Aanbiedingen

Online shoppen: 5 tips om een miskoop te voorkomen

Steeds vaker shoppen we online. Ben jij hier ook fan van? Dat is ook niet zo gek. Online zijn er zoveel leuke webshops te vinden, bijvoorbeeld nummerzestien.eu , hier koop je de leukste kleding gewoon vanuit je luie stoel. Ideaal toch?! Het nadeel van online shoppen is dat je de kleding niet kunt zien, vastpakken en passen. Dit kan soms best voor teleurstellingen zorgen. In deze blog lees je daarom 5 tips hoe je de kans op online miskopen kunt voorkomen.

 

 1. Meten is weten

Helaas kun je er echt niet vanuit gaan dat je kledingmaat op de verschillende webshops en bij verschillende merken hetzelfde is. Maten zijn niet standaard. Ook niet in Nederland. Pak het daarom in één keer goed aan en meet je even op. Noteer deze direct, zo weet je bij ieder maattabel welke maat jij nodig hebt!

 

 1. Maak een shoppinglijstje

De valkuil bij online shoppen is dat je maar blijft doorklikken. Voor je het weet heb je je winkelmandje overvol. Om dit te voorkomen kun je een shoppinglijstje opstellen. Zo weet je van te voren naar welke kledingstukken je precies op zoek bent. Afleiding wordt daarmee voorkomen.

 

 1. Lees de productomschrijving

Deze tip is enorm belangrijk. Lees altijd de specificaties en de artikelomschrijving. Een kledingstuk kan er namelijk op de foto heel anders uitzien dan in het echt. Bekijk daarom de lengte van het kledingstuk, het materiaal, de pasvorm en welke maat het model draagt. Door de productomschrijving goed door te lezen weet jij al een stuk meer over wat je van het kledingstuk kunt verwachten.

 

 1. Lees de reviews

Veel webshops werken met reviews over het kledingstuk onderaan de pagina. Deze helpen je kiezen als je nog wat twijfelt. Ook wanneer je meer wilt weten over de pasvorm, de maat en de kleur vind je hier meer informatie. 

 

 1. Retourneren

Tenslotte is het verstandig om het retourbeleid even te controleren. Hoeveel tijd krijg je om de kledingstukken te passen en eventueel te retourneren? Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Mochten je online aanwinsten tegenvallen kun je deze in ieder geval weer zonder problemen retourneren.

https://www.nummerzestien.eu/
Aanbiedingen

Gereedschap kun je eenvoudig huren!

Als je vaak evenementen moet opbouwen of in de regulieren bouw werkt is gereedschap onmisbaar. De basis zul je wel in huis hebben maar wat als je bijzonder gereedschap nodig hebt? Aanschafkosten zijn vaak hoog en misschien heb je het ook niet bij elke klus nodig. Zonde van je geld om te kopen eigenlijk. Daarom is het huren van gereedschap de uitkomst. 

 

Huren van gereedschap?

Wanneer je gereedschap alleen maar tijdelijk nodig heeft dan is het huren hiervan een slimme oplossing. Als je er namelijk voor kiest om gereedschap aan te schaffen, moet je het ook nog ergens op kunnen slaan. Niet zo handig dus. Bij 123 Machineverhuur kan je gereedschap die je eventueel nodig hebt huren voor één dag, maar ook voor meerdere dagen. Ze geven ook professioneel advies over hun gereedschap en machines. Zo hebben ze verschillende experts die je graag te woord staan. Ook hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit is waarom wij 123 Machineverhuur aanraden.

 

Wat heb je nodig voor je volgende klus?

Geen een klus is hetzelfde en dat betekent dat je verschillend gereedschap nog hebt. Gelukkig kan je hiervoor bij 123 Machineverhuur terecht. Zij hebben een groot assortiment. Om te laten zien wat jouw opties zijn voor je volgende klus hebben we een aantal producten op een rijtje gezet:

 

 • Houtbewerking

 • Elektrotechniek

 • Perslucht

 • Aanhangwagens & transportmiddelen

 • Handgereedschap

 • Beton- & metselwerk

 • Reinigingsmachines

 • Liften

 • Meetapparatuur

 • Steigers & klimmaterieel

 • Verreikers

 • Hoogwerkers 

 

