Auto's en Motoren

De rijlessen worden herstart bij rijschool Utrecht na pandemie

Het corona heeft best wel wat bedrijven getroffen en ook de rijscholen Utrecht. Na een lange tijd stil gestaan ​​kunnen ze weer binnen kort gaan rijlessen. Het achterstand bij CBR met praktijkexamens worden zoals beloofd snel ingehaald met weekenden werken en extra examinator in dienst te nemen. Het stil staan ​​​​van ongeveer 3 maanden hebben wel voor kandidaten van rijscholen Utrecht extra druk achter gezet. Met het hervatten van rijlessen is het drukke alleen maar gemaakt. De meeste kandidaten gaan gemiddeld 10uur extra lessen om het niveau op te hogen voor het praktijkexamen. 

Tussendoor zijn van kandidaten examens zijn al drie keer gecanceld of verplaatst. Nu blijkt dat de voortzetting alleen maar te verwachten naar verwachting 6 maanden. De kandidaten die nu voor hun rijbewijs beginnen met rijlessen kunnen ook tot september geen theorie examens beginnen. Zo heeft het pandemie alleen maar voor meer verzorgd.

Snel met je rijlessen Utrecht volgen 

Met de rijlessen Utrecht is de instructie dat je goede aandacht krijgt van de rijinstructeur. Bij ons krijgt u alle hulpmiddelen om te begrijpen hoe de onderdelen in elkaar zitten. Zij houden rekening met je niveau en wensen tijdens de rijlessen. Het is belangrijk dat je naar je zin hebt. Als je ergens moeite hebt met vragen, kan je meteen aan je instructeur vragen. Zo zullen we samen er voor zorgen op een ontspannend manier met je rijlessen toe naar praktijkexamen werkt. Voorkeur gaat altijdt dat je in ëën keer slaag voor je rijbewijs. Beslist snel naar je keuze naar rijschool in Utrecht.

Vaak kan je beginnen met je rijlessen in Utrecht 

Jij moet als een beginnen kandidaat zeer aan de pedalen in het begin van je lessen. Wij van rijschool Utrecht Vlam zorgen dat je tot vier rijles de instrument bevoegdheden hebt. Ben je ook van pandemie en wil je nog snel je rijbewijs voor zomer hebben, dan kan je beginnen voor een gratis proefles. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

https://www.rijschoolvlam.nl
Auto's en Motoren

Meer informatie over de brommobiel verkoop

Trekt de brommobiel je aan of wil je juist af van je brommobiel, dan is het belangrijk een tussenpersoon in de hand te nemen, zodat je er zeker van bent dat je geen miskoop doet.  Je mooie brommobiel verkoop zal zeker een geslaagde verkoop zijn, nadat je brommobiel is nagekeken op eventuele gebreken en onderdelen die toe zijn aan vervanging. Om een brommobiel te verkopen moet je wwel zeker zijn en een goede beslissing hebben genomen dat je echt niet meer gebuik wil maken van jou brommobiel en die te verkoop wil bieden.

Verkoop, aankoop en mogelijkheden en voordelen van de brommobiel

Indien je van plan bent je brommobiel te verkoop aan te bieden, is het belangrijk om het kentekennummer aan te geven, maar ook het merk van je brommobiel, de kilometerstand en alle details over je brommobiel. Verder is het van belang als je jou brommobiel in de verkoop wil plaatsen dan je persoonlijke contactgegevens aanwezig zijn. Als tussenpersoon komen we naar je toe, doen je een eerlijk en aantrekkelijk bod en nemen de brommobiel meteen mee. We plaatsen de brommobiel daarna als verkoop aan op ons platform. We wachten op het online aanbod van je brommobiel en kijken uit naar een koper.

Contact opnemen voor brommobiel verkoop

Indien je opzoek bent naar een brommobiel en graag een brommobiel zou willen kopen, helpen we je graag hiermee. Uit de verschillende modellen brommobielen die ten verkoop worden aangeboden kun je een keus maken. Indien je meer informatie wil hebben of als je vragen hebt over de brommobiel, kun je ons altijd bellen, een e-mail of whatsapp bericht sturen met al je vragen of de informatie die je graag wenst te ontvangen over de brommobiel en we reageren zo snel als mogelijk op je e-mail of whatsapp bericht.Auto's en Motoren

Toyota werkt ook leuker en langer

De geschiedenis van Toyota begint lang voordat het in 1966 zijn intrede deed in ons land. Toen nog een obscuur merk uit Japan, ondertussen de grootste autobouwer ter wereld. Het Japanse automerk Toyota is wereldberoemd.

