Aanbiedingen

De horren op maat beschermen je tegen ongedierte

Het bestellen van horren op maat is een handige keuze wanneer je van plan bent de gehele zomer de tuindeur open te laten en lekker van binnen naar buiten te lopen. Of wanneer je echt een persoon bent die vaak de ramen tegen elkaar open zet in de woning. Je vindt het lekker om te kunnen luchten, maar daarmee zorg je er wel voor dat er steeds beestjes naar binnen kunnen vliegen. Helaas kan je dat net tegenhouden, want de deur dicht doen is geen optie, maar wanneer deze open is dan weten zij zich gemakkelijk een weg te banen in jouw woonkamer en misschien nog wel erger in je slaapkamer. Zo kan je natuurlijk helemaal niet lekker slapen, maar wanneer je kiest voor de horren op maat wordt dit probleem voor je opgelost. 

Kleine gaatjes in de horren

Het plaatsen van de horren op maat is slim om te doen, omdat dit ervoor zorgt dat de beesten niet binnen kunnen dringen. Daarnaast is het op maat maken van de horren verstandig, omdat de hor dan het meest effectief werkt. De beesten zijn namelijk slim genoeg om nog door het kleinste gaatje de woning binnen te gaan, maar omdat de horren op maat zijn gemaakt is dit niet mogelijk. En de luchtgaatjes die wel in de horren zitten, zijn voor ieder ongedierte te klein en daar zal je dan ook geen last van hebben. 

Luchtgaten en licht

Wat wel fijn is aan de luchtgaatjes in de horren, is dat deze zorgen dat er wel frisse lucht binnen komt zonder dat je de beestjes en pollen naar binnen krijgt. Het gaas is heel dun, maar net goed genoeg voor het doel van de horren op maat. Daarnaast kan je ook gewoon nog door de horren heen kijken, wat je ruimte niet direct heel donker maakt.Aanbiedingen

Verschillende IPA soorten

Heb jij een favoriet biersoort? Drink je eigenlijk altijd datzelfde soort of probeer je graag nieuwe biersoorten? De meest gedronken biermerken zijn natuurlijk Heineken, Grolsch en Hertog Jan, maar er zijn ook ontzettend veel soorten speciaal bier. Deze markt blijft groeien en er komen dus steeds meer biersoorten bij. Ken je bijvoorbeeld de IPA? Dit is een erg bekende biersoort en is erg bekend in Nederland, maar ook in Amerika. Onder de IPA vallen nog veel meer soorten, zoals een double IPA of een tripel IPA. Binnen deze soort zit nog veel verschil, dus let alsnog op jouw voorkeur zodat je een lekker IPA kunt proeven.

De verschillende IPA soorten

Wil je IPA bier kopen? Dit vind je natuurlijk in de winkel, maar kun je ook gemakkelijk online bestellen. Neem eens een kijkje in het assortiment van Misterhop. Zij bieden een ruimschoots assortiment aan met verschillende soorten bier, dus ook het speciaal bier. Bestel eens verschillende IPA’s, zodat je kunt proeven welke jij het lekkerste vindt. Zo heb je zwaardere en lichtere IPA’s, dus kijk wat jij het liefste wilt.

Een ruim assortiment bier

Het assortiment telt 1755 biersoorten, zodat je in ieder geval een ruime keuze hebt. Hierdoor wordt de keuze waarschijnlijk alleen maar moeilijker, dus daarom kun je gebruik maken van het filter model. Hierin kun je aangeven wat voor specificaties jij wenst. Geef dus de maximum prijs aan, biersoort en alcoholpercentage. De beste opties worden daarna getoond, zodat jouw keuze een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het IPA bier? De bierspecialisten van Misterhop weten hier alles over en vertellen je graag wat meer. Je kunt ze telefonisch bereiken maar een mail sturen mag ook altijd.

https://www.misterhop.com/
Aanbiedingen

Alarm voor ouderen

Met persoonlijke alarmen kunnen mensen om hulp bellen als ze thuis een ongeluk krijgen of vallen. Ze kunnen oudere en minder valide mensen helpen zich thuis veiliger te voelen en langer onafhankelijk te blijven. Ze kunnen ook gemoedsrust bieden aan familie en vrienden.

