Aanbiedingen

Airco: must have in zowel de zomer als winter

Dat een airco in de zomer geen overbodige luxe in huis is, is algemeen bekend. Maar wist je dat je een airco ook tijdens de winter kunt gebruiken? De airco is namelijk ook in staat om je huis te verwarmen. Zo geniet je het hele jaar door van een perfect binnenklimaat. In deze blog vertellen we je er meer over. Lees snel verder!

Altijd de gewenste binnentemperatuur

Als de zon vaker en feller begint te schijnen, overwegen veel mensen het om een airco te laten installeren. Logisch, want wanneer de hitte enkele dagen aanhoudt, stapelt de warmte zich al snel op. De zonwering helpt hierbij wel, maar na verloop van tijd kunnen de temperaturen ook binnenshuis behoorlijk oplopen. Gelukkig biedt airconditioning een uitkomst. Door een airconditioning in huis te halen, kun je zelf de gewenste binnentemperatuur instellen. Ideaal toch?

Het hele jaar door

Er zijn steeds meer mensen die in de lente, de herfst of zelfs de winter een airco laten installeren. Klinkt dit gek? Toch is dit geen rare keuze. Een airco is namelijk een installatie waarmee je het hele jaar door je comfort verhoogt. Met een lucht-luchtwarmtepomp koel je niet alleen je huis, je kunt er je huis ook mee verwarmen. Hierdoor profiteer je het hele jaar door van optimaal comfort.

Een airconditioning waarmee je ook kunt verwarmen, transporteert de warmte van de ene omgeving naar de andere met behulp van een koelmiddel. De werking van dit systeem is gebaseerd op de compressietechniek. Je kunt het bijvoorbeeld vergelijken met de werking van een koelkast: de warmte wordt aan de binnenruimte onttrokken en aan de buitenlucht afgegeven. Bij het verwarmen wordt dit proces omgekeerd. 

Een airco kopen

Helemaal overtuigd van het comfort dat een airconditioning jou kan bieden? Wij geven je groot gelijk. Neem voor het kopen van een airconditioning gerust contact op met een gerenommeerde partij, zoals bijvoorbeeld Aircoshop. Onze aanvullende tip is om niet te wachten op een hittegolf, maar om tijdig je bestelling te plaatsen. Zo vermijd je wachttijden en kun je ook tijdens de warmste dagen genieten van een optimale binnentemperatuur!

http://www.shopfacilities.nl/
Aanbiedingen

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen

Online bestellen bij Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u heerlijk gebak bestellen dat precies past en brievenbus doosjes en dus door uw brievenbus geleverd wordt.

Taart door de brievenbus

Maten van brievenbus doosjes

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten brievenbus gebak van Brievenbus Banket. Er zijn drie maten doosjes waaruit u kunt kiezen:

 • Normaal, een A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket één stuk gebak in verzend.
 • Large, een A5-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket twee stuks gebak in verzend.
 • Extra Large, een A4-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket vier stuks in verzend.

Verschillende soorten gebak

In de doosjes kunt u verschillende soorten gebak laten bezorgen, namelijk:

 • Chocolade Banket; een heerlijk smeuige brownie per post met een laagje chocolade glazuur.
 • Kaneel Banket; een ambachtelijk gebakken Kaneel Gebak met extra kaneel granulaat korrels meegebakken en er over heen gestrooid.
 • Haagsche Hopjes Banket; het iconische Haagse snoepje verwerkt in een heerlijk gebak met ‘Haagsche Hopjes’ karamel laag er over heen.
 • Walnoot Sinaasappel Banket; het meest luxe gebak van Brievenbus Banket met Walnoot, Sinaasappel, Rozijnen, meegebakken Roomkaas alles samengevoegd in een heerlijke smaakcombinatie van een gebak.

Bij de ‘Large’ en ‘Extra Large’ maten doosjes kunt u er ook voor kiezen om de bovengenoemde soorten gebak te combineren zodat u geen keuzestress meer heeft tussen de heerlijke soorten gebak. In het ‘Extra Large’ doosje kunt u er zelfs voor kiezen om alle vier de soorten taart door de brievenbus in hetzelfde doosje af te laten leveren bij de gelukkige ontvanger, of uzelf natuurlijk. Bent u klaar om te bestellen? Ga dan naar gebak bestellen op de website van Brievenbus Banket.

