Aanbiedingen

De beste verzendzakken voor uw verpakkingsbehoeften

Verzendzakken zijn tegenwoordig erg populair en worden wereldwijd voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen die geschikt zijn voor elk doel. Er zijn er bijvoorbeeld enkele die zijn gemaakt van transparante polymeren en andere sterke kunststoffen. In dit verband moet u op de hoogte zijn van de verschillende formaten verzendzakken die op de markt verkrijgbaar zijn en hun toepassingen. In deze blog leest u er alles over!

Milieuvriendelijk

U moet verzendzakken pas kopen nadat u uw behoeften en specifieke vereisten hebt overwogen, zodat u de beste kwaliteit en de meest milieuvriendelijke kunt kopen. In dit verband moet u meer te weten komen over de voordelen van het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Sommige producten zijn bijvoorbeeld duurzamer dan de conventionele plastic verpakkingsmaterialen, omdat ze meer gerecycled materiaal bevatten. Ze zijn ook gemaakt van recyclebare materialen en daarom helpen ze onze planeet te redden. Verder zijn veel van deze producten geschikt voor gebruik in voedselverpakkingen en andere industrieën.

Gerecycled papier

Milieuvriendelijke verzendzakken zijn onder andere gemaakt van gerecycled papier. Deze worden gebruikt voor verschillende verpakkingstoepassingen en zijn onder andere verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Sommige van deze papieren verzendzakken zijn verkrijgbaar met een aantal extra coatingopties, zodat de gebruiker het milieu kan sparen door de vervangers voor papier niet te gebruiken. Verder helpen de extra coatings om de kwaliteit en de levensduur van het verpakkingsartikel te beschermen.

De voordelen van verzendzakken

Een verzendzak is erg handig en heeft alleen maar voordelen ten opzichte van een verzenddoos. Een verzendzak is namelijk een stuk kleiner waardoor het ook door de brievenbus past. Op deze manier hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bovendien hoeft de ontvanger van het pakket niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. 

Verzendzakken van Blok Packaging

Wanneer u een kijkje neemt op de website van Blok Packaging, ziet u dat ze veel verpakkingsmaterialen verkopen, waaronder verzendzakken. Bovendien verkopen ze ook nog milieuvriendelijke verzendzakken. Voor de beste verzendzakken moet u dus bij Blok Packaging zijn! Bezoek dus snel de website en ontdek wat de mogelijkheden zijn! 

 

https://blokpackaging.com/
Aanbiedingen

De beste houtverf die er is

Soms wil je gewoon kwaliteit hebben, je wil er zeker van zijn dat je een goede en duurzame koop doet. Het is dan logisch dat je eerst onderzoek gaat doen naar de mogelijkheden die er zijn. Stel dat jij hout wil gaan verven, dan ben je vast op zoek naar de beste houtverf die er is. Als dat zo is, is het jouw geluksdag! De houtverf van het van oorsprong Zweedse bedrijf Moose Färg is zonder twijfel de beste op de markt.

Weet je wat ons geheim is voor deze verf? Ik zal het je vertellen! Wij gebruiken namelijk een oeroud, origineel recept dat super goed werkt. We mixen de ingrediënten tarwemeel, lijnolie, roggemeel en water door elkaar en vervolgens koken we het. Tijdens het koken, zorgen we er voor dat de verf kleur krijgt, dat doen we door natuurlijk pigment in verschillende kleuren toe te voegen aan het mengsel. Door al deze natuurlijke producten die wij in ons recept verwerken, blijft de houtnerf goed zichtbaar en kan het hout ademen. Onze verf is geen plastic troep die het hout afdekt, onze verf laat het hout leven en ademen. In Nederland worden de meeste dingen van geschaafd en geïmpregneerd hout gemaakt, niet van ruw hout. Geïmpregneerd hout kan onder invloed van temperatuur en vochtigheid krimpen en weer uitzetten, je wil een verf hebben die mee beweegt met de beweging van het hout. Hout verven met de moderne Moose F verf, zorgt ervoor dat jouw hout blijft leven. Als je het geen verf over het hout wil, maar juist wil dat het hout zichtbaar blijft, dan doe je er geen goed aan om het te gaan verven. Om het hout toch te beschermen, kan je dan het beste houtbeits kopen. Wat je ook wil doen met je hout: kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Moose Färg.