De meest elementaire persoonlijke alarmen maken een luid geluid bij activering en waarschuwen mensen in de buurt dat er een probleem is. Ze zijn erg goedkoop om te kopen, maar vertrouwen erop dat er iemand in de buurt is om te helpen.

Er zijn ook belknoppen die een signaal naar een semafoon sturen, die door een professionele of mantelzorger kan worden gedragen, vastgemaakt aan hun riem of kleding. Deze hebben een beperkt bereik, dus vertrouw er nog steeds op dat iemand in de buurt is om te helpen. ‘S Nachts zit de semafoon in een oplaadunit naast het bed van de verzorger en als de verzorger een zware slaper is, kan een trilkussenwaarschuwing ook aan sommige eenheden worden bevestigd om hen te helpen wakker te worden.

Alarmen die een signaal verzenden voor hulp 

Dit zijn apparaten die via een zelfstandige eenheid zijn gekoppeld aan een 24-uurs bewakingsservice of aan een verzorger, thuis of elders.

Deze systemen hebben een eenvoudige drukknop die als een hanger om de nek kan worden gedragen, als een horlogeband aan de pols kan worden bevestigd of aan een riem of kleding kan worden geklikt. Ze kunnen ook aan een mobiele telefoon worden bevestigd als een noodknop die in de hoes is ingebouwd. Sommige diensten omvatten een extra eenheid om op een nachtkastje te houden voor gemakkelijke toegang in bed.

Een aantal systemen bevat ook een valdetector. Dit betekent dat als u omvalt, het apparaat automatisch een waarschuwing stuurt naar de verzorger of het centrum dat reageert. U kunt hieronder meer lezen over valalarmen.

Nadat een oproep voor hulp is verzonden, kunt u met sommige eenheden ook via een GPS-systeem worden gevonden. Als je zorgt voor iemand die dementie heeft , en zijn richting kan verliezen en niet naar huis kan terugkeren, kun je hem via dit lokaliseren.

Aanbiedingen

Maak je eigen armband met deze handige tips

Oorbellen kunnen je outfit helemaal afmaken. Het kan echter nog een hele kunst zijn om oorbellen te vinden die zowel bij je outfit als bij je gezicht passen. Ook als je iemand oorbellen cadeau wilt doen, kan het erg lastig zijn om passende exemplaren te vinden. Want hoe weet je nu of de door jou uitgekozen oorbellen de ontvanger wel zullen staan? In deze blog worden een aantal tips besproken voor het vinden van de juiste oorbellen. Een mooie armband erbij en je outfit is compleet!

 

De vorm van je gezicht

Het soort oorbel dat het best bij je past is mede afhankelijk van de vorm van je gezicht. Door de juiste oorbellen te dragen kun je de beste eigenschappen van je gezicht accentueren.

 

Heb je een rond gezicht? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om je gezicht wat langer en smaller te laten lijken. Lange oorbellen doen het dan vaak goed, of juist oorbellen met een vierkante vorm. Rondere oorbellen zoals ringen zul je dan waarschijnlijk wat minder goed kunnen hebben. Deze zorgen er namelijk voor dat je gezicht nóg ronder lijkt. Deze kun je juist wel goed gebruiken als je een vierkante gezichtsvorm hebt, zodat je gezicht ronder oogt. Net als druppelvormige oorbellen laten ronde exemplaren je gezicht er wat smaller uitzien. In dit geval kun je juist beter niet voor vierkante oorbellen gaan.

 

Als je een langwerpig gezicht hebt kun je het best kiezen voor korte en brede oorbellen. Hierdoor lijkt je gezicht al snel korter én breder. Lange, smallere oorbellen zijn hierbij juist minder op zijn plaats.  Heeft je gezicht de vorm van een hart? Dan kunnen druppelvormige oorbellen een goede keuze zijn! Je kaaklijn lijkt er breder door terwijl je voorhoofd er juist smaller uit zal zien. Ook kun je in dit geval prima kiezen voor ronde of ovale oorbellen.

