Aanbiedingen

Vergader op een externe locatie in Utrecht

De laatste jaren zien we het vergaderen steeds meer veranderen. Het standaard vergaderen, waar iedereen rustig in een rondje om een tafel zit, is veranderd in het staand/lopend vergaderen, scrummen of zelfs videoconferencing. Er is een duidelijke evolutie gaande die tot stand is gekomen om de kwaliteit en effectiviteit van de vergaderingen te verhogen. Vergaderen op een externe vergaderruimte brengt voordelen met zich mee.

Voordelen van het vergaderen op een andere locatie

Tijdens een vergadering op een in externe vergaderruimte zorgt ervoor dat alle werknemers uit hun comfortzone gaan. Dit zorgt voor nieuwe inspiratie en nieuwe creatieve blikken op bepaalde onderwerpen. Het is ook bewezen dat een vernieuwende setting zorgt dat mensen anders gaan denken.

Naast het creatieve denken laat het vergaderen op een externe locatie zien hoe belangrijk de vergadering is. Het kost tijd en moeite om zo’n vergadering te organiseren, wat aan de werknemers weer laat zien dat de vergadering echt belangrijk is. Dit hoge urgentiebesef zorgt voor een actievere deelname aan de vergadering.

Tenslotte is de kans veel kleiner dat je mensen afgeleid worden door andere collega’s. De kleine onderbrekingen die op jouw eigen kantoor vaak plaatsvinden kosten maar een minuutje, maar hebben invloed op de concentratie van de gehele groep.

Vergaderen in Utrecht

Er zijn in Utrecht een tal aan mogelijkheden om efficient te vergaderen. YouMeet is een vergaderruimte in Utrecht met 5 verschillende vergaderruimtes, die iedereen zijn eigen kenmerken heeft, kan je het meest uit je vergaderingen halen. Dit is de perfecte locatie om te vergaderen in Utrecht en je kunt hier ook onder begeleiding van professionals te werk gaan.

Werk jij in de buurt van Utrecht en wil je jouw vergaderingen efficienter laten verlopen? Dan is YouMeet de plek voor jou!

 

Aanbiedingen

Knusse inrichting met kamerplanten

Sfeer, kleur en levendigheid. Dat is waar een goede Kamerplanten voor zorgt in een interieur. Iedere inrichting kan een goede kamerplant gebruiken. Het fijne is dat u de keuze voor uw kamerplant kunt laten afhangen van de verzorging die u kunt geven en de plaats waar u de kamerplant wilt neerzetten. En een groot aantal planten behoeft minimale verzorging. Naast de sfeer en levendigheid, zorgt een kamerplant voor een fris binnenklimaat. Zeker wanneer u voor de luchtzuiverende kamerplant gaat. Voor een gezond gevoel is de aanschaf van een kamerplant dus ook een echte aanrader. En weet u wat zo fijn is? U kunt gewoon online uw keuze maken en u heeft uw kamerplant morgen al in huis. Dat scheelt weer een ritje naar het tuincentrum.

Alle kamerplanten verzamelen!

U kunt dus eigenlijk niet zonder kamerplant, daar zijn we het over eens. Maar wat voor kamerplant past het best bij u? Het is goed om vooraf te bedenken uit welke kamerplanten u kunt kiezen. Daarom zetten we de kamerplanten even voor u op een rij. Heeft u namelijk ruimte voor een grote plant, of zet u liever een kleinere plant op een bijzettafeltje. In het eerste geval kunt u gaan voor grote kamerplant die tot maar liefst 3 meter hoogte kunnen groeien. Een echte blikvanger met bladeren dus! Heeft u enkel ruimte voor een kleinere variant? Geen probleem. Kies bijvoorbeeld een hippe bonsai of een Aloë vera plant. Ook echte pareltjes van planten. Wilt u juist helemaal niets neerzetten? Hangplanten zijn het helemaal. Keuze genoeg dus!

Kamerplant gekozen? Laat ze bezorgen

Ziet u zichzelf nog niet zo snel een hele plantenverzameling vervoeren? Dan laat u ze net zo makkelijk bezorgen. Onze tip? Kijk eens bij Fleurdirect. Hier heeft u grote keuze aan kamerplanten en u kunt er vanuit gaan dat de planten rechtstreeks uit de kas komen en met de grootste zorg bij u thuis worden gebracht. Deze kamerplanten zijn dus vanaf het begin in de beste conditie, daar kunt u vanuit gaan.