Momenteel behoort Toyota tot de drie grootste autofabrikanten ter wereld. Samen met de autofabrikanten General Motors en Volkswagen is het deze top drie die regelmatig stuivertje wisselt.

Geschiedenis

Toyota vindt zijn oorsprong in de jaren dertig van de vorige eeuw. Toyoda Automatic Loom Works, gespecialiseerd in het maken van weefgetouwen, is één van de belangrijkste industriële groepen in Japan. Stichter en oprichter Kiichiro Toyoda raakt onder de indruk van de toen toonaangevende Amerikaanse auto-industrie.

In 1937 lanceert Toyoda zijn eerste auto, de AA, geïnspireerd op de Amerikaanse Chrysler Airflow. De auto wordt gelanceerd onder de merknaam Toyota – dus niet Toyoda – en wordt geëxporteerd naar onder meer de Sovjet-Unie.

Nieuwe Toyota Modellen

De 3 populairste Toyota-modellen zijn de Aygo, Yaris en Corolla. Via Toyota Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Aygo

De Toyota Aygo is sinds zijn introductie in 2005 het kleinste model van Toyota, een zogenaamde supermini of stadsauto. De Aygo komt uit dezelfde fabriek als de Citroën C1 en de Peugeot 107 en deelt zijn techniek dan ook met deze twee zustermodellen. Auto’s in deze klasse heten niet voor niets stadsauto, want met een lengte van slechts 3,4 m is het met dit kleine, overzichtelijke model makkelijk manoeuvreren. Toyota Aygo Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

 

Yaris

De Toyota Yaris, die in 1999 de Toyota Starlet opvolgde, is een compacte hatchback in de klasse van de Volkswagen Polo. In navolging van de Prius heeft Toyota ook van de Yaris een versie met een extra elektromotor uitgebracht. Toyota hecht veel waarde aan veiligheid. De Yaris was het eerste model dat in dit segment de maximale score van vijf sterren haalde bij de botsproeven van EuroNCAP. Dat was onder meer te danken aan de toepassing van maar liefst negen airbags waaronder ook een ter bescherming van de knieën. Toyota Yaris Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die een voordelig en zorgeloos een nieuwe Yaris wil rijden.

 

Corolla

 

De Toyota Corolla is het meest geproduceerde automodel ter wereld. Met meer dan 40 miljoen stuks (tot en met 2013) is deze auto zelfs de Volkswagen Kever voorbijgestreefd. Dat productieaantal is gehaald dankzij de meer dan 40-jarige modelhistorie, want de Corolla kwam al in 1966 op de markt en is sinds die tijd ook bij ons leverbaar. Vanwege tegenvallende verkopen haalde de importeur de sedan in 2010 de Corolla uit het programma. Na een jarenlange afwezigheid is de Toyota Corolla sinds 2019 terug in Nederland. ’s Werelds meest verkochte auto aller tijden maakt een veelbelovende comeback, als opvolger van de Auris. Ook Toyota Corolla Private Lease is populair.

https://leaseauto.nl/private-lease/toyota/
Auto's en Motoren

Rijexamens mogen weer begin je ook bij autorijschool Utrecht

Na een lange periode zonder rijlessen is het eindelijk weer mogelijk om weer te lessen, ook het praktijkexamen mag weer gedaan worden. De leerlingen waar het examen hiervoor eerder gepland was krijgen een voorrang om als eerst te mogen afrijden. Veel leerlingen moeten al maanden wachten om verder te mogen met hun rijlessen.  Na wat versoepelingen van de maatregelingen maken veel leerlingen zich zorgen, want ze zijn op veel handelingen achteruit gegaan omdat ze lange periode niet konden rijlessen. Voor het ene is het geldigheid duur van het theorie certificaat nog kort en wil zo snel mogelijk alles afronden. En voor de rijscholen Utrecht zijn er veel lessen uitgesteld, veel leerlingen konden niet afgewerkt worden waardoor het rijlessen is gaan opstappelen.