Huur wat jij nodig hebt

Op de site ven 123 Machineverhuur kun je eenvoudig een keuze maken tussen het verschillende gereedschap en hun diverse machines. Dus het maakt niet uit of je gaat voor een hoogwerker huren of een verreiker huren. Ze hebben het voor jouw klaar staan. Wil je zo snel mogelijk van deze producten gebruik maken? Maak dan je keuze online, vul je gegevens in en je kunt binnenkort aan de slag. Wil je nog meer advies over het gereedschap? Neem dan contact op met de klantenservice van 123 Machineverhuur, zij helpen je graag verder.

https://www.123machineverhuur.nl/
Aanbiedingen

Voertuigvolgsysteem

Linqo: het voertuigvolgsysteem voor jou

Ben jij eigenaar van een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat jij ten alle tijden het overzicht goed weet te behouden. Zo is het ook belangrijk om bijvoorbeeld het verbruik van de bedrijfsauto(‘s) goed bij te houden. Helaas is dit een hele klus om bij te houden. Gelukkig hebben wij een efficiënte manier om dit te doen, namelijk door gebruik te maken van een voertuigvolgsysteem. Het systeem dat wij hiervoor aanraden is Linqo. Dit systeem geeft jou niet alleen informatie over het verbruik zodat jij dit bij kunt houden, maar biedt ook meer inzicht in het rijgedrag. Ben jij benieuwd naar het gebruik van een voertuigvolgsysteem en wil je meer weten over Linqo? Lees dan verder, wij vertellen je hier graag meer over.

 

Een voertuigvolgsysteem

Weet jij niet precies wat een voertuigvolgsysteem is? Geen probleem, wij leggen het je uit. Met een voertuigvolgsysteem is de geregistreerde auto eenvoudig en snel te traceren. Dit is bijvoorbeeld handig en behulpzaam wanneer de auto gestolen is. Maar dit biedt ook inzicht in alledaagse werkzaamheden. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over de snelheid van de auto, de route en de gereden tijd via dit slimme systeem. Alles wordt door middel van een slimme GPS monitor bijgehouden die in de auto geïnstalleerd is door een monteur van Linqo. Je krijgt met deze software een duidelijk overzicht met veel informatie.

 

Indeling van je wagenpark

Het voertuigvolgsysteem van Linqo is ook goed te gebruiken voor het optimaal indelen van jouw wagenpark. Dankzij Linqo kun jij jouw planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassen waar nodig. Zo maak je niet alleen de administratie een stuk gemakkelijker, maar dit bespaart ook een hoop tijd. Een echte win-win.

 

Download nu dit slimme voertuigvolgsysteem

Wil je meer weten over dit geavanceerde voertuigvolgsysteem en de mogelijkheden die het biedt? Bezoek dan meteen de website van Linqo en bekijk de mogelijkheden. Neem bij vragen contact met hen op en zij staan je graag te woord om al jouw antwoorden te beantwoorden.


https://linqo.nl/
Aanbiedingen

Een hoogwerker huren doe je hier!

Werk jij op hoogte? Gebruik dan een hoogwerker om overal goed bij te kunnen. Hiermee kun je veilig op hoogte werken en word je verder niet belemmerd door de omgeving. Waarschijnlijk gaat jouw voorkeur uit naar het huren van een hoogwerker in plaats van kopen, omdat dit je enorm in kosten scheelt. Een hoogwerker heb je daarbij ook niet elke dag nodig en het aardig prijzig. Huur daarom eens een hoogwerker bij Hoogwerkt, want zij bieden je diverse hoogwerkers aan voor diverse locaties. Een hoogwerker huren doe je bij Hoogwerkt.

Verschillende mogelijkheden van de ondergrond

Een hoogwerker moet natuurlijk stevig op de grond staan, anders wordt de veiligheid niet gegarandeerd. Dit kan soms wel een uitdaging zijn als de grond erg zacht is, want de hoogwerker staat dan niet stabiel. Het is daarom van belangrijk om een hoogwerker te huren die beschikt over extra elementen naast wielen, zodat ze extra sterk zijn. Denk hierbij aan steunpalen en stempelplaten, zodat de gronddrukverdeling een stuk beter wordt. Bekijk dus of je gaat werken op een zachte ondergrond.

Heb je geen zachte maar een harde ondergrond? Dit is al een stuk stabieler! Echter is het alsnog belangrijk om op de stabiliteit te letten. De hoogwerkers voor op een harde ondergrond zijn vaak wat lichter en met elektrische bediening. Hierbij is er minder vermogen nodig om verplaatst worden, wat ideaal is.

Waar werk jij?