Voordelen van een brievenbus levering

Ontvanger hoeft niet te wachten op bezorger.

Er zijn meerdere voordelen aan het versturen via brievenbus post, maar het grootste voordeel is dat de ontvanger van de taart door de brievenbus niet meer uren lang thuis hoeft te wachten om op de bezorger te wachten. Omdat het pakketje door de brievenbus past kan de ontvanger zijn of haar tijd aan andere leuke dingen besteden.

Same Day Delivery!

Maar Brievenbus Banket heeft meerdere voordelen, met name met spoedbestellingen. Zo kunt u elke werkdag tot 10:00 ‘s ochtends een bestelling doen en het dezelfde dag nog laten bezorgen bij de ontvanger. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u een verjaardag vergeten bent perongeluk, of dat u nog snel iemand wil bedanken. Brievenbus Banket helpt u hier graag bij en zorgt dat het pakketje op tijd aankomt. Het afleverpercentage van de eerste bezorgpoging van Brievenbus Banket ligt op 98%, dit komt mede omdat het via de brievenbus bezorgd wordt en de bezorger dus niet hoeft aan te bellen, maar voornamelijk omdat Brievenbus Banket met de betere bezorgpartners samenwerkt waardoor de service beter is dan bij de reguliere bezorgingsdiensten.

Brievenbus Cadeau

Slechts een paar klikken op de muis verzenden naar Nederland, België of Duitsland

Brievenbus Banket heeft het versturen van een brievenbus cadeau naar iemand erg makkelijk voor u gemaakt. Met slechts een paar klikken op uw muis of scherm verstuurd u een gebakje naar elk adres in Nederland, België of Duitsland.

Verschillende momenten

Er zijn verschillende momenten waarvoor u gebruik kunt maken van de diensten van Brievenbus Banket, namelijk;

 • Verjaardag Cadeau Per Post
 • Kraam Cadeau Per Post
 • Beterschap Cadeau Per Post
 • Bedankt Cadeau Per Post
 • Valentijns Cadeau Per Post

Maar eigenlijk voor elke situatie kunt u een taart door de brievenbus laten versturen van Brievenbus Banket. De klantenbeoordelen liegen er ook niet om, Brievenbus Banket is met een 9,4/10 hoog gewaardeerd door haar klanten. Op de website van Brievenbus Banket staat nog per brievenbus cadeau moment informatie en mocht u meer informatie willen hebben kunt u altijd de klantenservice van Brievenbus Banket bereiken, ook in het weekend.

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Veel bedrijven zitten met hun handen in het haar met wat ze gaan bestellen als relatiegeschenk. Omdat het toch belangrijk is om elk jaar te vernieuwen zien ze uiteindelijk door de bomen het bos niet meer. De relatiegeschenken van Brievenbus Banket bieden hier een mooie oplossing. Het is origineel, lekker én de ontvanger hoeft niet op zijn of haar pakketje te wachten omdat het door de brievenbus past. Hierdoor hebben ook inmiddels al veel bedrijven relatiegeschenken van Brievenbus Banket verstuurd door Nederland, België of Duitsland. Er zitten zelfs al bedrijven tussen die vaker gebruik maken van de diensten van Brievenbus Banket omdat ze erg tevreden zijn over het product, de levering en de service.

Verjaardagservice

Ook heeft Brievenbus Banket sinds dit jaar, 2021, ook de optie om voor uw personeel of collega’s de verjaardag cadeau’s te verzenden. Dit noemt Brievenbus Banket een verjaardagservice. Het houdt in dat u doorgeeft wanneer uw personeel of collega’s jarig zijn en Brievenbus Banket doet de rest. U heeft als u gebruik maakt van de verjaardagservice van Brievenbus Banket geen omkijken meer naar de cadeau stress en ook geen mogelijkheid om het perongeluk te vergeten. Brievenbus Banket zorgt dat er op een verjaardag een heerlijk verjaardags gebak pakketje op de deurmat ligt van uw collega of personeel.