 

Aanbiedingen

Vergader op een externe locatie in Utrecht

De laatste jaren zien we het vergaderen steeds meer veranderen. Het standaard vergaderen, waar iedereen rustig in een rondje om een tafel zit, is veranderd in het staand/lopend vergaderen, scrummen of zelfs videoconferencing. Er is een duidelijke evolutie gaande die tot stand is gekomen om de kwaliteit en effectiviteit van de vergaderingen te verhogen. Vergaderen op een externe vergaderruimte brengt voordelen met zich mee.

Voordelen van het vergaderen op een andere locatie

Tijdens een vergadering op een in externe vergaderruimte zorgt ervoor dat alle werknemers uit hun comfortzone gaan. Dit zorgt voor nieuwe inspiratie en nieuwe creatieve blikken op bepaalde onderwerpen. Het is ook bewezen dat een vernieuwende setting zorgt dat mensen anders gaan denken.

Naast het creatieve denken laat het vergaderen op een externe locatie zien hoe belangrijk de vergadering is. Het kost tijd en moeite om zo’n vergadering te organiseren, wat aan de werknemers weer laat zien dat de vergadering echt belangrijk is. Dit hoge urgentiebesef zorgt voor een actievere deelname aan de vergadering.

Tenslotte is de kans veel kleiner dat je mensen afgeleid worden door andere collega’s. De kleine onderbrekingen die op jouw eigen kantoor vaak plaatsvinden kosten maar een minuutje, maar hebben invloed op de concentratie van de gehele groep.

Vergaderen in Utrecht

Er zijn in Utrecht een tal aan mogelijkheden om efficient te vergaderen. YouMeet is een vergaderruimte in Utrecht met 5 verschillende vergaderruimtes, die iedereen zijn eigen kenmerken heeft, kan je het meest uit je vergaderingen halen. Dit is de perfecte locatie om te vergaderen in Utrecht en je kunt hier ook onder begeleiding van professionals te werk gaan.

Werk jij in de buurt van Utrecht en wil je jouw vergaderingen efficienter laten verlopen? Dan is YouMeet de plek voor jou!

 

Aanbiedingen

Knusse inrichting met kamerplanten

Sfeer, kleur en levendigheid. Dat is waar een goede Kamerplanten voor zorgt in een interieur. Iedere inrichting kan een goede kamerplant gebruiken. Het fijne is dat u de keuze voor uw kamerplant kunt laten afhangen van de verzorging die u kunt geven en de plaats waar u de kamerplant wilt neerzetten. En een groot aantal planten behoeft minimale verzorging. Naast de sfeer en levendigheid, zorgt een kamerplant voor een fris binnenklimaat. Zeker wanneer u voor de luchtzuiverende kamerplant gaat. Voor een gezond gevoel is de aanschaf van een kamerplant dus ook een echte aanrader. En weet u wat zo fijn is? U kunt gewoon online uw keuze maken en u heeft uw kamerplant morgen al in huis. Dat scheelt weer een ritje naar het tuincentrum.

Alle kamerplanten verzamelen!

U kunt dus eigenlijk niet zonder kamerplant, daar zijn we het over eens. Maar wat voor kamerplant past het best bij u? Het is goed om vooraf te bedenken uit welke kamerplanten u kunt kiezen. Daarom zetten we de kamerplanten even voor u op een rij. Heeft u namelijk ruimte voor een grote plant, of zet u liever een kleinere plant op een bijzettafeltje. In het eerste geval kunt u gaan voor grote kamerplant die tot maar liefst 3 meter hoogte kunnen groeien. Een echte blikvanger met bladeren dus! Heeft u enkel ruimte voor een kleinere variant? Geen probleem. Kies bijvoorbeeld een hippe bonsai of een Aloë vera plant. Ook echte pareltjes van planten. Wilt u juist helemaal niets neerzetten? Hangplanten zijn het helemaal. Keuze genoeg dus!

Kamerplant gekozen? Laat ze bezorgen

Ziet u zichzelf nog niet zo snel een hele plantenverzameling vervoeren? Dan laat u ze net zo makkelijk bezorgen. Onze tip? Kijk eens bij Fleurdirect. Hier heeft u grote keuze aan kamerplanten en u kunt er vanuit gaan dat de planten rechtstreeks uit de kas komen en met de grootste zorg bij u thuis worden gebracht. Deze kamerplanten zijn dus vanaf het begin in de beste conditie, daar kunt u vanuit gaan.