Waar moet jij werk? Als dit binnen in een kleine ruimte, moet je letten op hoogwerkers die hierin passen. Het is dus belangrijk dat je een hoogwerker gaat huren die erg flexibel is en een goede wendbaarheid heeft. Daarbij is de breedte van een hoogwerker ook een belangrijk punt, want als je binnen werkt met een hoogwerker zul je toch door een aantal deuren door moeten.

Buiten werken

 • Wanneer je buiten werkt moet je hierop letten: 
 • De wind: waait het harder dan windkracht 6, dan mag je niet met een hoogwerker werken.
 • De ondergrond en daarmee de stabiliteit.
 • Heb je te maken met poortjes, grote of kleine ruimtes?
 • Ben je verzekerd?

Ga de hoogte in met een hoogwerker

Bekijk de hoogwerkers van Hoogwerkt en maak een keuze uit alle hoogwerkers die jij graag wilt huren. Advies nodig? Raadpleeg dan nu de specialisten van Hoogwerkt en je wordt voorzien van een passend advies.

 

https://www.hoogwerkt.nl/hoogwerker-huren/
Aanbiedingen

Op zoek naar een SEO Agency?

 

Wil jij graag jouw SEO werkzaamheden uitbesteden omdat je maximaal rendement wil behalen met jouw bedrijf? Dan raden wij je aan eens te kijken naar Traffic Today, een digital marketing bureau die gespecialiseerd is in SEO. De specialisten kunnen je daar alle ins en outs vertellen en kijken altijd naar de verbeterpunten van jouw website. Want was is SEO nou eigenlijk precies en hoe kun je een hoge positie binnen de zoekmachines behalen? In dit blog vertellen wij je meer over SEO en Traffic Today.

Wat is SEO? SEO staat voor Search Engine Optimization en zorgt ervoor dat jij een goede positie behaalt in Google. Google maakt gebruik van een algoritme waardoor er waarde wordt toegekend aan websites. Maar wat kun je nou precies bereiken met SEO en waarom moet je dit écht toepassen?

 • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website
 • Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
 • Meer organisch verkeer naar je website
 • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
 • Meer bezoekers, leads en conversies

Genoeg redenen dus om nu de hulp van een SEO Agency in te schakelen die jou hierbij kan ondersteunen, zodat jij het beste resultaat zult behalen.

Hulp nodig bij SEO? Wil jij hoger ranken in de zoekmachine resultaten van Google en heb je daar hulp bij nodig? Traffic Today is dé SEO specialist voor het hogere MKB segment en staat dus te popelen om jou te helpen. Jouw positie in Google zal in ieder geval stijgen zodat jij de meeste bezoekers krijgt sinds ooit tevoren. Heb je een doel? Dan maken zij een passende strategie om dit te bereiken. De specialisten zullen jou zo goed mogelijk ondersteunen zodat jij maximaal rendement zult halen. Zij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden wat betreft zoekmachine optimalisatie.

 

 

 

 

 

https://www.traffictoday.nl/
Aanbiedingen

De horren op maat beschermen je tegen ongedierte

Het bestellen van horren op maat is een handige keuze wanneer je van plan bent de gehele zomer de tuindeur open te laten en lekker van binnen naar buiten te lopen. Of wanneer je echt een persoon bent die vaak de ramen tegen elkaar open zet in de woning. Je vindt het lekker om te kunnen luchten, maar daarmee zorg je er wel voor dat er steeds beestjes naar binnen kunnen vliegen. Helaas kan je dat net tegenhouden, want de deur dicht doen is geen optie, maar wanneer deze open is dan weten zij zich gemakkelijk een weg te banen in jouw woonkamer en misschien nog wel erger in je slaapkamer. Zo kan je natuurlijk helemaal niet lekker slapen, maar wanneer je kiest voor de horren op maat wordt dit probleem voor je opgelost. 

Kleine gaatjes in de horren

Het plaatsen van de horren op maat is slim om te doen, omdat dit ervoor zorgt dat de beesten niet binnen kunnen dringen. Daarnaast is het op maat maken van de horren verstandig, omdat de hor dan het meest effectief werkt. De beesten zijn namelijk slim genoeg om nog door het kleinste gaatje de woning binnen te gaan, maar omdat de horren op maat zijn gemaakt is dit niet mogelijk. En de luchtgaatjes die wel in de horren zitten, zijn voor ieder ongedierte te klein en daar zal je dan ook geen last van hebben. 