Zakelijk Bestellen

Om een zakelijke bestelling te doen bij Brievenbus Banket of bovengenoemde relatiegeschenken of verjaardagservice in te plannen dient u contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice zal binnen één dag en doorgaans sneller contact met u opnemen om alles te bespreken en eventueel mee te denken met uw wensen. Ook zal de klantenservice van Brievenbus Banket voor u een offerte op maat maken.

Het personaliseren van uw zakelijke brievenbus cadeau is mogelijk tegen een kleine meerprijs. Wel dient hiervoor genoeg tijd voor de levering aanwezig te zijn in verband met het bestellen van bijvoorbeeld ansichtkaartjes is uw huisstijl of uw logo op de brievenbus doosjes.

Kortom, als u vragen heeft help de klantenservice van Brievenbus Banket u graag verder met uw zakelijke bestelling op maat, dus twijfel niet om contact op te nemen.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen
Aanbiedingen

Zo blijft je accu het langst goed

De accu van de elektrische fiets is op een gegeven moment aan vervanging toe. Vervangen van de accu wordt dan ook wel reviseren genoemd. Reviseren wordt ook wel eens gebruikt als het om een laptop of mobiel gaat, maar de term in die wereld heet refurbished. Het werkt dan ook heel simpel, goede onderdelen worden hergebruikt en onderdelen die de beste tijd hebben gehad worden vervangen. Hierdoor werkt het product weer zo goed als nieuw. Wil je weten hoe dat bij een fietsaccu revisie werkt? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Is de accu sneller leeg?

In de loop van de tijd gebeurd dat helaas, de accu van de fiets gaat steeds sneller leeg. Op een gegeven moment wordt de accu minder sterk. Hierdoor kan de fiets af en toe uitvallen tijdens een fietstocht of heb je zo af en toe wat minder ondersteuning tijdens het fietsen. Dit is dan ook niet iets wat prettig is. Je hebt dan ook twee keuzes; een nieuwe accu kopen of een accu revisie. Onze voorkeur gaat uit naar een fietsaccu revisie. Dit komt omdat je geen goede delen hoeft weg te gooien, maar kun je ze hergebruiken, wat weer beter voor het milieu is en duurzamer. Daarnaast scheelt het je ontzettend in je portemonnee, en dan komen we op het volgende punt.

Goedkope fietsaccu revisie
Hoe goedkoop is een fietsaccu revisie? Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu, scheelt het je vele geld omdat je alleen de accu hoeft te vervangen en niet alle toebehoren. Maar waar is de prijs van een fietsaccu revisie afhankelijk van, dat sommen we hieronder op:

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig over een fietsaccu revisie? Neem dan eens een kijkje op de website van Rebatt. Het reviseren van een fietsaccu door een specialist levert jou garantie voor een veilige accu van hoge kwaliteit. Net als dat je de accu nieuw kocht. Daarnaast kun je door een fietsspecialist je accu ook laten upgraden. Het upgraden bestaat uit nieuwe batterijcellen die krachtiger zijn. Dit heeft een positief effect op capaciteit en levensduur.

 

https://www.rebatt.nl/
Aanbiedingen

Deze aanhangernetten kan je gebruiken tijdens het vervoeren

 

Als bijna nooit rijdt met een aanhanger, dan denk je er vast niet over na om een aanhangernet aan te schaffen. Maar als je af en toe spullen vervoert heb je dit net zeker wel nodig. Het maakt het vervoeren namelijk veiliger, en daarnaast is het ook nog eens verplicht. Als je zonder een aanhangernet of doek spullen vervoert kan het dus zijn dat je een boete op loopt. Daarnaast kunnen de goederen ook nog een van de aanhanger af vallen en beschadigingen oplopen, hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Een aanhangernet is dus zeer handig bij het vervoeren van items. Maar het is dan wel van belang dat je het juiste net kiest voor de goederen die je wilt gaan vervoeren. Wil je graag meer informatie over aanhangernetten? Wij vertellen het jou in deze blog!