Het zou niet rechtvaardig zijn geweest voor de mensen die eerder een rijexamen gepland hadden, en dat ze nu achteraan in de rij te moeten aansluiten voor het inplannen voor het rijexamen. Van daar is het besloten om voor deze voorrang te verlenen. Door de pandemie maat regelingen waren de wachttijden voor het rijexamen extra langer, dit kan erg vervelend zijn voor de leerlingen als rijscholen.

Autorijlessen Utrecht

Tijdens de rijlessen bij auto rijlessen Utrecht is het van belang dat de lessen aangesloten wordt op de route die wordt genomen, als je pas gaat beginnen voor het volgen van rijlessen is er best aardig een investering nodig, zeker nog als het leertraject niet goed aansluit of diegene geen rijervaring of aanleg voor het rijden heeft. Kan het voorkomen dat er voor het rijexamen zakt en meer kwijt bent voor nog meer rijlessen en extra examens die gedaan moet worden om uiteindelijk het rijbewijs te behalen.  Neem vandaar de voorkeur naar een autorijschool in Utrecht

Begin je nu ook met rijlessen in Utrecht

Voor veel beginnende bestuurders is het even weer wennen, je kunt al inschrijven voor de rijlessen bij Troy autorijschool Utrecht, je kan al binnen paar dagen al weer het autorijden oppakken en voor de zomer nog je rijbewijs op zak halen. Na een lange periode dicht te zijn geweest is iedereen het thuiszitten wel zat, er is gelukkig nog genoeg plaats bij de rijschool. Reserveer vandaag nog een rijles Utrecht voordat het vol is.

Auto's en Motoren

Autorijles makkelijk te volgen in Amsterdam

Je droom wordt werkelijkheid zodra jij op leuke autorijles in Amsterdam gaat! Voordat je een auto kunt rijden moet je eerst op autorijles gaan. Schrijf je nu in voor autorijles in Amsterdam. Bij de rijschool voor autorijles in Amsterdam heb je geen lange wachttijden en krijg je persoonlijke aandacht. Je kunt nu autorijles in Amsterdam volgen! Als je van mening bent dat je je snel en eenvoudig wilt verplaatsen en je niet meer afhankelijk bent van derden, dan het het rijden van een auto heel erg handig.

Wat houdt de autorijles in Amsterdam in ?

Tijdens de autorijles Amsterdam krijg je les van de beste rijinstructeurs. Bij de autorijles in Amsterdam heb je een vaste rij instructeur, wordt gebruik gemaakt van speciale rijbewijs bundel  tijdens de autorijles in Amsterdam, wordt gezorgd voor flexibiliteit in je uitgaven patroon, hebt je nooit te maken met overbodige lessen en je rijvaardigheid wordt optimaal ontwikkeld.

Aanmelden voor autorijles in Amsterdam

Je kunt je vandaag reeds inschrijven voor autorijles in Amsterdam. Samen met jouw kijken we wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen, wanneer jij het besluit neemt om autorijles in Amsterdam te volgen. We zorgen ervoor dat je op een snelle  en veilige manier  je rijbewijs kunt behalen, wanneer je autorijles in Amsterdam hebt gevolgd. Indien je met vragen zit of als je meer wil weten over de autorijles in Amsterdam, kun je ons gerust een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken. Ook bestaat de mogelijkheid het contactformulier voor autorijles in Amsterdam op onze website in te vullen. Zo gauw we je formulier hebben door genomen, nemen wij zo gauw als mogelijk contact op met jou. Kom bij ons lessen in Amsterdan en geniet van je autorijles !Auto's en Motoren

CE rijbewijs halen in 1 dag

Jij wilt je ce rijbewijs halen en hebt niet al te veel tijd? Bij ons is het mogelijk om je theorie in 1 dag te halen. Heb jij al ervaring met een poging doen je theorie voor je vrachtwagenrijbewijs te halen en lukt het maar niet? Dit komt waarschijnlijk omdat je het niet op de juiste manier aanpakt. Wij zorgen ervoor dat je in 1 dag de vrachtwagen theorie leert en ook kent. Wij maken gebruik van onze ervaring en een lesmethode die zo gemaakt is dat de theorie ook blijft hangen. Je slaagt altijd binnen 1 dag, wij hebben geen wachtrijen en bieden ook na de theorie nog meerdere opties.