Luchtgaten en licht

Wat wel fijn is aan de luchtgaatjes in de horren, is dat deze zorgen dat er wel frisse lucht binnen komt zonder dat je de beestjes en pollen naar binnen krijgt. Het gaas is heel dun, maar net goed genoeg voor het doel van de horren op maat. Daarnaast kan je ook gewoon nog door de horren heen kijken, wat je ruimte niet direct heel donker maakt.Aanbiedingen

Verschillende IPA soorten

Heb jij een favoriet biersoort? Drink je eigenlijk altijd datzelfde soort of probeer je graag nieuwe biersoorten? De meest gedronken biermerken zijn natuurlijk Heineken, Grolsch en Hertog Jan, maar er zijn ook ontzettend veel soorten speciaal bier. Deze markt blijft groeien en er komen dus steeds meer biersoorten bij. Ken je bijvoorbeeld de IPA? Dit is een erg bekende biersoort en is erg bekend in Nederland, maar ook in Amerika. Onder de IPA vallen nog veel meer soorten, zoals een double IPA of een tripel IPA. Binnen deze soort zit nog veel verschil, dus let alsnog op jouw voorkeur zodat je een lekker IPA kunt proeven.

De verschillende IPA soorten

Wil je IPA bier kopen? Dit vind je natuurlijk in de winkel, maar kun je ook gemakkelijk online bestellen. Neem eens een kijkje in het assortiment van Misterhop. Zij bieden een ruimschoots assortiment aan met verschillende soorten bier, dus ook het speciaal bier. Bestel eens verschillende IPA’s, zodat je kunt proeven welke jij het lekkerste vindt. Zo heb je zwaardere en lichtere IPA’s, dus kijk wat jij het liefste wilt.

Een ruim assortiment bier

Het assortiment telt 1755 biersoorten, zodat je in ieder geval een ruime keuze hebt. Hierdoor wordt de keuze waarschijnlijk alleen maar moeilijker, dus daarom kun je gebruik maken van het filter model. Hierin kun je aangeven wat voor specificaties jij wenst. Geef dus de maximum prijs aan, biersoort en alcoholpercentage. De beste opties worden daarna getoond, zodat jouw keuze een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het IPA bier? De bierspecialisten van Misterhop weten hier alles over en vertellen je graag wat meer. Je kunt ze telefonisch bereiken maar een mail sturen mag ook altijd.

https://www.misterhop.com/
Aanbiedingen

Alarm voor ouderen

Met persoonlijke alarmen kunnen mensen om hulp bellen als ze thuis een ongeluk krijgen of vallen. Ze kunnen oudere en minder valide mensen helpen zich thuis veiliger te voelen en langer onafhankelijk te blijven. Ze kunnen ook gemoedsrust bieden aan familie en vrienden.

De meest elementaire persoonlijke alarmen maken een luid geluid bij activering en waarschuwen mensen in de buurt dat er een probleem is. Ze zijn erg goedkoop om te kopen, maar vertrouwen erop dat er iemand in de buurt is om te helpen.

Er zijn ook belknoppen die een signaal naar een semafoon sturen, die door een professionele of mantelzorger kan worden gedragen, vastgemaakt aan hun riem of kleding. Deze hebben een beperkt bereik, dus vertrouw er nog steeds op dat iemand in de buurt is om te helpen. ‘S Nachts zit de semafoon in een oplaadunit naast het bed van de verzorger en als de verzorger een zware slaper is, kan een trilkussenwaarschuwing ook aan sommige eenheden worden bevestigd om hen te helpen wakker te worden.

Alarmen die een signaal verzenden voor hulp 

Dit zijn apparaten die via een zelfstandige eenheid zijn gekoppeld aan een 24-uurs bewakingsservice of aan een verzorger, thuis of elders.

Deze systemen hebben een eenvoudige drukknop die als een hanger om de nek kan worden gedragen, als een horlogeband aan de pols kan worden bevestigd of aan een riem of kleding kan worden geklikt. Ze kunnen ook aan een mobiele telefoon worden bevestigd als een noodknop die in de hoes is ingebouwd. Sommige diensten omvatten een extra eenheid om op een nachtkastje te houden voor gemakkelijke toegang in bed.

Een aantal systemen bevat ook een valdetector. Dit betekent dat als u omvalt, het apparaat automatisch een waarschuwing stuurt naar de verzorger of het centrum dat reageert. U kunt hieronder meer lezen over valalarmen.