https://www.moosefarg.nl/
Aanbiedingen

Elektrische haard

Elektrische haard

Iedereen die zich de laatste Elfstedentocht kan herinneren heeft zijn jeugd al een tijdje achter de rug.

Onze winters worden steeds minder lang en steeds minder winters. Langdurige perioden met vorst lijken nauwelijks meer voor te komen en het aantal keren dat we verkleumt thuis komen wordt steeds zeldzamer. Natuurlijk heeft het gebrek aan kou grote invloed op onze behoefte aan warmte. In onze moderne goed geïsoleerde huizen is behaaglijk warm blijven geen enkel probleem meer. Je zou denken dat de belangstelling voor haarden dezelfde trend volgt als het aantal levende Friese ijsmeesters met ervaring. Sterk dalend en met uitsterven bedriegt…

 

Maar toch zien we dit in de praktijk helemaal anders! Onze behoefte aan warmte is verminderd, maar de behoefte aan dat typische haardgevoel blijkt bij velen hardnekkiger dan verwacht! Er is een nieuwkomer op de markt die alles op de kop zet. Er is een geheel nieuwe haardsoort opgestaan met geheel nieuwe mogelijkheden. Unieke mogelijkheden, want geen enkele andere conventionele haard heeft ze ooit eerder gehad. Het elektrisch vuur slaat wild om zich heen en neemt de haardenmarkt over. Maar daar blijft het niet bij! Door de bijzondere eigenschappen van een elektrische haard kan nu iedereen het authentieke ‘haardgevoel’ ervaren! Hoe klein u ook woont of hoe lekker warm uw huis ook is, vanaf nu kunt u ook genieten van het sfeervolle schouwspel van de vlammen en het vuur!

 

Lang was de elektrische haard geen serieus alternatief voor de gaskachel of de houthaard. Het heeft even geduurd voordat techniek en software realistische vlamsimulaties mogelijk maakten. Heel wat jaren was elektrisch vuur duidelijk nepvuur. De wispelturigheid van echt vuur liet zich maar moeilijk vangen zonder verbranding. Echt vuur heeft nu eenmaal eigenschappen die werken op al onze zintuigen. Lange tijd leek een geloofwaardige vuursimulatie een onhaalbaar einddoel. Meerdere fabrikanten probeerden het over verschillende manieren, maar geen van die manieren was overtuigend genoeg. Pas de laatste jaren zien we dat er flink is geïnvesteerd in de elektrische haard. Grote spelers beseffen nu dat de toekomst van het haardvuur wel eens elektrisch kan worden. Door dit besef nam het elektrisch vuur een ongekende vlucht!

 

Geen rare lichtflitsen meer die op vlammen moeten lijken. Geen grofkorrelige projecties meer en geen overduidelijk nephout. Een moderne elektrische haard geeft een volwaardige 3-dimensionale vuurbeleving die nauwelijks meer van echt is te onderscheiden! Door gedetailleerde houtsets en strategisch geplaatste verlichting is het vuur in een elektrische haard levensecht geworden! Waar rook is, is vuur, is een nu hopeloos achterhaald spreekwoord. Met behulp van koudwaterdamp maakt een elektrische haard van de laatste generatie zelfs bedrieglijk echte rook! En de warmte? Die heeft u helemaal zelf in uw hand! Wanneer warmte gewenst is schakelt u het warmte-element in met een druk op de afstandsbediening of met behulp van de handige app. Geen warmte gewenst? Dan laat u de verwarming uit. Zo geniet u ook van het magische vlammenspel tijdens de minder koude maanden! Benieuwd geworden? Vraag uw haardenspecialist om meer informatie.