Zo zorg jij ervoor dat de goederen blijven liggen op de aanhanger

Een aanhangernet is dus niet alleen een handig voorwerp, maar het is ook nog eens verplicht. Het is dus zeker handig om er een in huis te halen, ook al rij je niet zo vaak met een aanhanger. Een aanhangernet zorgt ervoor dat de spullen in de aanhanger op hun plek blijven liggen, waardoor er dus geen kans bestaat dat de goederen van de aanhanger af vallen en andere weggebruikers in gevaar brengen. Ben je benieuwd naar de verschillende aanhangernetten? Of wil je meer weten over de kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op de website van de Nettenshop. Deze partij heeft een ruim assortiment aanhangernetten op de website staan. Ook verschillende soorten aanhangernetten, voor zand heb je bijvoorbeeld een ander net nodig dan voor grote meubelen.

Koop het net niet even groot als de aanhanger

Een keer in het jaar is het weer tijd voor de grote schoonmaak. Het hele huis wordt van boven naar beneden gestript. Alles wat niet meer nodig is wordt weggegooid. Maar de spullen die je weg wilt doen moeten wel vervoerd worden naar de vuilstort. Als het veel verschillende goederen zijn is het dan ook handig om meerdere netten in huis te hebben, zo weet je zeker dat het vervoeren goed gaat. Daarnaast is het verstandig om de aanhangernetten aan te schaffen die een tikkeltje groter zijn dan de aanhanger zelf. Op deze manier heb je nog genoeg ruimte over voor hoge goederen.

Meer informatie nodig over Nettenshop?

Wil je graag meer weten over aanhangernetten? Neem dan gerust een kijkje op de website van de Nettenshop. Hier staat meer informatie over alle aanhangernetten. Heb je nog een vraag? De specialisten van Nettenshop helpen je daar graag mee verder!

 

https://www.nettenshop.nl/
Aanbiedingen

De beste verzendzakken voor uw verpakkingsbehoeften

Verzendzakken zijn tegenwoordig erg populair en worden wereldwijd voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen die geschikt zijn voor elk doel. Er zijn er bijvoorbeeld enkele die zijn gemaakt van transparante polymeren en andere sterke kunststoffen. In dit verband moet u op de hoogte zijn van de verschillende formaten verzendzakken die op de markt verkrijgbaar zijn en hun toepassingen. In deze blog leest u er alles over!

Milieuvriendelijk

U moet verzendzakken pas kopen nadat u uw behoeften en specifieke vereisten hebt overwogen, zodat u de beste kwaliteit en de meest milieuvriendelijke kunt kopen. In dit verband moet u meer te weten komen over de voordelen van het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Sommige producten zijn bijvoorbeeld duurzamer dan de conventionele plastic verpakkingsmaterialen, omdat ze meer gerecycled materiaal bevatten. Ze zijn ook gemaakt van recyclebare materialen en daarom helpen ze onze planeet te redden. Verder zijn veel van deze producten geschikt voor gebruik in voedselverpakkingen en andere industrieën.

Gerecycled papier

Milieuvriendelijke verzendzakken zijn onder andere gemaakt van gerecycled papier. Deze worden gebruikt voor verschillende verpakkingstoepassingen en zijn onder andere verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Sommige van deze papieren verzendzakken zijn verkrijgbaar met een aantal extra coatingopties, zodat de gebruiker het milieu kan sparen door de vervangers voor papier niet te gebruiken. Verder helpen de extra coatings om de kwaliteit en de levensduur van het verpakkingsartikel te beschermen.

De voordelen van verzendzakken

Een verzendzak is erg handig en heeft alleen maar voordelen ten opzichte van een verzenddoos. Een verzendzak is namelijk een stuk kleiner waardoor het ook door de brievenbus past. Op deze manier hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bovendien hoeft de ontvanger van het pakket niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. 

Verzendzakken van Blok Packaging

Wanneer u een kijkje neemt op de website van Blok Packaging, ziet u dat ze veel verpakkingsmaterialen verkopen, waaronder verzendzakken. Bovendien verkopen ze ook nog milieuvriendelijke verzendzakken. Voor de beste verzendzakken moet u dus bij Blok Packaging zijn! Bezoek dus snel de website en ontdek wat de mogelijkheden zijn! 

