgebreide materialen en producten set krijg je ter bruikleen. Deze kun je nadien tegen een billijke vergoeding kopen. De opleiding nagelstyliste wordt afgerond met een examen. Dit examen is erkend door en landelijk examenbureau.

Is het iets voor jou?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelverzorging? Wil je leren hoe je een mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is de opleiding nagelstyliste iets voor jou. De opleiding nagelstyliste leid je in een jaar op tot een vakkundige nagelstyliste. In de opleiding nagelstyliste leer je hoe je een verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid kunt geven. Ook leer je hoe je een pedicure, manicure kunt geven. Je bent afwisselend bezig en het veel persoonlijk contact met mensen. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor de opleiding nagelstyliste!