 

https://www.haardenexpert.nl/
Aanbiedingen

Online shoppen: 5 tips om een miskoop te voorkomen

Steeds vaker shoppen we online. Ben jij hier ook fan van? Dat is ook niet zo gek. Online zijn er zoveel leuke webshops te vinden, bijvoorbeeld nummerzestien.eu , hier koop je de leukste kleding gewoon vanuit je luie stoel. Ideaal toch?! Het nadeel van online shoppen is dat je de kleding niet kunt zien, vastpakken en passen. Dit kan soms best voor teleurstellingen zorgen. In deze blog lees je daarom 5 tips hoe je de kans op online miskopen kunt voorkomen.

 

 1. Meten is weten

Helaas kun je er echt niet vanuit gaan dat je kledingmaat op de verschillende webshops en bij verschillende merken hetzelfde is. Maten zijn niet standaard. Ook niet in Nederland. Pak het daarom in één keer goed aan en meet je even op. Noteer deze direct, zo weet je bij ieder maattabel welke maat jij nodig hebt!

 

 1. Maak een shoppinglijstje

De valkuil bij online shoppen is dat je maar blijft doorklikken. Voor je het weet heb je je winkelmandje overvol. Om dit te voorkomen kun je een shoppinglijstje opstellen. Zo weet je van te voren naar welke kledingstukken je precies op zoek bent. Afleiding wordt daarmee voorkomen.

 

 1. Lees de productomschrijving

Deze tip is enorm belangrijk. Lees altijd de specificaties en de artikelomschrijving. Een kledingstuk kan er namelijk op de foto heel anders uitzien dan in het echt. Bekijk daarom de lengte van het kledingstuk, het materiaal, de pasvorm en welke maat het model draagt. Door de productomschrijving goed door te lezen weet jij al een stuk meer over wat je van het kledingstuk kunt verwachten.

 

 1. Lees de reviews

Veel webshops werken met reviews over het kledingstuk onderaan de pagina. Deze helpen je kiezen als je nog wat twijfelt. Ook wanneer je meer wilt weten over de pasvorm, de maat en de kleur vind je hier meer informatie. 

 

 1. Retourneren

Tenslotte is het verstandig om het retourbeleid even te controleren. Hoeveel tijd krijg je om de kledingstukken te passen en eventueel te retourneren? Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Mochten je online aanwinsten tegenvallen kun je deze in ieder geval weer zonder problemen retourneren.

https://www.nummerzestien.eu/
Aanbiedingen

Gereedschap kun je eenvoudig huren!

Als je vaak evenementen moet opbouwen of in de regulieren bouw werkt is gereedschap onmisbaar. De basis zul je wel in huis hebben maar wat als je bijzonder gereedschap nodig hebt? Aanschafkosten zijn vaak hoog en misschien heb je het ook niet bij elke klus nodig. Zonde van je geld om te kopen eigenlijk. Daarom is het huren van gereedschap de uitkomst. 

 

Huren van gereedschap?

Wanneer je gereedschap alleen maar tijdelijk nodig heeft dan is het huren hiervan een slimme oplossing. Als je er namelijk voor kiest om gereedschap aan te schaffen, moet je het ook nog ergens op kunnen slaan. Niet zo handig dus. Bij 123 Machineverhuur kan je gereedschap die je eventueel nodig hebt huren voor één dag, maar ook voor meerdere dagen. Ze geven ook professioneel advies over hun gereedschap en machines. Zo hebben ze verschillende experts die je graag te woord staan. Ook hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit is waarom wij 123 Machineverhuur aanraden.

 

Wat heb je nodig voor je volgende klus?