 

https://blokpackaging.com/
Aanbiedingen

De beste houtverf die er is

Soms wil je gewoon kwaliteit hebben, je wil er zeker van zijn dat je een goede en duurzame koop doet. Het is dan logisch dat je eerst onderzoek gaat doen naar de mogelijkheden die er zijn. Stel dat jij hout wil gaan verven, dan ben je vast op zoek naar de beste houtverf die er is. Als dat zo is, is het jouw geluksdag! De houtverf van het van oorsprong Zweedse bedrijf Moose Färg is zonder twijfel de beste op de markt.

Weet je wat ons geheim is voor deze verf? Ik zal het je vertellen! Wij gebruiken namelijk een oeroud, origineel recept dat super goed werkt. We mixen de ingrediënten tarwemeel, lijnolie, roggemeel en water door elkaar en vervolgens koken we het. Tijdens het koken, zorgen we er voor dat de verf kleur krijgt, dat doen we door natuurlijk pigment in verschillende kleuren toe te voegen aan het mengsel. Door al deze natuurlijke producten die wij in ons recept verwerken, blijft de houtnerf goed zichtbaar en kan het hout ademen. Onze verf is geen plastic troep die het hout afdekt, onze verf laat het hout leven en ademen. In Nederland worden de meeste dingen van geschaafd en geïmpregneerd hout gemaakt, niet van ruw hout. Geïmpregneerd hout kan onder invloed van temperatuur en vochtigheid krimpen en weer uitzetten, je wil een verf hebben die mee beweegt met de beweging van het hout. Hout verven met de moderne Moose F verf, zorgt ervoor dat jouw hout blijft leven. Als je het geen verf over het hout wil, maar juist wil dat het hout zichtbaar blijft, dan doe je er geen goed aan om het te gaan verven. Om het hout toch te beschermen, kan je dan het beste houtbeits kopen. Wat je ook wil doen met je hout: kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Moose Färg.

https://www.moosefarg.nl/
Aanbiedingen

Elektrische haard

Elektrische haard

Iedereen die zich de laatste Elfstedentocht kan herinneren heeft zijn jeugd al een tijdje achter de rug.

Onze winters worden steeds minder lang en steeds minder winters. Langdurige perioden met vorst lijken nauwelijks meer voor te komen en het aantal keren dat we verkleumt thuis komen wordt steeds zeldzamer. Natuurlijk heeft het gebrek aan kou grote invloed op onze behoefte aan warmte. In onze moderne goed geïsoleerde huizen is behaaglijk warm blijven geen enkel probleem meer. Je zou denken dat de belangstelling voor haarden dezelfde trend volgt als het aantal levende Friese ijsmeesters met ervaring. Sterk dalend en met uitsterven bedriegt…

 

Maar toch zien we dit in de praktijk helemaal anders! Onze behoefte aan warmte is verminderd, maar de behoefte aan dat typische haardgevoel blijkt bij velen hardnekkiger dan verwacht! Er is een nieuwkomer op de markt die alles op de kop zet. Er is een geheel nieuwe haardsoort opgestaan met geheel nieuwe mogelijkheden. Unieke mogelijkheden, want geen enkele andere conventionele haard heeft ze ooit eerder gehad. Het elektrisch vuur slaat wild om zich heen en neemt de haardenmarkt over. Maar daar blijft het niet bij! Door de bijzondere eigenschappen van een elektrische haard kan nu iedereen het authentieke ‘haardgevoel’ ervaren! Hoe klein u ook woont of hoe lekker warm uw huis ook is, vanaf nu kunt u ook genieten van het sfeervolle schouwspel van de vlammen en het vuur!

 

Lang was de elektrische haard geen serieus alternatief voor de gaskachel of de houthaard. Het heeft even geduurd voordat techniek en software realistische vlamsimulaties mogelijk maakten. Heel wat jaren was elektrisch vuur duidelijk nepvuur. De wispelturigheid van echt vuur liet zich maar moeilijk vangen zonder verbranding. Echt vuur heeft nu eenmaal eigenschappen die werken op al onze zintuigen. Lange tijd leek een geloofwaardige vuursimulatie een onhaalbaar einddoel. Meerdere fabrikanten probeerden het over verschillende manieren, maar geen van die manieren was overtuigend genoeg. Pas de laatste jaren zien we dat er flink is geïnvesteerd in de elektrische haard. Grote spelers beseffen nu dat de toekomst van het haardvuur wel eens elektrisch kan worden. Door dit besef nam het elektrisch vuur een ongekende vlucht!