En verder

Er zijn drie verschillende onderdelen voor het examen. Je slaagt bij ons binnen 1 dag voor alle drie de onderdelen. Super, je bent geslaagd en wat nu? De eerste stap heb je nu binnen, nu begint het echte proces en dit duurt even. De medische keuring, is verplicht? Oh, dit wist je niet, ook hierin begeleiden wij je graag. Nu ben je door de keuring, super. Wat nu? Nu gaan we je aanmelden bij een rijschool. Een voordeel wanneer je via ons de aanmelding regelt is dat je korting krijg. Wij werken met verschillende rijscholen samen en kijken welke het beste bij jou past.

De laatste loodjes

De praktijk is afgesloten. Vrachtwagenchauffeurs zijn zeer gevraagd, een baan vinden zal dus niet al te moeilijk zijn. Ben je wat onzeker over de juiste keuze, wij geven hierin eveneens advies. Wij hebben contact met kleine en grotere vervoersbedrijven. Jij moet weten wat je wilt, wat voor ritten je wilt gaan rijden. Ons netwerk zorgt ervoor dat je niet zomaar een baan hebt, maar de baan die je echt ziet zitten. Heb je nog vragen? Per mail bereik je ons het beste, bellen gaat echter ook. Nog een interessant feit, slaag je niet dan betaal je alleen de examenkosten, wij schelden de rest kwijt.

 

Auto's en Motoren

Voordelig in een Nieuwe Auto Rijden

Niet veel geld op de bank en toch in een nieuwe auto willen rijden? Private Lease maakt dit voor veel mensen mogelijk. 

Maar waar moet je op letten als je zo voordelig mogelijk wil leasen. Wij geven wat tips die je veel geld kunnen besparen.

Samen een Leaseauto delen

Een auto wordt gemiddeld een halfuur (34,5 minuten) per dag gebruikt. De overige 23,5 uur staat hij stil. Omdat degene die de Leaseovereenkomst afsluit zelf mag zelf bepalen wie er in de auto mag rijden is het mogelijk om de private leaseauto te delen met een vriend, vrienden, buren of een familielid. Samen de kosten delen is wel zo voordelig.

Langere looptijd maakt lease goedkoper

Een private leasecontract heeft een looptijd tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager de prijs. Een leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan met een leasetermijn van 24 maanden. Op een gemiddeld leasebedrag van 300 euro per maand scheelt dit al snel 75 euro per maand.

Zuinige auto’s rijden voordeliger

Brandstofkosten zijn niet inclusief bij Private Lease. Zelfs bij een hele zuinige kleine auto bedragen de brandstofkosten al snel 600 euro per jaar als er 10.000 kilometer wordt gereden. Het brandstofverbruik tussen auto’s verschilt aanzienlijk. Iets om op te letten bij het vergelijken. 

Voordelige auto kiezen

Een kleine auto als een Peugeot 108 is uiteraard goedkoper dan een grote SUV als een Opel Grandland X. Daarnaast worden auto’s geleverd in meerdere uitvoeringen. Er is eigenlijk altijd een voordelig basismodel, een wat comfortabele versie en een luxe uitvoering.

De luxere uitvoeringen hebben opties die niet noodzakelijk om je van A naar B te brengen. Wilt u zo goedkoop private leasen, kies dan voor het instapmodel. De luxe versie is al snel 20% duurder dan de basis uitvoering.

Vergelijken aanbiedingen

Het vergelijken van private lease aanbiedingen is de moeite waard. Dezelfde auto kan bij de ene leasemaatschappij zomaar 100 euro per maand goedkoper zijn dan bij een ander.

Nu is het vergelijken van alle aanbiedingen tijdrovend. Om het makkelijk te maken heeft Leaseauto.nl de beste private lease aanbiedingen op 1 plek bij elkaar gebracht. Op Leaseauto.nl zijn aanbiedingen makkelijk te vergeleken en direct te bestellen.