Geen een klus is hetzelfde en dat betekent dat je verschillend gereedschap nog hebt. Gelukkig kan je hiervoor bij 123 Machineverhuur terecht. Zij hebben een groot assortiment. Om te laten zien wat jouw opties zijn voor je volgende klus hebben we een aantal producten op een rijtje gezet:

 

 • Houtbewerking

 • Elektrotechniek

 • Perslucht

 • Aanhangwagens & transportmiddelen

 • Handgereedschap

 • Beton- & metselwerk

 • Reinigingsmachines

 • Liften

 • Meetapparatuur

 • Steigers & klimmaterieel

 • Verreikers

 • Hoogwerkers 

 

Huur wat jij nodig hebt

Op de site ven 123 Machineverhuur kun je eenvoudig een keuze maken tussen het verschillende gereedschap en hun diverse machines. Dus het maakt niet uit of je gaat voor een hoogwerker huren of een verreiker huren. Ze hebben het voor jouw klaar staan. Wil je zo snel mogelijk van deze producten gebruik maken? Maak dan je keuze online, vul je gegevens in en je kunt binnenkort aan de slag. Wil je nog meer advies over het gereedschap? Neem dan contact op met de klantenservice van 123 Machineverhuur, zij helpen je graag verder.

https://www.123machineverhuur.nl/
Aanbiedingen

Voertuigvolgsysteem

Linqo: het voertuigvolgsysteem voor jou

Ben jij eigenaar van een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat jij ten alle tijden het overzicht goed weet te behouden. Zo is het ook belangrijk om bijvoorbeeld het verbruik van de bedrijfsauto(‘s) goed bij te houden. Helaas is dit een hele klus om bij te houden. Gelukkig hebben wij een efficiënte manier om dit te doen, namelijk door gebruik te maken van een voertuigvolgsysteem. Het systeem dat wij hiervoor aanraden is Linqo. Dit systeem geeft jou niet alleen informatie over het verbruik zodat jij dit bij kunt houden, maar biedt ook meer inzicht in het rijgedrag. Ben jij benieuwd naar het gebruik van een voertuigvolgsysteem en wil je meer weten over Linqo? Lees dan verder, wij vertellen je hier graag meer over.

 

Een voertuigvolgsysteem

Weet jij niet precies wat een voertuigvolgsysteem is? Geen probleem, wij leggen het je uit. Met een voertuigvolgsysteem is de geregistreerde auto eenvoudig en snel te traceren. Dit is bijvoorbeeld handig en behulpzaam wanneer de auto gestolen is. Maar dit biedt ook inzicht in alledaagse werkzaamheden. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over de snelheid van de auto, de route en de gereden tijd via dit slimme systeem. Alles wordt door middel van een slimme GPS monitor bijgehouden die in de auto geïnstalleerd is door een monteur van Linqo. Je krijgt met deze software een duidelijk overzicht met veel informatie.

 

Indeling van je wagenpark

Het voertuigvolgsysteem van Linqo is ook goed te gebruiken voor het optimaal indelen van jouw wagenpark. Dankzij Linqo kun jij jouw planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassen waar nodig. Zo maak je niet alleen de administratie een stuk gemakkelijker, maar dit bespaart ook een hoop tijd. Een echte win-win.

 

Download nu dit slimme voertuigvolgsysteem

Wil je meer weten over dit geavanceerde voertuigvolgsysteem en de mogelijkheden die het biedt? Bezoek dan meteen de website van Linqo en bekijk de mogelijkheden. Neem bij vragen contact met hen op en zij staan je graag te woord om al jouw antwoorden te beantwoorden.


https://linqo.nl/
Aanbiedingen

Een hoogwerker huren doe je hier!

Werk jij op hoogte? Gebruik dan een hoogwerker om overal goed bij te kunnen. Hiermee kun je veilig op hoogte werken en word je verder niet belemmerd door de omgeving. Waarschijnlijk gaat jouw voorkeur uit naar het huren van een hoogwerker in plaats van kopen, omdat dit je enorm in kosten scheelt. Een hoogwerker heb je daarbij ook niet elke dag nodig en het aardig prijzig. Huur daarom eens een hoogwerker bij Hoogwerkt, want zij bieden je diverse hoogwerkers aan voor diverse locaties. Een hoogwerker huren doe je bij Hoogwerkt.