 

Geen rare lichtflitsen meer die op vlammen moeten lijken. Geen grofkorrelige projecties meer en geen overduidelijk nephout. Een moderne elektrische haard geeft een volwaardige 3-dimensionale vuurbeleving die nauwelijks meer van echt is te onderscheiden! Door gedetailleerde houtsets en strategisch geplaatste verlichting is het vuur in een elektrische haard levensecht geworden! Waar rook is, is vuur, is een nu hopeloos achterhaald spreekwoord. Met behulp van koudwaterdamp maakt een elektrische haard van de laatste generatie zelfs bedrieglijk echte rook! En de warmte? Die heeft u helemaal zelf in uw hand! Wanneer warmte gewenst is schakelt u het warmte-element in met een druk op de afstandsbediening of met behulp van de handige app. Geen warmte gewenst? Dan laat u de verwarming uit. Zo geniet u ook van het magische vlammenspel tijdens de minder koude maanden! Benieuwd geworden? Vraag uw haardenspecialist om meer informatie.

 

https://www.haardenexpert.nl/
Aanbiedingen

Online shoppen: 5 tips om een miskoop te voorkomen

Steeds vaker shoppen we online. Ben jij hier ook fan van? Dat is ook niet zo gek. Online zijn er zoveel leuke webshops te vinden, bijvoorbeeld nummerzestien.eu , hier koop je de leukste kleding gewoon vanuit je luie stoel. Ideaal toch?! Het nadeel van online shoppen is dat je de kleding niet kunt zien, vastpakken en passen. Dit kan soms best voor teleurstellingen zorgen. In deze blog lees je daarom 5 tips hoe je de kans op online miskopen kunt voorkomen.

 

 1. Meten is weten

Helaas kun je er echt niet vanuit gaan dat je kledingmaat op de verschillende webshops en bij verschillende merken hetzelfde is. Maten zijn niet standaard. Ook niet in Nederland. Pak het daarom in één keer goed aan en meet je even op. Noteer deze direct, zo weet je bij ieder maattabel welke maat jij nodig hebt!

 

 1. Maak een shoppinglijstje

De valkuil bij online shoppen is dat je maar blijft doorklikken. Voor je het weet heb je je winkelmandje overvol. Om dit te voorkomen kun je een shoppinglijstje opstellen. Zo weet je van te voren naar welke kledingstukken je precies op zoek bent. Afleiding wordt daarmee voorkomen.

 

 1. Lees de productomschrijving

Deze tip is enorm belangrijk. Lees altijd de specificaties en de artikelomschrijving. Een kledingstuk kan er namelijk op de foto heel anders uitzien dan in het echt. Bekijk daarom de lengte van het kledingstuk, het materiaal, de pasvorm en welke maat het model draagt. Door de productomschrijving goed door te lezen weet jij al een stuk meer over wat je van het kledingstuk kunt verwachten.

 

 1. Lees de reviews

Veel webshops werken met reviews over het kledingstuk onderaan de pagina. Deze helpen je kiezen als je nog wat twijfelt. Ook wanneer je meer wilt weten over de pasvorm, de maat en de kleur vind je hier meer informatie. 

 

 1. Retourneren

Tenslotte is het verstandig om het retourbeleid even te controleren. Hoeveel tijd krijg je om de kledingstukken te passen en eventueel te retourneren? Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Mochten je online aanwinsten tegenvallen kun je deze in ieder geval weer zonder problemen retourneren.

https://www.nummerzestien.eu/
Aanbiedingen

Gereedschap kun je eenvoudig huren!

Als je vaak evenementen moet opbouwen of in de regulieren bouw werkt is gereedschap onmisbaar. De basis zul je wel in huis hebben maar wat als je bijzonder gereedschap nodig hebt? Aanschafkosten zijn vaak hoog en misschien heb je het ook niet bij elke klus nodig. Zonde van je geld om te kopen eigenlijk. Daarom is het huren van gereedschap de uitkomst. 

 

Huren van gereedschap?