Over Private Lease 

Een vast maandbedrag

Als je een auto leaset is hij niet van jou. Je huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Het enige dat buiten je leasebedrag valt is de brandstof, verkeersboetes en de wasstraat. 

Deze kosten zijn inclusief 

De volgende kosten zijn inbegrepen in het private-leasecontract: 

 • Kosten van de wegenbelasting (motorrijtuigenbelasting).
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud van de auto.
 • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden.
 • Premie voor een verzekering voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen.
 • Kosten van pechhulp (wegenwacht).
 • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Een looptijd die bij je past

Je hebt de keuze uit een looptijd van 12 tot en met 60 maanden. Kies de looptijd die bij je situatie past. Verwacht je verandering in je persoonlijke situatie? Neem dan een leasecontract met een kortere looptijd.

Hoeveel kost private lease?

Hoeveel jij maandelijks betaalt voor jouw private lease auto hangt van verschillende factoren af. Zo telt het natuurlijk mee welke auto jij hebt uitgezocht, maar ook de duur van het contract en het inbegrepen aantal kilometers spelen een rol.

Voordelen van Private Lease 

De belangrijkste voordelen van Private Lease zijn:

 • Duidelijk inzicht in maandelijkse kosten van je auto
 • Geen onverwachte bijkomende kosten
 • Geen hoge aanschafprijs dus geen spaargeld nodig
 • Goedkoper dan geld lenen voor de aanschaf van een auto
 • Je rijdt vaak een nieuwe auto

 

Private Lease Auto’s

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Kia Picanto en Peugeot 108 al jaren in de top 10.

 

https://leaseauto.nl/
Auto's en Motoren

Hoeveel bedraagt de bijtelling in 2021?

Ieder kalenderjaar heeft de zakelijke rijder weer opnieuw de keuze om te kiezen voor bijtelling of rittenregistratie. Het percentage van de bijtelling is voor de benzineauto al jaren gelijk (22 procent),  maar de kosten voor de bijtelling van een elektrische auto nemen ieder jaar toe. Is het nog de overweging waard om te kiezen voor een brandstof- of elektrische auto, puur gekeken naar het bedrag dat men betaalt voor de bijtelling? 

 

Wat is bijtelling?

Bijtelling wordt gezien als de kosten die gelden voor het privégebruik van de auto van de zaak. Er wordt dan een percentage betaald over de cataloguswaarde van de auto: bijtelling. Liever geen bijtelling betalen? Dan wordt er vanuit de Belastingdienst gevraagd om een rittenregistratie bij te houden. Hiermee kan worden aangetoond dat er op jaarbasis niet meer dan 500 km privé is gereden met de auto van de zaak.

Kosten bijtelling 2021

De bijtelling in 2021 op een elektrische auto is 12 procent over de eerste € 40.000 van de  cataloguswaarde van de auto en 22 procent over de meerwaarde. Voor benzineauto’s geldt nog steeds het bijtellingspercentage van 22 procent. In 2020 bedroeg de bijtelling over de elektrische auto nog 8 procent. In de komende jaren wordt dit jaarlijks percentueel verhoogd, totdat de bijtelling van de elektrische auto even hoog is als de benzineauto: 22 procent.

 

Omslagpunt elektrische auto

Om het omslagpunt te berekenen, zoeken we het antwoord op de vraag: “Hoe duur mag de benzine-, diesel- of hybrideauto zijn om aan dezelfde bijtelling van een elektrische auto te komen?” Uit de berekeningen van TrackJack Europe kunnen we concluderen dat een benzine-, diesel- of hybrideauto met een cataloguswaarde van minder van € 21.818 in 2021 goedkoper is aan bijtelling dan een elektrische auto van € 40.000,-. In 2022 bedraagt het omslagpunt zelfs € 29.090, waardoor de elektrische auto steeds minder interessant wordt.

https://www.trackjackeurope.com/kennisbank/bijtelling/bijtelling-2021/
Auto's en Motoren

Eersteklas onderdelen voor klassieke Volkswagens

De oldtimer Kever is populair! Dit autotype -dat internationaal bekend staat als Beetle-, werd tussen 1937 en 2003 gebouwd: de langste productieperiode van één model auto ooit. Een tweede record betreft het meest aantal auto’s, namelijk ruim 20 miljoen. In al die jaren werd -en nu nog wordt-, de wagen enorm gewaardeerd. Verwijzend naar de cilinderinhoud kreeg deze Volkswagen de bijnaam 1200 en 1300.