Verschillende mogelijkheden van de ondergrond

Een hoogwerker moet natuurlijk stevig op de grond staan, anders wordt de veiligheid niet gegarandeerd. Dit kan soms wel een uitdaging zijn als de grond erg zacht is, want de hoogwerker staat dan niet stabiel. Het is daarom van belangrijk om een hoogwerker te huren die beschikt over extra elementen naast wielen, zodat ze extra sterk zijn. Denk hierbij aan steunpalen en stempelplaten, zodat de gronddrukverdeling een stuk beter wordt. Bekijk dus of je gaat werken op een zachte ondergrond.

Heb je geen zachte maar een harde ondergrond? Dit is al een stuk stabieler! Echter is het alsnog belangrijk om op de stabiliteit te letten. De hoogwerkers voor op een harde ondergrond zijn vaak wat lichter en met elektrische bediening. Hierbij is er minder vermogen nodig om verplaatst worden, wat ideaal is.

Waar werk jij?

Waar moet jij werk? Als dit binnen in een kleine ruimte, moet je letten op hoogwerkers die hierin passen. Het is dus belangrijk dat je een hoogwerker gaat huren die erg flexibel is en een goede wendbaarheid heeft. Daarbij is de breedte van een hoogwerker ook een belangrijk punt, want als je binnen werkt met een hoogwerker zul je toch door een aantal deuren door moeten.

Buiten werken

 • Wanneer je buiten werkt moet je hierop letten: 
 • De wind: waait het harder dan windkracht 6, dan mag je niet met een hoogwerker werken.
 • De ondergrond en daarmee de stabiliteit.
 • Heb je te maken met poortjes, grote of kleine ruimtes?
 • Ben je verzekerd?

Ga de hoogte in met een hoogwerker

Bekijk de hoogwerkers van Hoogwerkt en maak een keuze uit alle hoogwerkers die jij graag wilt huren. Advies nodig? Raadpleeg dan nu de specialisten van Hoogwerkt en je wordt voorzien van een passend advies.

 

https://www.hoogwerkt.nl/hoogwerker-huren/
Aanbiedingen

Op zoek naar een SEO Agency?

 

Wil jij graag jouw SEO werkzaamheden uitbesteden omdat je maximaal rendement wil behalen met jouw bedrijf? Dan raden wij je aan eens te kijken naar Traffic Today, een digital marketing bureau die gespecialiseerd is in SEO. De specialisten kunnen je daar alle ins en outs vertellen en kijken altijd naar de verbeterpunten van jouw website. Want was is SEO nou eigenlijk precies en hoe kun je een hoge positie binnen de zoekmachines behalen? In dit blog vertellen wij je meer over SEO en Traffic Today.

Wat is SEO? SEO staat voor Search Engine Optimization en zorgt ervoor dat jij een goede positie behaalt in Google. Google maakt gebruik van een algoritme waardoor er waarde wordt toegekend aan websites. Maar wat kun je nou precies bereiken met SEO en waarom moet je dit écht toepassen?

 • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website
 • Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
 • Meer organisch verkeer naar je website
 • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
 • Meer bezoekers, leads en conversies

Genoeg redenen dus om nu de hulp van een SEO Agency in te schakelen die jou hierbij kan ondersteunen, zodat jij het beste resultaat zult behalen.

Hulp nodig bij SEO? Wil jij hoger ranken in de zoekmachine resultaten van Google en heb je daar hulp bij nodig? Traffic Today is dé SEO specialist voor het hogere MKB segment en staat dus te popelen om jou te helpen. Jouw positie in Google zal in ieder geval stijgen zodat jij de meeste bezoekers krijgt sinds ooit tevoren. Heb je een doel? Dan maken zij een passende strategie om dit te bereiken. De specialisten zullen jou zo goed mogelijk ondersteunen zodat jij maximaal rendement zult halen. Zij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden wat betreft zoekmachine optimalisatie.