Wanneer je gereedschap alleen maar tijdelijk nodig heeft dan is het huren hiervan een slimme oplossing. Als je er namelijk voor kiest om gereedschap aan te schaffen, moet je het ook nog ergens op kunnen slaan. Niet zo handig dus. Bij 123 Machineverhuur kan je gereedschap die je eventueel nodig hebt huren voor één dag, maar ook voor meerdere dagen. Ze geven ook professioneel advies over hun gereedschap en machines. Zo hebben ze verschillende experts die je graag te woord staan. Ook hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit is waarom wij 123 Machineverhuur aanraden.

 

Wat heb je nodig voor je volgende klus?

Geen een klus is hetzelfde en dat betekent dat je verschillend gereedschap nog hebt. Gelukkig kan je hiervoor bij 123 Machineverhuur terecht. Zij hebben een groot assortiment. Om te laten zien wat jouw opties zijn voor je volgende klus hebben we een aantal producten op een rijtje gezet:

 

 • Houtbewerking

 • Elektrotechniek

 • Perslucht

 • Aanhangwagens & transportmiddelen

 • Handgereedschap

 • Beton- & metselwerk

 • Reinigingsmachines

 • Liften

 • Meetapparatuur

 • Steigers & klimmaterieel

 • Verreikers

 • Hoogwerkers 

 

Huur wat jij nodig hebt

Op de site ven 123 Machineverhuur kun je eenvoudig een keuze maken tussen het verschillende gereedschap en hun diverse machines. Dus het maakt niet uit of je gaat voor een hoogwerker huren of een verreiker huren. Ze hebben het voor jouw klaar staan. Wil je zo snel mogelijk van deze producten gebruik maken? Maak dan je keuze online, vul je gegevens in en je kunt binnenkort aan de slag. Wil je nog meer advies over het gereedschap? Neem dan contact op met de klantenservice van 123 Machineverhuur, zij helpen je graag verder.

https://www.123machineverhuur.nl/
Aanbiedingen

Voertuigvolgsysteem

Linqo: het voertuigvolgsysteem voor jou

Ben jij eigenaar van een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat jij ten alle tijden het overzicht goed weet te behouden. Zo is het ook belangrijk om bijvoorbeeld het verbruik van de bedrijfsauto(‘s) goed bij te houden. Helaas is dit een hele klus om bij te houden. Gelukkig hebben wij een efficiënte manier om dit te doen, namelijk door gebruik te maken van een voertuigvolgsysteem. Het systeem dat wij hiervoor aanraden is Linqo. Dit systeem geeft jou niet alleen informatie over het verbruik zodat jij dit bij kunt houden, maar biedt ook meer inzicht in het rijgedrag. Ben jij benieuwd naar het gebruik van een voertuigvolgsysteem en wil je meer weten over Linqo? Lees dan verder, wij vertellen je hier graag meer over.

 

Een voertuigvolgsysteem

Weet jij niet precies wat een voertuigvolgsysteem is? Geen probleem, wij leggen het je uit. Met een voertuigvolgsysteem is de geregistreerde auto eenvoudig en snel te traceren. Dit is bijvoorbeeld handig en behulpzaam wanneer de auto gestolen is. Maar dit biedt ook inzicht in alledaagse werkzaamheden. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over de snelheid van de auto, de route en de gereden tijd via dit slimme systeem. Alles wordt door middel van een slimme GPS monitor bijgehouden die in de auto geïnstalleerd is door een monteur van Linqo. Je krijgt met deze software een duidelijk overzicht met veel informatie.

 

Indeling van je wagenpark

Het voertuigvolgsysteem van Linqo is ook goed te gebruiken voor het optimaal indelen van jouw wagenpark. Dankzij Linqo kun jij jouw planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassen waar nodig. Zo maak je niet alleen de administratie een stuk gemakkelijker, maar dit bespaart ook een hoop tijd. Een echte win-win.

 

Download nu dit slimme voertuigvolgsysteem

Wil je meer weten over dit geavanceerde voertuigvolgsysteem en de mogelijkheden die het biedt? Bezoek dan meteen de website van Linqo en bekijk de mogelijkheden. Neem bij vragen contact met hen op en zij staan je graag te woord om al jouw antwoorden te beantwoorden.


https://linqo.nl/