Nadat een oproep voor hulp is verzonden, kunt u met sommige eenheden ook via een GPS-systeem worden gevonden. Als je zorgt voor iemand die dementie heeft , en zijn richting kan verliezen en niet naar huis kan terugkeren, kun je hem via dit lokaliseren.

Aanbiedingen

Maak je eigen armband met deze handige tips

Oorbellen kunnen je outfit helemaal afmaken. Het kan echter nog een hele kunst zijn om oorbellen te vinden die zowel bij je outfit als bij je gezicht passen. Ook als je iemand oorbellen cadeau wilt doen, kan het erg lastig zijn om passende exemplaren te vinden. Want hoe weet je nu of de door jou uitgekozen oorbellen de ontvanger wel zullen staan? In deze blog worden een aantal tips besproken voor het vinden van de juiste oorbellen. Een mooie armband erbij en je outfit is compleet!

 

De vorm van je gezicht

Het soort oorbel dat het best bij je past is mede afhankelijk van de vorm van je gezicht. Door de juiste oorbellen te dragen kun je de beste eigenschappen van je gezicht accentueren.

 

Heb je een rond gezicht? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om je gezicht wat langer en smaller te laten lijken. Lange oorbellen doen het dan vaak goed, of juist oorbellen met een vierkante vorm. Rondere oorbellen zoals ringen zul je dan waarschijnlijk wat minder goed kunnen hebben. Deze zorgen er namelijk voor dat je gezicht nóg ronder lijkt. Deze kun je juist wel goed gebruiken als je een vierkante gezichtsvorm hebt, zodat je gezicht ronder oogt. Net als druppelvormige oorbellen laten ronde exemplaren je gezicht er wat smaller uitzien. In dit geval kun je juist beter niet voor vierkante oorbellen gaan.

 

Als je een langwerpig gezicht hebt kun je het best kiezen voor korte en brede oorbellen. Hierdoor lijkt je gezicht al snel korter én breder. Lange, smallere oorbellen zijn hierbij juist minder op zijn plaats.  Heeft je gezicht de vorm van een hart? Dan kunnen druppelvormige oorbellen een goede keuze zijn! Je kaaklijn lijkt er breder door terwijl je voorhoofd er juist smaller uit zal zien. Ook kun je in dit geval prima kiezen voor ronde of ovale oorbellen.

 

Aanbiedingen

Vergader op een externe locatie in Utrecht

De laatste jaren zien we het vergaderen steeds meer veranderen. Het standaard vergaderen, waar iedereen rustig in een rondje om een tafel zit, is veranderd in het staand/lopend vergaderen, scrummen of zelfs videoconferencing. Er is een duidelijke evolutie gaande die tot stand is gekomen om de kwaliteit en effectiviteit van de vergaderingen te verhogen. Vergaderen op een externe vergaderruimte brengt voordelen met zich mee.

Voordelen van het vergaderen op een andere locatie

Tijdens een vergadering op een in externe vergaderruimte zorgt ervoor dat alle werknemers uit hun comfortzone gaan. Dit zorgt voor nieuwe inspiratie en nieuwe creatieve blikken op bepaalde onderwerpen. Het is ook bewezen dat een vernieuwende setting zorgt dat mensen anders gaan denken.

Naast het creatieve denken laat het vergaderen op een externe locatie zien hoe belangrijk de vergadering is. Het kost tijd en moeite om zo’n vergadering te organiseren, wat aan de werknemers weer laat zien dat de vergadering echt belangrijk is. Dit hoge urgentiebesef zorgt voor een actievere deelname aan de vergadering.

Tenslotte is de kans veel kleiner dat je mensen afgeleid worden door andere collega’s. De kleine onderbrekingen die op jouw eigen kantoor vaak plaatsvinden kosten maar een minuutje, maar hebben invloed op de concentratie van de gehele groep.

Vergaderen in Utrecht

Er zijn in Utrecht een tal aan mogelijkheden om efficient te vergaderen. YouMeet is een vergaderruimte in Utrecht met 5 verschillende vergaderruimtes, die iedereen zijn eigen kenmerken heeft, kan je het meest uit je vergaderingen halen. Dit is de perfecte locatie om te vergaderen in Utrecht en je kunt hier ook onder begeleiding van professionals te werk gaan.

Werk jij in de buurt van Utrecht en wil je jouw vergaderingen efficienter laten verlopen? Dan is YouMeet de plek voor jou!