 

 

 

 

 

https://www.traffictoday.nl/
Aanbiedingen

De horren op maat beschermen je tegen ongedierte

Het bestellen van horren op maat is een handige keuze wanneer je van plan bent de gehele zomer de tuindeur open te laten en lekker van binnen naar buiten te lopen. Of wanneer je echt een persoon bent die vaak de ramen tegen elkaar open zet in de woning. Je vindt het lekker om te kunnen luchten, maar daarmee zorg je er wel voor dat er steeds beestjes naar binnen kunnen vliegen. Helaas kan je dat net tegenhouden, want de deur dicht doen is geen optie, maar wanneer deze open is dan weten zij zich gemakkelijk een weg te banen in jouw woonkamer en misschien nog wel erger in je slaapkamer. Zo kan je natuurlijk helemaal niet lekker slapen, maar wanneer je kiest voor de horren op maat wordt dit probleem voor je opgelost. 

Kleine gaatjes in de horren

Het plaatsen van de horren op maat is slim om te doen, omdat dit ervoor zorgt dat de beesten niet binnen kunnen dringen. Daarnaast is het op maat maken van de horren verstandig, omdat de hor dan het meest effectief werkt. De beesten zijn namelijk slim genoeg om nog door het kleinste gaatje de woning binnen te gaan, maar omdat de horren op maat zijn gemaakt is dit niet mogelijk. En de luchtgaatjes die wel in de horren zitten, zijn voor ieder ongedierte te klein en daar zal je dan ook geen last van hebben. 

Luchtgaten en licht

Wat wel fijn is aan de luchtgaatjes in de horren, is dat deze zorgen dat er wel frisse lucht binnen komt zonder dat je de beestjes en pollen naar binnen krijgt. Het gaas is heel dun, maar net goed genoeg voor het doel van de horren op maat. Daarnaast kan je ook gewoon nog door de horren heen kijken, wat je ruimte niet direct heel donker maakt.Aanbiedingen

Verschillende IPA soorten

Heb jij een favoriet biersoort? Drink je eigenlijk altijd datzelfde soort of probeer je graag nieuwe biersoorten? De meest gedronken biermerken zijn natuurlijk Heineken, Grolsch en Hertog Jan, maar er zijn ook ontzettend veel soorten speciaal bier. Deze markt blijft groeien en er komen dus steeds meer biersoorten bij. Ken je bijvoorbeeld de IPA? Dit is een erg bekende biersoort en is erg bekend in Nederland, maar ook in Amerika. Onder de IPA vallen nog veel meer soorten, zoals een double IPA of een tripel IPA. Binnen deze soort zit nog veel verschil, dus let alsnog op jouw voorkeur zodat je een lekker IPA kunt proeven.

De verschillende IPA soorten

Wil je IPA bier kopen? Dit vind je natuurlijk in de winkel, maar kun je ook gemakkelijk online bestellen. Neem eens een kijkje in het assortiment van Misterhop. Zij bieden een ruimschoots assortiment aan met verschillende soorten bier, dus ook het speciaal bier. Bestel eens verschillende IPA’s, zodat je kunt proeven welke jij het lekkerste vindt. Zo heb je zwaardere en lichtere IPA’s, dus kijk wat jij het liefste wilt.

Een ruim assortiment bier

Het assortiment telt 1755 biersoorten, zodat je in ieder geval een ruime keuze hebt. Hierdoor wordt de keuze waarschijnlijk alleen maar moeilijker, dus daarom kun je gebruik maken van het filter model. Hierin kun je aangeven wat voor specificaties jij wenst. Geef dus de maximum prijs aan, biersoort en alcoholpercentage. De beste opties worden daarna getoond, zodat jouw keuze een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het IPA bier? De bierspecialisten van Misterhop weten hier alles over en vertellen je graag wat meer. Je kunt ze telefonisch bereiken maar een mail sturen mag ook altijd.

https://www.misterhop.com/