De versnellingsbak Kever was tot en met 31/9/1952 on-gesynchroniseerd. Vanaf dat moment werden de versnellingen 2, 3 en 4 gesynchroniseerd. Na 1/8/1960 is sprake van complete synchronisatie. Tegelijkertijd kon toen gekozen worden voor aan half automatische versnellingsbak; de primeur hiervan ging naar de 1300 modellen. Ben jij als Kever-bezitter op zoek naar een nieuwe versnellingsbak? Check, voordat je je order plaatst op paruzzi, de codering ervan. Je vindt die aan de rechterkant. De code begint met twee letters. De nummers die volgen geven het bouwjaar aan: twee nummers voor de dag, twee nummers voor de maand en een nummer voor het jaar.

Naast versnellingsbakken levert Paruzzi nog veel meer originele parts. Denk aan remmen, velgen, voorassen, kachels en lampen. Voor losse kabels, bouten, moeren en ringen kun je ook terecht op Paruzzi. In totaal zijn er een half miljoen VW Classic onderdelen op voorraad. De meeste klanten bestellen online, waarbij PostNL verantwoordelijk is voor de bezorging. Gaat het om een groot item of bepaalde vloeistoffen? Je kunt een en ander afhalen bij het Paruzzi magazijn. De opslaghal staat in Yerseke, op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Overigens een heerlijk gebied om eens rond te kijken! Een paar toeristische tips:

-de oesterputten (er worden regelmatig rondleidingen gehouden);

-de haven;

-het Oosterscheldemuseum.

Het museum -gevestigd in een monumentaal pand uit 1914 dat vroeger dienst deed als gemeentehuis- beheert meer dan 1600 objecten. De voorwerpen hebben allemaal een link met de mossel- en oestercultuur van Yerseke. Er is ook veel aandacht voor de 18 verdronken dorpen en de ondergang van de stad Reimerswaal. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen in de voormalige trouwzaal. Daar hangt een indrukwekkend panoramaschilderij gemaakt door Willem Vaarzon Morel.

https://www.paruzzi.com/
Auto's en Motoren

Hoe mensen met rolstoel vervoeren

Een rolstoelbus kan gewenst zijn als je mensen moet vervoeren, waaronder mensen in een rolstoel. Dit kan voor familie zijn, maar bijvoorbeeld ook als je mantelzorger bent voor iemand met een rolstoel. Er is een verschil tussen het vervoeren van een rolstoel en het vervoeren van iemand in een rolstoel. Dat laatste vereist namelijk meer aanpassingen aan het voertuig. Je vindt op deze pagina rolstoelbussen met panoramagarantie voor de bijrijder in de rolstoel.

 

Wat is de panoramagarantie

De panoramagarantie houdt in dat de persoon in de rolstoel op dezelfde hoogte zit als de rest van de passagiers in de rolstoelbus. Hierbij spelen meerdere aspecten een rol, zoals de lengte van de rolstoelgebruiker en het formaat van de rolstoel zelf. De panoramagarantie kan gegeven worden door de bodemverlaging die wordt geboden. Deze verlaging is van roestvrijstaal en wordt bekleed met tapijt of antislipmateriaal. Met deze bekleding wordt geluid van buiten het voertuig gedempt. Op het gedeelte van de bodemverlaging van roestvrijstaal zit een garantie van tien jaar.

 

Aan alle eisen voldaan

De zitplaats met panoramagarantie in de rolstoelbus wordt in het midden van het voertuig geplaatst. Hierbij hoort ook een veilig en stevig rolstoelbevestigingssysteem en een oprijplaat. In sommige gevallen kan er naast de rolstoelplaats aan twee kanten nog een stoel geplaatst worden in de rolstoelbus. Dat is natuurlijk afhankelijk van om welke soort bus het gaat. De gehele aanpassing voor de rolstoelbussen voldoet hier aan de Europese normeringen en krijgt de bijpassende certificeringen.

 

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/